Gobilist Avaliações 66

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi valgte Go’Bilist da vi kun havde hørt godt om stedet, min bestod begge prøver i første forsøg, og oplevelsen har kun været fantastisk. De varmeste anbefalinger her fra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale GOBILIST!🚗 Finn har været en suveræn underviser både teoretisk og praktisk! Jeg har haft et langt forløb grundet angst, men Finn formåede at gøre mig rolig og få banket noget se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Finn som kørelærer! Han sørger for et meget struktureret forløb, hvor man altid føler sig tryg og godt guidet gennem alle aspekter af køreundervisningen. Derudover er han utroli... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedste køreskole

Jeg tog mit kørekort hos gobilist, og det kan jeg 100% anbefale du også gør hvis du drømmen om at bestå teori og køreprøve i første forsøg, de bedste mennesker der står bag💪💪

13 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk køreskole med helt vildt…

Fantastisk køreskole med helt vildt gode kørelærere 🤩 Teori og køreprøve bestået i første hug. Vil 100% anbefale denne køreskolen, da jeg altid følte mig tryg og der var altid god stemning☺️.

10 de dezembro de 2025

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse. Kan helt klart anbefale Gobilist til dem der skal have kørekort ⭐️ det er de sødeste kørelærere, som altid har godt humør og gør oplevelsen tryg, selv hvis man er mega nervøs. Bestod begge prøver i 1. forsøg. Tusind tak for de gode køretimer Finn, og for kørekortet 🚗🌟

10 de dezembro de 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har lige taget mit kørekort hos Gobilist, det var en virkelig god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra, det er virkelig nogle gode kørerlærer hvor man føler sig tryg når man fejler. Altid godt humør og kun gode ting at sige. Bestod begge prøver i første forsøg, tusinde tak🥳🤩

26 de novembro de 2025

Tryg og lærerig køreskoleoplevelse

Jeg har haft et mega godt forløb, hvor det både har været trygt og sjovt. Underviserne gør alt for at du lære det du skal imens der er plads til lidt jokes indimellem. Så jeg kan helt klart anbefale Gobilist, det er det hele værd. :)

19 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil…

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her.
Og gratis sodavand til alle teoritimer gjorde også underværker.
Kan klart anbefale.

18 de agosto de 2025

God oplevelse med Gobilist

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Gobilist! Det er en super god køreskole med søde og dygtige lærere. Jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen. Finn har været utrolig rar, tålmodig og god til at forklare tingene. Kan helt klart anbefale Gobilist til andre, der leder efter en god og tryg køreskoleoplevelse!🚘🌟

8 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse hos Gobilist!

Super oplevelse hos Gobilist!

Jeg har lige fået mit kørekort, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte Gobilist! Min kørelærer Finn var så god – altid rolig, sjov og vildt dygtig til at gøre mig tryg bag rattet. Han troede på mig hele vejen igennem.
Jeg havde også Tim et par gange, som også var god til at lærer fra sig. 💪🏼👏🏼

Undervisningen var både lærerig og hyggelig, og jeg har aldrig følt mig presset. Kan helt klart anbefale Gobilist (og især Finn og Timm) til alle, der vil have en god og tryg vej til kørekortet 🚘💯

18 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan helt klart anbefale gobilist

Jeg kan helt klart anbefale gobilist de er super grundige og tager sig al den tid eleven har brug for. De er super søde og er vildt god til og forklare tingene let og lærerigt både til teori og køretimer 10/10 oplevelse

27 de fevereiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais