GodAfsked Avaliações 993

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Detalhes da empresa

1. Diretor de Funerais
  2. Funerária
  3. Seguradora de Funerais

Escrito pela empresa

Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.

Kvalitets koncept

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet

Vi sørger for alt, så du kan samle dig om selve afskeden. Vi koordinerer med kirke, præster, kirkegård og alle andre instanser, og vi sørger for alle dokumenter, alle godkendelser og alt det praktiske, så du kan tænke på andre ting.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I var en “glimrende fejl”

Jeg kom faktisk til at bestille jer ved en simpel fejltagelse. Jeg udfyldte en kontaktseddel, så bedemanden kunne ringe til mig næste morgen, men jeg skrev oplysningerne ind på jeres kontaktside og ikke den planlagte bedemand. Fejlen opdagede jeg først senere på plejehjemmet.

Jeg har dog på intet tidspunkt fortrudt fejlen, da jeres service har været upåklagelig i hele forløbet.

Mulighed for at komme i kontakt med jer med spørgsmål, gennemsigtighed i priser, overholdelse af aftaler. Alt har været udført til perfektion 👌

26 de agosto de 2025

Kære Kim,

Tusind tak for din varme og ærlige anmeldelse – og for at dele den lidt usædvanlige måde, vi kom i kontakt på.

Det betyder meget for os at høre, at selvom det hele startede med en “fejl”, så blev det til en god og tryg oplevelse i en svær tid. Vi ved, hvor vigtigt det er med klarhed, tilgængelighed og tillid i en situation, hvor man står midt i sorg og mange beslutninger – og derfor glæder det os oprigtigt, at du har oplevet netop dette hos os.

Tak fordi du valgte at lade os være en del af jeres afsked.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I vores mest smerte fulde tid har vi…

I vores mest smerte fulde tid har vi som forældre fået en virkelig god hjælp til alt det som selv er svært at stå i og gøre når vi har mistet vores datter, der blev lytte til vores ønsker og det var forståelse og tilstedeværelse, vi kan ikke sige andet ind vi har være så tilfredse og kan klart anbefale dem til andre i disse svære situationener, de er også virkelig gode til at ringe tilbage og være til rådighed når som helst og efterfulgt følger op på en og hvis man har spørgsmål er man altid velkommen så tusinde tak for jeres hjælp i alt det her smertefulde

21 de agosto de 2025

Kære Thea,

Tusind tak for din rørende og ærlige anmeldelse.

Vi er dybt berørte over jeres tillid i en så ubeskriveligt svær tid, og vi sender jer vores varmeste tanker. At miste et barn er noget af det mest smertefulde, man kan opleve, og det betyder mere end ord kan sige, at I har følt jer støttet, lyttet til og mødt med forståelse gennem hele forløbet. Vi ønsker altid at være til rådighed – både i det praktiske og det menneskelige – og det glæder os inderligt, at det har haft betydning for jer.

Tusind tak for jeres anbefaling og for at dele jeres oplevelse midt i sorgen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse i en trist tid

Fra start til ende fuld fokus på professionelt
Var der problemer spørgsmål kunne jeg ringe og dem var der mange af, bo som jeg havde kontakt med var et utroligt venligt menneskesympatisk så rigtig dejlig
Herfra var yderst tilfreds

4 de setembro de 2025

Kære Gitte,

Tusind tak for din varme og anerkendende anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi ved, at der ofte opstår mange spørgsmål i sådan en tid, og derfor er det vigtigt for os altid at være tilgængelige og imødekommende – også når det hele føles uoverskueligt. Din ros til Bo vil vi selvfølgelig give videre – det glæder os, at hans venlighed og empati har gjort en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Omsorgsfuld og professionel

Fra vi ringede til God Afsked blev vi taget i hånden fra start til slut. Alt var respektfuldt og ordentligt. Vi blev rustet med den information, som var nødvendig og alt andet tog God Afsked sig af. Vores familie var meget tilfredse.

29 de agosto de 2025

Kære Sahra,

Tusind tak for din fine og varme anmeldelse.

Det glæder os oprigtigt at høre, at I følte jer taget godt i hånden hele vejen – det er præcis sådan, vi ønsker at være der for de pårørende. En afsked er en sårbar og svær tid, og det betyder meget for os, at I oplevede processen som respektfuld og tryg. Vi sætter stor pris på, at I følte jer godt informeret og støttet, og at hele familien var tilfreds.

Tak fordi I valgte at dele jeres oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været rigtig glade for at bruge…

Vi har været rigtig glade for at bruge dem. Meget empatiske og hjælpsomme mennesker som ikke bare er en penge maskine . De ringer efter og tilbyder at hjælpe med skifteretten og søge begravelses hjælp uden xtra omkostninger ..vil klart anbefale dem

13 de agosto de 2025

Kære Zeynab,

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer godt hjulpet og mødt med empati i en svær tid. Vi lægger stor vægt på at være til stede som mennesker – ikke som en forretning – og det glæder os, at det er noget, I har mærket. At kunne tilbyde støtte hele vejen igennem, også efter selve afskeden, er noget vi prioriterer højt, og vi er glade for, at det har gjort en forskel for jer.

Tak fordi du vil anbefale os – det er den største anerkendelse, vi kan få.

Alt klappede

Vi følte os trygge under hele processen,
Stilfuldt og med respekt.

14 de agosto de 2025

Kære Jens,

Tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget for os at høre, at I følte jer trygge, og at I oplevede forløbet som stilfuldt og respektfuldt – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle pårørende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt God afsked til begge vore forældres bisættelse

Vi har brugt God afsked til begge vores forældres bisættelse. Du bliver passet godt på igennem hele processen. De er så søde og omsorgsfulde i en meget meget svær tid.

