Top bedrijf!! De lijsten om het kunstwerk heen zijn ook stevig en mooi afgewerkt. Twee aparte bestellingen gedaan bij dit bedrijf. Tweede bestelling had vetraging opgelopen. Na een snelle c... Ver mais
De levering was snel en goed verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. Het glaswerk zelf is van uitstekende kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Daarnaast waren ze zeer vrien... Ver mais
Helaas order nog steeds niet ontvangen en ook via whatsapp krijgt mijn vriend nu geen antwoord meer, erg jammer dit..
Glasstique maakt handgemaakte flessenkunst die direct opvalt. Elke fles wordt met zorg samengesteld tot een luxe decorstuk dat karakter toevoegt aan elke ruimte. Ideaal voor thuis, als origineel cadeau of als eyecatcher in een bar of mancave. Onze ontwerpen zijn uniek, stijlvol en niet in massa geproduceerd. We werken met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, zodat elk stuk iets bijzonders is. Glasstique staat voor kwaliteit, creativiteit en een tikkeltje bravoure.
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeker een aanrader voor wie iets unieks aan de muur wil hangen! Erg blij met me kunstwerk. Het was het wachten zeker waard!
Slechte ervaring! Ruim 6 weken gewacht en pas nadat ik na 4 weken begon te vragen waar het bleef kreeg ik een reactie. Ik kreeg onzin berichten met "het is al verstuurd", maar ze konden geen Track&Trace sturen dus was gewoon onzin. Schilderij zelf valt ook tegen, foto's online zijn mooier.

Resposta da Glasstique
Al met al heeft het wat voet in aarde gehad. Maar het resultaat mag er zijn!
Spullen besteld, zouden met een klein weekje geleverd worden.
Na meermaals contact nog steeds geen spullen ontvangen. Leek even op oplichting. Nu moet ik zeggen dat er een levering is geweest en dat we erg blij zijn met onze spullen. Hierbij dus ook een aanpassing van de bestaande review.
Producten zien er netjes en degelijk uit, wel oppassen want de randjes zijn nog wel hier en daar scherp.
Bedankt Glasstique

Resposta da Glasstique
Slechte ervaringen-> Goed opgelost!
Op 23 januari een bestelling gedaan. De bestelling zou de week van 29 januari verstuurd worden, niks ontvangen.. na veel heen en weer bericht te hebben... waar helaas weinig duidelijk in gegeven werd, kwam het bericht dat PostNL de volledige bestelling van 20 klanten is kwijtgeraakt. Op mijn verzoek ik mijn bestelling geannuleerd, maar ze hebben als teken van goede wil toch een prachtig kunstwerk (kostenvrij) opgestuurd. Uiteindelijk netjes opgelost, als er duidelijk gecommuniceerd was, was dit niet nodig geweest.
Levertijd duurde iets langer maar was zeker het wachten waar wow!
Zat een plukje haar in die epoxilaag waarscheinlijk per ongeluk ingevallen en zie nog een haar ergens in zitten en rechter kant van mn frame lijstje zit een witte vlek
Top bedrijf!!
De lijsten om het kunstwerk heen zijn ook stevig en mooi afgewerkt.
Twee aparte bestellingen gedaan bij dit bedrijf. Tweede bestelling had vetraging opgelopen. Na een snelle comminucatie met het bedrijf via whatsapp werd er verteld dat postNL vertraging had. Dus ook een fijn en snel contact met het bedrijf.
Zeker het bestellen waard!

Resposta da Glasstique
We hadden een eigen fles opgestuurd en ontzettend blij mee. Hele snelle service ook en mail contact mee gehad omdat ik een paar vragen had, direct reactie. Toen de fles was aangekomen bij hun was t 2 dagen later weer bij ons!
Snelle reacties en behulpzaam !
Klant gericht en super kado om te geven !
Het pakket kwam mooi en verzorgd binnen, heb nu een mooi kunstwerk in me woonkamer hangen, top service!
Erg blij met het resultaat. Vanwege drukte duurde het iets langer, maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Bij al mijn vragen werd ik goed geholpen en het resultaat is fenomenaal. Ontzettend bedankt!
Het pakket kwam binnen en zag er nog mooier uit dan op de foto! Hangt nu perfect in de woonkamer. Echt een aanrader!
Ik ben super blij met mijn bestelling. Het was een cadeau voor mijn vriend en hij vind het geweldig! Super mooi afgewerkt en goeie service. Ga hier zeker vaker bestellen!
Glasstique heeft me aangenaam verrast met hun uitstekende kwaliteit en snelle levering. De prijs-kwaliteitverhouding is echt fantastisch. De kunstwerken zijn werkelijk prachtig en van hoge kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou Glasstique zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar mooie kunstwerken!
Super mooi product, overtrof mijn verwachtingen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.