Glossnook Avaliações 158

3,9

I thought i was n ordering a box of yarn. However, I got charged for something totally different. Which also had a monthly charge!. I contacted them & after several tries, I was refunded all but $2.... Ver mais

Des soucis en ce qui concerne mon adhésion mais une équipe très réactive, professionnelle , qui a su résoudre le problème rapidement. Je vous en remercie. Sylvia, 974 reunion island.

I as under the impression I was requesting a box of yarn through a listing on Facebook and it turned out to be a membership website to bill me on a weekly basis. After the second charge I followed up... Ver mais

3,9

Muito Bom

Não respondeu a avaliações negativas

Thankfully

Thankfully, they got this resolved for me however, somehow this website charge me because I’ve never heard of it. Got me pretty good.

17 de janeiro de 2026

Scam / Fraud, beware everyone

Beware, stay away people. This website is a big scam. Please dont enter your credit card details to buy anything. I tried to order a bag, they have deducted increasing amount three times in 5 days , no order was placed and despite contacting support team, refund has not been issued. Instead, they ask to write a good review for them for case to close, rather than actually resolving the issue. No order was placed, they deducted 21 dollars in name of some subscription which i never tried to buy.
4 days after reaching out and complaining, they have deducted another 64 dollars for no reason.
On reaching out again, support team says this amount was supposed to be deducted right away and cancelling subscription (which i never bought) takes more than 2 weeks.

After doing all this scam, they have audacity to ask me to write a very good review here. This is ridiculous.

11 de janeiro de 2026

Suscripción engañosa

Suscripción engañosa. Yo entre a comprar en otra página y me derivó a completar los datos para l compra(pensé q era lo q yo quería ) y era la suscripción de esta página de parece ser cosméticos. Quisiera me devuelvan mi dinero. Gracias

12 de janeiro de 2026

Emerald helped me

Hi, yesterday two payments were debited from my credit card for on a diffent website, not Glossnook. I don't know how this happened!I contacted support and Emerald helped me, she offered to refund the amount to the same account. I'm waiting for this to be processed. Thanks.

13 de janeiro de 2026

Solución del reembolso…

No se porque tengo cobro de mi tarjetas sobre ustedes si yo no eso ninguna suscripción,
Pero se comunicó Edith rápidamente para darme solución sobre el reembolso

12 de janeiro de 2026