Banner for Globalcardshop

Globalcardshop Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig bedrijf, altijd goede service, alles netjes op tijd en eerlijke prijzen. Kan altijd terecht voor advies en uitleg over Pokemon kaarten / sets. Global Grading ook ideaal, in Nederland laten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service! Duidelijke en vriendelijke communicatie, reageren snel op vragen en zijn zeer vakkundig. Handelen vanuit passie en zijn servicegericht. Review van Fluffy Dragon slaat nergens op en st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meerdere bestellingen geplaatst bij Global Card Shop en telkens super tevreden. De prijzen zijn prima en de levering is snel. De pakketten zijn altijd zorgvuldig verpakt. Ik had meerdere pre orders... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en zorgdragende verkoper! Alle producten bij hen besteld worden binnen de aangegeven tijd verzonden en in uiterste zorg verpakt! Respect voor de aankoper en zijn/haar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cartões colecionáveis
  2. Loja de brinquedos infantis
  3. Loja de Artigos Colecionáveis
  4. Loja de Jogos
  5. Loja de Hobbies

GlobalCardShop – jouw betrouwbare partner voor alles rondom TCG Bij GlobalCardShop draait alles om de wereld van Pokémon. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van Pokémon-kaarten, verzamelproducten, accessoires en exclusieve items voor zowel beginnende trainers als doorgewinterde verzamelaars. Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en plezierige winkelervaring te bieden. We leveren snel, zorgvuldig en met aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Van sealed producten tot losse kaarten en speciale sets: je vindt het allemaal bij GlobalCardShop.

Welkom bij Global Cardshop

De betrouwbare specialist voor iedere TCG-liefhebber en verzamelaar
Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en veilige koopervaring te bieden. Wij leveren snel, zorgvuldig en met maximale aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Waarom kiezen klanten voor Global Cardshop? Breed assortiment: Een zorgvuldig geselecteerd aanbod van diverse Trading Card Games en hoogwaardige beschermingsmaterialen. Transparant en Eerlijk: Duidelijke communicatie en een klantgerichte service staan bij ons altijd op de eerste plaats. Kwaliteit en Zorg: Al onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden.

Informações de contato

Promotion box for Globalcardshop

Goedkoopste Webshop van Nederland!

Voorraad van alle Trading Card Games, Vandaag bestelt morgen onderweg!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

223 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

111 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf om je kaarten te…

Waardeloos bedrijf om je kaarten te laten graden bij PSA. Nu bijna 9 maanden verder niks; reageren niet op mailtjes. 1 medewerker die IG-account beheert heeft een attitude (grote mond). Zogenaamde service? Ja, wat precies.

8 de junho de 2026
logotipo da Globalcardshop

Resposta da Globalcardshop

Beste TGYGL,

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Helaas heeft een bedrijf zoals wij geen invloed op de termijn waarop deze kaarten terug komen. Zoals iedereen weet heeft PSA een aardige achterstand opgelopen. Heb je voor mij misschien een ordernummer, dan kan ik voor je kijken wat eventueel de status is van je kaarten. Ik zou er wel vanuit gaan dat deze nog niet terug zijn.

Globalcardshop

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gaat goed, kan beter

Heb al 15 jaar niets met mijn verzameling gedaan, maar nu voor het eerst kaarten van zolder gehaald om eens bij PSA te laten graden. Dat vond ik best spannend, maar de goede reviews en de publieke optredens van de mannen achter Global Card Shop gaven mij genoeg vertrouwen.

Mijn waardevolle kaarten wilde ik liever persoonlijk afgeven, maar aangekomen bij het bedrijfsadres bleek het een vestiging van All Safe Storage te zijn. De bediende wilde niet tekenen voor ontvangst, ik ontving géén ontvangstbevestiging vanuit Global Card Shop en telefoontjes werden niet beantwoord.

Dit leverde veel stress op en ik had zelfs even het gevoel dat ik was opgelicht. Via het telefoonnummer van zusterbedrijf Global Grading toch in contact gekomen en alsnog een ontvangstbevestiging gekregen.

Vanaf dat moment was het afwachten, maar dat weet je van tevoren. Deze week gebeld dat ik de kaarten op een beurs kon komen ophalen. Daar heb ik van dichtbij ervaren dat het echt wel een professionele partij is met deskundige en behulpzame medewerkers.

Wie vaker kaarten instuurt, zal het minder belangrijk vinden, maar voor mensen zoals ik (die de afgelopen jaren onder een Geodude hebben geleefd wat de hele business rond Pokémonkaarten betreft) geef ik Global Card Shop als feedback mee om iets beter in de communicatie te zijn om mij als klant het gevoel te geven dat de kaarten in goede handen zijn. Verder prima gasten en een goede service, dus alsnog een dikke voldoende van mij!