2 de agosto de 2025

Kære Allan,

Tak fordi du deler din oplevelse – og tak for den tillid, I har vist os ved at lade os hjælpe ved begge jeres forældres bisættelser. Det rører os dybt at høre, at I har følt jer passet godt på, og at vores omsorg har gjort en forskel i en så svær tid. Det er præcis det, vi ønsker at være for de pårørende: en tryg og støttende hånd hele vejen igennem.

Professionelle

Jeg var på ferie da dødsfaldet skete, og jeg kontaktede Godafsked som tog sig af alting. De var en kæmpe hjælp og top professionelle

10 de julho de 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi glade for at høre, at vi kunne være en hjælp i en svær tid – særligt når du selv var langt væk og stod i en sårbar situation. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på, at alt bliver håndteret med respekt og professionalisme, og vi er glade for, at du oplevede det sådan.

Jeg har kun ros at give til jer 🙂

Jeg har kun ros at give til jer 🙂

Det er første gang jeg har stået i en sådan situation og må bare sige at fra start til slut har der intet været at bekymre sig over eller kort sagt være nervøs for.

Tak for den rolige måde vi blev mødt på da jeg ringede for at skulle bruge jeres hjælp, Jette var fantastisk at snakke med og gav en ro trods situationen.

Ove der kom for at hente mor, hans rolige sind og væremåde, det gjorde stort indtryk.

Ved selve bisættelsen var der heller intet at sætte en finger på, tværtimod så gjorde roen at jeg også havde ro i kroppen og kunne sende min mor flot afsted.

Kan blot konstatere at når man som jeg pludselig stod der og havde ansvaret for hvad der skulle ske, så giver det en enorm ro at føle der styr på tingene og jeg ikke behøvede bekymre mig over om der nu var styr på det hele, for det var der hele vejen igennem.

Tak, bare tak for jeres fantastiske måde at hjælpe på 🙂

10 de agosto de 2025

Kære Lise,

Tusind tak for din smukke og meget rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, hvordan du oplevede hele forløbet – især i en situation, hvor det hele kan føles overvældende.

Vi er så glade for, at du følte dig trygt guidet fra første opkald, og vi sender din ros videre til både Jette og Ove – det vil uden tvivl varme deres hjerter. At du kunne finde ro og overskud til at tage en smuk afsked med din mor, er noget af det fineste, vi kan få at vide.

Tak for din tillid og dine ord – dem gemmer vi på.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi brugte Godafsked da alt var synligt…

Vi brugte Godafsked da alt var synligt og der kom ikke nogle overraskelser efterfølgende
Deres “pakke løsninger” virker bare

22 de julho de 2025

Kære Ghita,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede gennemsigtighed og tryghed i forløbet – netop dét, vi ønsker at sikre med vores pakkeløsninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så søde og flinke hele vejen igennem og…

Så søde og flinke hele vejen igennem og hjælpsomme!
Charlotte kan varmt anbefales ❤️

9 de agosto de 2025

Kære Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen – og hvor er det dejligt med din ros til Charlotte, den sender vi selvfølgelig videre med det samme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og professionel hjælp i en svær…

Hurtig og professionel hjælp i en svær situation.

5 de agosto de 2025

Kære Uffe,

Tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og professionel hjælp, da du havde brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

venligt god til at oplyse om det…

venligt god til at oplyse om det praktiske hjælpsom

18 de agosto de 2025

Kære Frits,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede venlighed, hjælpsomhed og god information undervejs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk service og rene linjer…

En fantastisk service og rene linjer ingen skjulte agendaer
Aftaler der blev holdt og priser der er til at betale og som holder ifølge aftalen

19 de agosto de 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede en klar og tillidsfuld proces, hvor alt forløb som aftalt – det er præcis den tryghed, vi ønsker at give.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse, og følte at jeg blev “holdt i hånden” gennem en svær tid.

3 de setembro de 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt støttet og holdt i hånden gennem en svær tid.

god afsked

Behagelig samtale med Christian, kom igennem det ubehagelige på en yderst behagelig måde, venlig og oplysende. Tak for det. Tak til bedeman Sylvester for yderst professionel behandling. Kan kun anbefale Godafsked.

27 de maio de 2025

Kære Dorte,

Tusind tak for din varme og anerkendende anmeldelse. Det betyder meget at høre, at Christian og Sylvester har gjort en svær situation mere overkommelig med deres venlighed og professionalisme. Vi er dybt taknemmelige for din anbefaling og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

god service

flinke medarbejdere og god service

12 de agosto de 2025

Kære Jørgen,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede flinke medarbejdere og god service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og guiden på en…

Fantastisk service og guiden på en professionel måde. Blev mødt med en meget empatisk person som vejledte på en behagelig måde. Alt var sådan en fin måde at tage afsked på

20 de agosto de 2025

Kære Anette,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os dybt at høre, at du følte dig mødt med empati og professionalisme – det er netop den støtte og tryghed, vi ønsker at give i en sårbar tid.

At du beskriver afskeden som fin og behagelig betyder utrolig meget for os, og vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Så fantastisk et samarbejde

Så fantastisk et samarbejde, søde og imødekommende. Er ikke et øjeblik i tvivl om at GodAfsked skal bruges igen ❤️

13 de junho de 2025

Kære Betina,

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse i en svær tid. Vi sætter stor pris på dine ord om vores samarbejde og tilgang – det er netop vores mål at være imødekommende og støttende hele vejen igennem.

Tak fordi du deler din tillid til os – det er noget, vi aldrig tager for givet.

Alle os hos GodAfsked

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais