Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik skiftet flere ruder og resultatet blev så flot. Hele processen forløb rigtig godt og jeg kan kun anbefale Allan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allan har monteret en glasdør på vores badeværelse, og både processen og resultatet har været helt i top. Kommunikationen var klar og behagelig hele vejen igennem, aftaler blev overholdt, og arbej... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

supergod service, ringet tidligt morgen, Allan kom forbi om eftermiddagen, kigget på opgave, oplyste en forv pris, jeg sagde ok til den, 1,5 uge efter var det hele udført, og til den forventet pris... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Vidraceiro

Escrito pela empresa

"Hos Glarmester A bringer vi over 30 års erfaring ind i hvert enkelt projekt. Vores lange historie i branchen har givet os en dybdegående viden og et solidt håndværk, der sikrer, at alle opgaver udføres med præcision og omtanke. Vores lille, men stærkt dedikerede team står klar til at møde dine behov med personlig service og professionelt arbejde. Vi har konkurrencedygtige priser."

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allan har monteret en glasdør på vores…

Kommunikationen var klar og behagelig hele vejen igennem, aftaler blev overholdt, og arbejdet blev udført med stor omhu.

Resultatet er virkelig flot og har løftet hele rummet. Man kan tydeligt mærke, at Allan går op i både detaljen og den samlede oplevelse.
Kan varmt anbefales.

25 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Meget tilfreds.

Meget tilfreds.
Fin og hurtig respons på spørgsmål sendt på mail.
Meget rar og venlig mand (Allan).
Absolut mine bedste anbefalinger.

28 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot arbejde til en rigtig god pris - alt spillede fra start til slut

Først og fremmest var der meget hurtigt svar på min anmodning om et tilbud på udskiftning af 7 termoruder. Glarmesteren Allan kom og målte op på et tidspunkt der passede mig, bestilte ruderne og ringede indenfor kort tid retur og lavede en aftale udskiftningen da han havde fået ruderne hjem.

På det aftalte tidspunkt kom Allan og en kollega som fik skiftet ruderne på kort tid, de ryddede meget meget pænt op efter sig, tog alt affald og gamle ruder med retur.

Alle aftaler blev overholdt ligesom prisen på arbejdet var absolut rimelig. Arbejdet er lavet super pænt og der er ikke en finger at sætte på noget.

Jeg er meget tilfreds og gemmer helt sikkert kontaktoplysningerne til næste gang jeg skal have ordnet noget med glas eller spejle.

31 de julho de 2025

Høflig, hjælpsom og professionel

Virkelig høflig og hjælpsom service og rådgivning hele vejen i processen. Yderst professionel i opmåling og klargøring. Alle detaljer og muligheder blev vendt, da alt skulle laves på specialmål inden for meget få margener, og der var flere løsningsmuligheder. Tidsrammen var også virkelig stram, men kom i mål 14 dage før sidste frist 👏😀
Resultatet er blevet virkelig flot og præcis som vi håbede på og aftalte. Kan kun klart anbefale Glarmester A. 🤗👍

2 de julho de 2025

supergod service

Så kan kun anbefale Allan til alle andre, jeg vil 110% sikkert bruge Allan en anden gang

26 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais