Efter samtale med Gladhud.nu, er der aftalt at jeg får tilsendt de ønskede produkter igen, samtalen gav mig en forståelse hvorfor jeg ikke havde modtaget min pakke fra GLS. Gladhud.nu skal derfor nu... Ver mais
A empresa respondeu
Kender intet bedre sted hvor alt fra professionel farlighed til vejledning og service giver den ubetingede tillid og tryghed som I gør det. Fantastiske produkter og fornuftige priser. Stor anbefaling... Ver mais
Escrito pela empresa
algade 55 1 sal, 4000, Roskilde, Dinamarca
Af hjertet tak for den fine service. Var sent ude med en gave til fruen, og takket være Michael skal jeg ikke sove på sofaen. Tusind tusind tak for en god oplevelse og verdensklasse kundeservice! Du har vundet en livslang kunde. Glædelig jul og godt nytår! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering på trods af Black Friday.
Fik også hurtig svar på mail.
Hurtig levering og super lækre produkter :-) Tak
Hurtig respons ved spørgsmål og dejlig creme.
Godt sortiment - fik hurtigt svar på spørgsmål om levering og det holdt stik.
Jeg havde en ekstraordinær efterspørgelse på et produkt på en dag hvor forretningen ellers havde lukket, Michael løste problemet og gik den ekstra længde for at jeg kunne få produktet samme dag som jeg kontaktede ham! En virkelig god service, noget man ikke oplever ofte må jeg bare sige!
Så tusind tak Glad hud :-)
Fin webshop, god beskrivelse af produkter, hurtig levering og fri fragt ved køb over 700 kr.
Jeg prøvede Gladhud.nu's hudanalyse og har købt et par produkter. Først lige gået i gang men det virker allerede fantastisk. Synes det er godt med beskrivelserne af produkterne. Og så kom produkterne ret hurtigt til mig.
Gode produkter og hurtig levering.
Hurtig levering. Købt 3 hudpleje produkter syntes dog at dagcremen med let fsrve er meget tør på huden
De har mange gode og virksomme produkter. Når produkter sættes ned i pris er det bedre end andre steder. Levering er hurtig. Og kundeservice er helt i top. Gode anbefalinger herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.