GlowieAvaliações

4. Produtor de Cosméticos
  5. Fábrica de Cosméticos
  6. Loja de Cosméticos

Escrito pela empresa

Glowie er hudpleie som faktisk funker. Vi ble lei av produkter med tomme løfter og skapte noe vi selv ville bruke med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk ser. Alt vi gjør handler om at du skal føle deg bra i huden din hver dag, ikke bare håpe på det. Ingen unødvendigheter, bare hudpleie som gjør jobben.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ga Glowie i gave til moren min

Jeg ga Glowie i gave til moren min, som er 64 år. Hun ringte meg etter tre uker og gråt av glede. De tørre flekkene hennes er borte. Huden hennes ser så frisk og fyldig ut. Hun sa at hun føler seg som seg selv igjen. Den telefonsamtalen gjorde hele måneden min.

10 de junho de 2026

Resposta da Glowie

Tusen takk for den fine anmeldelsen! ❤️ Det varmer virkelig å høre at moren din har fått så gode resultater med Glowie. Vi setter stor pris på at du delte opplevelsen deres med oss.

Huden min ser yngre ut

Huden min ser yngre ut, og jeg er så fornøyd.

10 de junho de 2026

Resposta da Glowie

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! ❤️ Vi er så glade for å høre at du er fornøyd, og at huden din ser yngre ut. Takk for at du delte opplevelsen din med oss!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Selskapet skriver de positive anmeldelsene selv

Anmeldelsene her er med stor sannsynlighet genererte. De fleste tilbakemeldingene inneholder to setninger (med et slags catchy poeng), og alle damene som har lagt igjen en anmeldelse de siste dagene har norrøne navn. Så tilfeldig! Spar pengene deres, folkens :) Jeg ble fristet selv, men når de tyr til slike midler så er det et stort rødt flagg.

30 de junho de 2026

Resposta da Glowie

Hei, takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi forstår bekymringen din, men vi kan forsikre deg om at alle anmeldelser er ekte og kommer fra reelle kunder som har lagt inn bestillinger hos oss. Vi genererer eller fabrikkerer ikke anmeldelser.

Glowie Support Team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ansiktet mitt føltes tørt før

Ansiktet mitt føltes tørt før, men nå føles det behagelig hele dagen Endringen føltes gradvis, men merkbar.

5 de junho de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så godt å høre at huden din føles mer komfortabel gjennom hele dagen, og at du har merket en gradvis, men tydelig forbedring. Slike jevne endringer er ofte de som gir den beste og mest varige følelsen.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en…

Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en min, og nå trenger jeg to flasker

8 de junho de 2026

Resposta da Glowie

Takk så mye for din hyggelige tilbakemelding!

Vi er veldig glade for å høre at også tenåringsdatteren din har begynt å bruke den. Du kan kjøpe flere flasker når som helst via nettsiden vår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fortalte ikke noen at jeg hadde…

Jeg fortalte ikke noen at jeg hadde startet en ny hudpleierutine. Vennen min la likevel merke til at huden min så lysere ut.

29 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at vennen din la merke til at huden din ser lysere ut – uten at du engang hadde sagt noe. Slike tilbakemeldinger betyr mye, og vi er veldig glade for at du er fornøyd med hudpleierutinen din.

Jeg er 57

Jeg er 57, og huden min føles endelig som min egen igjen.

26 de maio de 2026

Takk for at du deler!

Så fint å høre at huden din føles som din egen igjen – det betyr mye for oss. Vi er veldig glade for at du er fornøyd med Glowie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gikk ned mye i vekt i fjor

Jeg gikk ned mye i vekt i fjor, og ansiktet mitt så innfallent og eldre ut. Glowie hjalp huden min til å se fyldigere og mer næret ut. Det innfallne utseendet under øynene mine ble så mye bedre. Jeg føler at jeg har fått ansiktet mitt tilbake etter et virkelig tøft år.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig godt å høre at du føler huden din ser mer næret og frisk ut igjen, og at spesielt området under øynene har blitt bedre. Vi er glade for at Glowie har kunnet bidra til at du føler deg mer som deg selv etter et krevende år.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Huden min føles mykere og ser sunnere…

Huden min føles mykere og ser sunnere ut for hver dag som går.

