Detalhes da empresa

4. Loja de Chapéus
  5. Estamparia
  6. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Glitter Me DK - Things that make you SPARKLE! ...er en lille dansk hobbyvirksomhed med en lagerførende online butik (webshop). Pop forbi og fyld dit glimmer-hjerte med alt fra bionedbrydelig glimmer, tasker/punge, hårpynt, t-shirts med glimmer tryk og andre lækre glimrende modetilbehør såsom glimmer kasketter, snørebånd, rejsetilbehør, solbriller, etc. Hos glitterme.dk kan du købe lækre ting til dig selv eller unikke gaver, der glimter! Der er fokus på glimmer & bling; at gøre en forskel; at være unik og at tilbyde kvalitet (dvs. sælger kun varer jeg selv ville have lyst til at købe!) Når du køber hos Glitter Me DK, støtter vi ‘Projekt Hjemløs’ - http://projekthjemløs.dk/ (20% af overskuddet fra dit køb doneres). Jeg håber du kigger forbi online ;)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Klar anbefaling

Klar anbefaling. Hurtig levering. Virkelig god service. Køber gerne igen

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Glitter Me DK

Kære Tine, Hvor er det dejligt at læse! Tusind tak for din anbefaling 🙌 ...det betyder virkelig meget for mig! Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det fungere fint. Hjemmesiden flot sat op. Hurtig levering. Produktet så flot.

Det fumgere fint. Hjemmesiden flot sat op. Hurtig levering. Produktet er som lovet- næsten flottere i virkeligheden.

2 de setembro de 2025

Resposta de Glitter Me DK

Tusind tak for din flotte anmeldelse, kære Marianne 💖 Jeg er glad for at høre, at alt fungerede godt, og at du oplevede både hurtig levering og et produkt, der levede op til – og endda overgik – forventningerne. Det betyder meget for mig! 🙏 Jeg håber, at se dig igen hos glitterme.dk 💖

Fine produkter

Fine produkter og hurtig levering i den smukkeste indpakning

28 de maio de 2025

Resposta de Glitter Me DK

Tusind tak for din dejlige feedback, kære Joan! 💖 Det betyder meget at høre, at du har været tilfreds med både produkterne, indpakningen og leveringen. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen hos glitterme.dk! ✨

En fantastisk shopping oplevelse

En fantastisk oplevelse at shoppe på glitterme.dk Hurtig forsendelse, personlig håndskrevet note, den fineste smukkeste indpakning 🤩 Man værdsætter produktet mere, i mit tilfælde Vani Cosmetics pressed glitter, når det er så smukt indpakket. Det er ikke sidste gang jeg shopper her 💕

21 de abril de 2025

Resposta de Glitter Me DK

Tusind tak for din skønne anmeldelse, kære Oana! 💖 Det gør mig virkelig glade at høre, at både produkt, indpakning og service levede op til dine forventninger. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen hos glitterme.dk! ✨

Super god service

Super god service, er så glad for mine køb.
Varerne er præcis som på billederne.

7 de março de 2025

Resposta de Glitter Me DK

Tusinde tak for dit positivt feedback! 💖 Det betyder meget for mig at høre, at du er glad for dine køb, og har levet op til dine forventninger. Jeg gør mit bedste for at sikre, at vores kunder får præcis det, de ønsker. Pågensyn hos glitterme.dk💖✨

Fedt udvalg

Fedt udvalg, oplagt til nytår eller den store fest. Meget fair priser og samtidig doneres 20% til hjemløse 🙌🏻♥️
Fik leveret varen imponerende hurtigt (og endda mellem jul og nytår)
Klar anbefaling og ikke sidste gang jeg handler der!

29 de dezembro de 2024

Resposta de Glitter Me DK

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling, Camilla 💖 ...det betyder rigtig meget!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais