Er godt tilfreds, søde mennesker det kommer og altid venlige😊
Veja o que dizem as avaliações
Kvalitet tip- top- . God personlig betjening. SElskabet medbringer selv remedier ved renrøring.
Det er simpelthen den bedste rengøring jeg har haft i mit hjem. 2 mega søde friske damer der bare knoglede igennem til alt skinnede. Jeg kan kun give dem den varmeste anbefaling herfra.
Fik foretaget en slutrengøring af min lejlighed, og der var ikke en finger at sætte på resultatet! Glasvask.dk efterlod lejemålet skinnende rent - og endda til en rigtig fornuftig pris. Kan klart anbe... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Glasvask.dk, din pålidelige partner, når det kommer til vinduespudsning og meget mere. Vi udfører vinduespudsning, vinduesvask, solcellevask, facade-, skilte- og pylonvask og rengøring for privat og erhverv i Næstved, Ringsted, Slagelse og omegn.
Informações de contato
4700, Næstved, Dinamarca
- kontakt@glasvask.dk
- glasvask.dk
Syndes i var søde og venlige👍
Vor aftale fungerer og jeg er godt…
Vor aftale fungerer og jeg er godt tilfreds med resultatet.
Et super professionelt firma der…
Et super professionelt firma der leverer en førsteklasses service. Det bliver en varm anbefaling fra os.
Skinnende resultat til en fair pris
Fik foretaget en slutrengøring af min lejlighed, og der var ikke en finger at sætte på resultatet! Glasvask.dk efterlod lejemålet skinnende rent - og endda til en rigtig fornuftig pris. Kan klart anbefales!
Fantastisk
De var ubeskrivelige hurtige og rigtige rare mennesker, de er billige og gør deres arbejde godt og effektivt.
Super flot resultat og til en…
Super flot resultat og til en konkurrencedygtig pris. Meget venligt, imødekommende og kompetent personale. Vil helt sikkert anvende Glasvask.dk fremover. 5 stjerner og en klar anbefaling herfra.
Nemt og god service
Nemt, god service og søde mennesker.
Super flink og god vinduespudser til en…
Super flink og god vinduespudser til en rimelig pris. Vil helt klart bestille derfra igen.
Yderst grundig vinduespolering en…
Yderst grundig vinduespolering og en super rimelig pris. Desuden er vinduespudseren super flink og serviceminded:-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.