Hij maakte een kleine barstje weg voor gratis, dat deed hij naast het grote raam in de woonkamer.
Veja o que dizem as avaliações
in de woonkamer voelde het alsof ze echt keken naar onze situatie
Was een ruit hier die vervangen moest worden. Eerlijke offerte gehad en konden daarna gelijk komen.
ze gaven duidelijk advies, voelde betrouwbaar
Detalhes da empresa
Welkom bij Glaszetter Arnhem, uw betrouwbare partner voor professionele glaszetdiensten in Arnhem en omgeving! Met jarenlange ervaring in de glaszetindustrie staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Of het nu gaat om het vervangen van een ruit, het plaatsen van isolatieglas of een volledige glasrenovatie, ons team van deskundige glaszetters staat altijd voor u klaar. Bij Glaszetter Arnhem begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te handelen bij glasschade. Daarom bieden wij een snelle service, zodat uw glasprobleem in een mum van tijd is opgelost. Daarnaast geven we graag advies over energiezuinige oplossingen, zoals HR++ en triple glas, om uw wooncomfort te verhogen en uw energierekening te verlagen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Ons vriendelijke en ervaren team denkt graag met u mee en levert maatwerk dat aansluit bij uw wensen en budget. Dankzij onze transparante communicatie en eerlijke prijzen weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Ervaar zelf waarom Glaszetter Arnhem de eerste keuze is voor vele tevreden klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies!
Informações de contato
Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT, Arnhem, Holanda
- +31266690424
- contact@glaszetterarnhem.net
- glaszetterarnhem.net
As pessoas também visitaram
in de woonkamer voelde het alsof ze…
in de woonkamer voelde het alsof ze echt keken naar onze situatie
De vakman bleef vriendelijk en rustig…
De vakman bleef vriendelijk en rustig communiceren ondanks de stressvolle situatie.
Alles rondom subsidie werd duidelijk…
Alles rondom subsidie werd duidelijk besproken zonder druk.
ik dacht dat t aan leeftijd lag maar…
ik dacht dat t aan leeftijd lag maar nee was afstelling
ze werkte rustig en stil hele tijd echt…
ze werkte rustig en stil hele tijd echt aangenaam
zelfs de oude kozijnen voelen nu…
zelfs de oude kozijnen voelen nu helemaal tochtvrij door hun nette werk
badkamerraam kreeg glas met privacy op…
badkamerraam kreeg glas met privacy op aanraden van hun slim gedaan
Hij Maakte Een Kleine Barstje Weg Voor Gratis, Dat Deed
toen het ruitje in de garage brak…
toen het ruitje in de garage brak vroegen we of ze ook onze kas konden doen en dat deden ze zonder extra afspraak
oude ramen achterin het huis zagen er…
oude ramen achterin het huis zagen er fragiel uit maar ze hebben alles zonder schade vervangen, supertevreden
ik dacht dat we geen recht hadden op…
ik dacht dat we geen recht hadden op subsidie maar hij zocht dat voor ons uit
veiligheidsglas vakkundig gemonteerd
veiligheidsglas vakkundig gemonteerd, deuren zien er nog steeds stijlvol uit
Vakwerk geleverd voor normale prijs
Voetballende jongelui hadden was…
Voetballende jongelui hadden was gebroken, online bericht gestuurd en snel gebeld meteen langs gekomen aanrader hoor!
Vriendelijke medewerker heeft hier een…
Vriendelijke medewerker heeft hier een ruit vervangen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.