25 de abril de 2026

PSA Zending via Global Card Shop

Vorig jaar Oktober een PSA Zending gedaan via de mannen van Global Card Shop, alles super vlot gegaan en al met al heel blij met de return. Kaartjes ingeleverd op de beurs en naar m'n thuisadres terug verstuurd.
5/5 ⭐ Thanks Toppers.

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling is zonder reden geannuleerd…

Bestelling is zonder reden geannuleerd een aantal dagen nadat ik een track and trace heb gekregen. Pakket is nooit afgegeven bij postnl en dus sowieso niet tijdig verzonden

13 de abril de 2026
logotipo da Globalcardshop

Resposta da Globalcardshop

Beste,

Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kunnen wij dit voor u nakijken en uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Globalcardshop

Zeer tevreden

Het product werd de volgende dag geleverd en was zeer goed ingepakt. Ik ben erg tevreden.

21 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Geen communicatie en zorgvuldigheid

Voel me toch genoodzaakt om even een review achter te laten. In april bij een externe partij kaarten ingeleverd om te laten graden bij Beckett Duitsland via Global. Deze kaarten zijn vervolgens begin mei bij Global afgegeven en ‘verzonden’ naar Beckett Duitsland. Na maanden van geen communicatie en in de veronderstelling dat mijn kaarten momenteel gegrade zouden worden toch maar in juli navraag gedaan.

Toen kreeg ik te horen dat de zending met mijn kaarten vermist was geraakt en dat het een lange procedure zou worden en dat ze in gesprek waren met de verzekering. Gigantisch balen… Toen opeens een week later het bericht kwam dat mijn kaarten toch niet mee waren gegaan in die zending en dat ze nog op kantoor lagen. Zonder overleg zijn ze vervolgens naar Beckett Amerika gestuurd… Ik kreeg te horen dat ik verder de site in de gaten kon houden voor updates.

Momenteel staat op de website van Global bij de zending van augustus BGS dat de kaarten momenteel gegrade worden, maar kreeg ik wel afgelopen week te horen dat mijn kaarten terug zijn en dat ik ze kon ophalen bij de externe partij waar ik eerder de kaarten had afgegeven.

Kortom. Global gaat absoluut niet zorgvuldig om met wat voor mij (en andere) hele dure kaarten zijn, doen met een website lijken alsof ze transparant zijn maar werken deze helemaal niet bij en wanneer er fouten gemaakt worden wordt er niet gecommuniceerd en gevraagd naar de wens van de klant maar gewoon maar wat gedaan.

Update:

Inmiddels telefonisch contact gehad met Global. Tekst en uitleg gekregen. Zijn dingen fout gegaan en die erkennen ze ook, blijft mensen werk. Wat betreft de website komen er gelukkig aanpassingen. Fijn dat ze klachten serieus nemen en persoonlijk contact met je opnemen, mag ook gezegd worden. Kaarten hadden mooie cijfers, ook wat waard.

24 de janeiro de 2026

3 kaarten opgestuurd voor PSA Grading

3 kaarten opgestuurd voor PSA Grading, helaas zijn de kaarten kwijtgeraakt door PSA, de heren hebben uit eigen zak mij het volledige bedrag vergoed wat ze niet hadden hoeven doen! Top service en een mooi gebaar!

26 de novembro de 2025

Fantastische tent

Fantastische tent, goud eerlijk en lijkt het bijna allemaal voor anderen te doen! Devin is een topper.

Heb ze ontmoet op een Beurs, wel een coinflip verloren. Maar zijn eerste winnende munt.

Groeten,
Max!

1 de novembro de 2025

Top service

Top service, eerlijke prijzen en goede verzending. Tevens hebben ze hier een top service voor het laten graden van je kaarten bij o.a. PSA. Dit kan je zelfs op 1 van de beurzen regelen waar ze regelmatig aanwezig zijn! Dit is eigenlijk ook meer dan enkel een
Bedrijf maar tevens een community.

18 de novembro de 2025

topteam

topteam! serieuze mannen die weten wat ze doen. alles wordt altijd netjes afgehandeld zowel bestellingen als psa subs. contact is duidelijk en snel.

5 de novembro de 2025

Snelle reactie

Snelle reactie op mijn berichtje gekregen . Dubbele verzendkosten meteen terug geboekt zonder gedoe 👌
Een kleine handeling maar snel opgelost.

Bestelling snel verzonden en goed verpakt verzonden😎
Tot de volgende bestelling/aankoop 💪🏻

14 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meerdere bestellingen geplaatst bij…

Ik had meerdere pre orders geplaatst en verzendkosten betaald, maar dit werd zelfs netjes teruggestort omdat alles in één keer verzonden kon worden. Top service!

14 de novembro de 2025