1 de junho de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at huden din føles mykere og ser sunnere ut for hver dag som går. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med Glowie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min 55 år gamle hud trengte seriøs…

Min 55 år gamle hud trengte seriøs hjelp. Glowie ga den akkurat det. Fastheten kom tilbake sakte, men sikkert. Kjeveområdet mitt ser mer definert ut nå. Endringen er reell og synlig. Naboen min trodde jeg hadde vært hos hudlege. Det har jeg ikke. Bare Glowie hver dag.

3 de junho de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig hyggelig å høre at du har merket en gradvis forbedring i fastheten, og at kjeveområdet ser mer definert ut. Vi blir også glade for å høre at endringen er så tydelig at andre legger merke til den. Vi setter stor pris på at du har valgt Glowie som en del av din daglige rutine.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg begynte å bruke Glowie for to…

Jeg begynte å bruke Glowie for to måneder siden. Mannen min la merke til huden min før jeg i det hele tatt fortalte ham at jeg brukte noe nytt. Han sa at ansiktet mitt så annerledes ut. Yngre. Jeg føler meg mer selvsikker når jeg går ut uten sminke nå. Det betyr alt for meg.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at du har merket en forskjell på huden din etter to måneder, og at også mannen din la merke til endringen. Vi er veldig glade for at du føler deg mer selvsikker og komfortabel uten sminke – det betyr mye for oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine linjer rundt øynene mine er nesten…

Fine linjer rundt øynene mine er nesten borte etter fem ukers bruk.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig fint å høre at du har merket en tydelig forbedring etter fem uker, og at området rundt øynene ser jevnere ut. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Jeg er 52 år gammel

Jeg er 52 år gammel, og huden min ser ut som om jeg er i slutten av 30-årene igjen. Søsteren min spurte meg om jeg hadde fått injeksjoner. Jeg lo og viste henne Glowie-flasken min. Hun bestilte den samme dag. Dette produktet er virkelig noe spesielt.

20 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd, og at huden din ser så frisk ut at det skapte reaksjoner fra søsteren din også. Vi setter stor pris på tilliten din og er glade for at Glowie har blitt en del av rutinen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg la merke til at kinnene mine så…

Jeg la merke til at kinnene mine så sunnere ut etter tre uker. Jeg bruker knapt foundation nå fordi huden min ser frisk ut.

23 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at du har merket en forskjell allerede etter tre uker, og at huden din ser friskere ut. Vi er også glade for at du nå bruker mindre foundation og føler deg komfortabel med resultatene fra Glowie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Huden min føles så myk nå

Huden min føles så myk nå. Jeg trodde aldri en krem ​​kunne gjøre så mye.

21 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at huden din føles mykere, og at du er positivt overrasket over resultatene. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for at du er fornøyd med Glowie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var veldig tvilende i starten fordi…

Jeg var veldig tvilende i starten fordi jeg har prøvd så mange produkter før. Ingenting fungerte egentlig slik Glowie har fungert. Etter fire uker så de dype linjene i pannen mykere ut. Alt i alt en god opplevelse.

21 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Vi forstår godt at du var skeptisk i starten, og det er veldig fint å høre at Glowie har gjort en positiv forskjell for deg. Så godt at du har merket at linjene i pannen har blitt mykere og at du er fornøyd med helhetsopplevelsen.

Jeg har sensitiv hud

Jeg har sensitiv hud, og Glowie fungerte veldig bra for meg. Ingen irritasjon, og huden min føles rolig.

22 de maio de 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at Glowie har fungert godt for din sensitive hud, og at du ikke har opplevd irritasjon. Vi er glade for at huden din føles rolig og komfortabel.

Glowie Support

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais