Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En skøn og afslappende atmosfære hos GlowStudio, hvor man straks føler sig i trygge hænder. Karina er yderst kompetent og professionel, og behandlingen var både behagelig og effektiv. Jeg kan kun give... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aalborgs bedste kosmetolog. Hos Carina bliver du forkælet på en helt unik måde. Hun er så omsorgsfuld og dygtig. Hun laver fantastiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hud og så bliver du ekstra fork... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glow Studio fået som altid mine varmeste anbefalinger. Det bedste sted til alle slags skønhedsbehandlinger. Om du leder efter det rigtige sted til ansigtsbehandlinger, lash lift, brow lift, voks eller... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens bedste sted! Så dybt proffesionelle og ligegyldigt om du skal vokses eller have ansigtsbehandling går du derfra med følelsen af total forkælelse! Udover det har Carina og co et alt for lækk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Salão de Beleza
  2. Açougue Gourmet
  3. Loja de produtos para cabelo
  4. Clínica de Dermatologia

Escrito pela empresa

Glow Studio er din skønhedssalon - også online. Vi tror på at skønhed er for alle, og hos os finder du altid gode råd, gode priser og store smil! Vi fylder jævnligt vores webshop med lækre nyheder, vilde tilbud og ikke mindst med produkter som du kan stole på. Hos os er alting testet på egen hud og krop, så skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på de sociale medier, med et smil, et godt råd, tips og tricks. Vores brands er primært skandinaviske, men den seneste tid har vi udvidet sortimentet efter efterspørgslen og trends, som i tiden peger mod k-beauty. Hjemmesiden huser både produkter til hår, krop, gane, ansigt og sjæl, så der er også rig mulighed for at finde en lille værtindegave eller fødselsdagsgaven til en som aldrig ønsker sig noget. Hvad end du mangler hårpleje, makeup, hudpleje, lækkerier eller forkælelse, så er vi sikker på at glowstudio.dk gemmer på et godt bud til lige præcis dit behov. Og er du, ligesom os, VILD med sheetmasker, så finder du altid et bredt udvalg af disse på webshoppen. Velkommen indenfor - vi ser frem til at sende skønhed afsted til dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Ville gerne have mere end 1 creme, - skulle være en gave - det havde de ikke.
Fik ikke oplysning om hvornår varen kommer på lager igen. Ellers ikke noget at klage over og handler der gerne igen.

23 de janeiro de 2024

Hej Irene :)
Tak for din anmeldelse.
Vi beklager at vi ikke kunne levere mere end den ene creme du bestilte.
Det er desværre ikke et produkt vi skal fortsætte med at have i sortiment, derfor kunne vi ikke levere en ekstra, som du ellers spurgte om i en mail.
Vi skulle selvfølgelig have været mere tydelige omkring, at det er fordi vi ikke får flere hjem.
Det beklager vi.
Men dejligt den ene kunne bruges :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min blev glad for den hurtige…

Min blev glad for den hurtige ekspedition og det lille personlige kort - og glæder mig til den lille vareprøve😊

11 de janeiro de 2024

Resposta da Glowstudio

1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse <3 Ha' en dejlig dag Karen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så glad for den service

Er så glad for den service, det gik så hurtigt, og det varmede med det personlige kort og vareprøver, selvom den selvbruner var grim til mig🤣

2 de janeiro de 2024

Resposta da Glowstudio

af hjertet tak for din anmeldelse - det varmer! <3 Bedre held næste gang, med selvbruneren :-D

Lækre produkter

Gode produkter pakket med kærlighed ❤️. Det er altid en fornøjelse at åbne en pakke fra Glowstudio.

18 de dezembro de 2023

Resposta da Glowstudio

1000 tak for din anmeldelse <3 Vi er glade for at du nyder pakkerne fra os, og de produkter du bruger til at gøre godt for dig selv <3

Kun gode oplevelser

Kun gode oplevelser, mega god kundeservice og lynhurtig levering.

8 de novembro de 2023

Resposta da Glowstudio

1000 tak for dine rosende ord, Pernille! Ha' en dejlig dag :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte mit elskede collagen og…

Jeg bestilte mit elskede collagen og fik det leveret allerede dagen efter , og endda med et sødt lille kort og chokolade , altså hvem elsker ikke lidt chokolade i sin ordre 🍫

11 de setembro de 2023

Resposta da Glowstudio

Ih hvor dejligt at du blev glad for vores lille hilsen i pakken, Azemina :-D 1000 tak for din anmeldelse!

Tryg stemning

Camilla og Carina er så mega søde, de skaber det mest trygge og hyggelige stemning❤️

22 de agosto de 2023

Resposta da Glowstudio

1000 tak for de rosende ord <3 Det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig forsendelse og en fin lille…

Hurtig forsendelse og en fin lille vareprøve med. Ingen problemer.

2 de agosto de 2023

Resposta da Glowstudio

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb hos os - tak fordi du tog dig tid til at dele det <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et rigtig dejligt sted at komme

Et rigtig dejligt sted at komme. Super dygtige piger. Kan varmt anbefales ❤️
Deres webshop er fantastisk. Hurtig levering, lækker indpakning og en personlig hilsen - det gør en forskel, så tusind tak til jer 😍🙏

26 de julho de 2023

Resposta da Glowstudio

Af hjertet tak for din skønne anbefaling Pia! <3 Hvor er vi bare glade for, at du kan lide at komme i Glow Studio, og at bruge vores shop! Tak for dig.

Meget fin handel

Meget fin handel. Varen kom hurtigt og modtageren af gaven blev glad. Tusind tak!

25 de julho de 2023

Resposta da Glowstudio

1000 tak for de 5 stjerner Susanne. Vi er glade for at både du og modtageren havde en god oplevelse <3

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais