Glarmester Jn Avaliações 79

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Jeg har et lille vitrineskab, som desværre havde flækket øverste rude. Glamester JN hjalp med en hurtig løsning med det samme, så jeg kunne tage skabet med hjem. Jeg kan kun anbef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner fra os! Vi havde besøg af en meget venlig medarbejder til et udforpligtende kig på vores vinduer. Til trods for at vores vinduer ikke fejlede noget og vi derfor ikke skulle have dem fixet,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem FANTASTISK oplevelse og unik service!! Jeg kommer fremover her!! Jeg har netop fået leveret mit speciallavet drømmespejl, og håndværket er tydeligt og vanvittig flot. Dernæst var prise... Ver mais

4,8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Indramning i høj kvalitet

Skal du have rammet noget ind, det være sig kunst, litografier eller plakater, er dette et fantastisk sted at henvende sig! En kundeoplevelse i særklasse: tid til sparring, gode råd, hurtig levering og vigtigst af alt: arbejde i meget høj kvalitet.
Min kunst har aldrig set bedre ud!

10 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende glarmester Jørgen Nielsen…

Jeg har brugt glarmester Jørgen Nielsen ved /Jesper Holst ,på Østerbro.
En sand fornøjelse at træde indenfor i butikken så fin og flot .
Man er ikke i tvivl at kvalitet er i top og alt kan laves.
Jeg har fået lavet ruder-døre-spejle…så flot,tak.
Humor og dejlig imødekommenhed gør at jeg helt klart vælger glarmester Jørgen Nielsen ved/Jesper Holst igen og igen….

15 de julho de 2022

Godt arbejde

Godt arbejde, udført til aftalt pris og tid. Jeg har altid været godt tilfreds.

12 de julho de 2022

Verdens bedste Glarmester

Verdens bedste Glarmester, jeg er en yderst tilfreds stamkunde igennem mange år og elsker den høje kvalitet og den gode personlige service.

De varmeste anbefalinger herfra

Sanni Wulff Hansen

4 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hurtig service ved akut problem

Jeg giver den største anbefaling til JN glarmester på Århusgade, Østerbro. Mit vindue var ved at falde ud. Jeg henvendte mig kl 1715 i butikken og kl 1735 kom en dygtig medarbejder hjem til mig og ordnede vinduet, så jeg kunne tage på juleferie dagen efter med ro i sindet. Tusind tak for hjælpen!

21 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem FANTASTISK oplevelse og…

Helt igennem FANTASTISK oplevelse og unik service!! Jeg kommer fremover her!!
Jeg har netop fået leveret mit speciallavet drømmespejl, og håndværket er tydeligt og vanvittig flot. Dernæst var prisen god.
Dialogen om mine ønsker, var fra start til slut, fleksibel, meget rar og yderst professionel. Jeg vil fremadrettet anbefale denne glarmester til alle, der går op i kvalitet og god kundeoplevelse.
Hilsen en meget meget glad kunde :)))

24 de novembro de 2021

Verdensklasse kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg skulle have skåret et nyt speedometer-glas til min vintage MC. Jesper (tror jeg det var) smed hvad han havde i hænderne og vi lavede det nærmest sammen, da der skulle bikses med ramme, gummiliste og plastikmuffe. Helt igennem optur, at de både kan klare store komplekse opgaver hurtigt og i høj kvalitet samtidig med, at de kan løse kundernes små hverdagsproblemer. Helt igennem verdensklasse. Tænker vi har den bedste Glarmester i landet her på Østerbro.

2 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold da op..

Hold da op... Ville gerne have bestilt, men det kom vi slet ikke til. Med venlig intention nævnte jeg, at man ikke kan optage en samtale uden at bede om samtykke, hvilket de gør. Mere for, at de ikke skulle få en bøde. Så fik jeg at vide i en vred tone, at hvis jeg ikke ville snakke med vedkomne, så kunne jeg jo bare ligge på! Det gjorde jeg så... Øv! Plejer at få så god behandling der.

1 de setembro de 2021

Gode oplevelse hos Glarmester Jørgen Nielsen

Hos Glarmester Jørgen Nielsen havde vi en rigtig god oplevelse. Der var god stemning fra da vi ringede på telefonen, og vi fik rigtig god snak og kyndig vejning på vores gør det selv spejl projekt. Den gode vejledning virkede, og vi kom rigtig fint i hus med vores projekt til en fornuftig pris! Vi kan klart anbefale Glarmester Jørgen Nielsen.
 Tak for hjælpen !

16 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte indramninger i super kvalitet

Har fået lavet flere indramninger hos glarmester Jørgen Nielsen, og jeg har altid fået god vejledning og indramninger, der er flot lavet.
Serviceren er høj og er billedet for stort til at transportere på cyklen eller i toget, er der mulighed for levering. Det er fedt :-)

10 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jesper Holst og hans team har klart…

Jesper Holst og hans team har klart fortjent 5 stjerner fra mig.

Fik en objektiv og god vejledning i de muligheder jeg havde som kunde!

En aftale var uden slinger en aftale!

Der blev leveret godt og gedigent håndværk!

Priser på deres leverede arbejde var yderst rimelige!

26 de fevereiro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais