Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Ver mais
Dette virker som lite seriøst opplegg. Fikk gavekort som jeg ville innløse 26.12, ble oppgitt at det tok 2-3 dager. Venter enda 04.01… Pøvde å ringe tlf som er oppgitt, men det er jo ute av drift.... Ver mais
Ventet 2 måneder (til nå) på kinobilletter, og forsatt ikke fått dem. Har snakket med 2 ulike ansette på mail, som skrev til meg en gang, men svarer ikke når jeg skriver tilbake. Ingen problem med gav... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Informações de contato
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Dinamarca
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
REN SVINDEL
REN SVINDEL
ringede flere gange og skrev til dem for at få hjælp. Pr tlf bliver man mødt af en robot, som ikke hjælper og som ligger på. Pr. E-mail modtager man 5(!!!!!) måneder senere en mail hvor man skal svare om man fortsat har brug for hjælp? Svarer ja, og 1 ÅR senere har jeg fortsat ikke fået hjælp.
Skrev en anmeldelse for længe siden, hvor man fik et svar på anmeldelse at man skulle prøve at skrive igen - som om at det virker?!
Ren svindel, bondefangeri - BRUG IKKE DINE PENGE HER!!! Fatter ikke at bog og ide, Bilka osv forhandler jer.
Kunde service?
Kunde service?? Det er en telefon svare der vejleder en? Det kan man jo ikke bruge til noget når man skal have hjælp?
- har prøvet i 3 dage nu at få fat i nogen der kan hjælpe, men den tlf svare er det eneste jeg får fandt i? Og ja har sendt en besked på deres automatiske ting, men der står 3 dages svartid? Nu er der gået 5 dage??
Prøver nu at lave en andmeldelse herinde, måske man kan komme i kontakt med dem denne vej?
Elendig firma
Elendig firma. Havde indløst 2 gavekort til Tivoli, en pris på 2x 449 kr. Tivoli kunne ikke modtaget gavekortet da der " manglet " noget for at indløse det. Jeg havde gjort alt rigtigt efter deres beskrivelse. Prøvede at ringe i deres såkaldte telefontid, hvor der
kun var automatisk svar. Endte med at måtte købe 2 nye turpas og stod tilbage med et spild af penge på 900 kr. Umuligt at få hjælp eller kontakt med dem!!!! KØB ALDRIG EN GO DREAM BOX!!!!
Ren svindel
Ren svindel, intet andet.
Har fået et gavekort på 900 kr. Men når jeg logger ind, kan man ikke vælge noget og ikke komme til kurven. Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice både på telefon og mail (ad flere omgange). Mit gavekort udløber om nogen måneder, og opgiver nu efter lang sej kamp. Svindelhjemmeside og ingen mulighed for at komme igennem til kundeservice.
Kan IKKE anbefale!
Gumpetungt og dårligt!
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 0 stjerner. Tjenesten fungerer gumpetungt, er forvirrende og kræver alt for mange gentagende indtastninger og oplysninger. Alt i alt bare en rigtig dårlig måde at få et gavekort på.
Håbløst
Skulle indløse og benytte gavekort til Biograftur for 2.
Indløsningsproceduren var mildest talt håbløs, men fik da en voucher.
Herfra kunne jeg ikke benytte voucher uden fejlmelding.
Jeg fik biografbilletter, men ikke voucher gældende til de lovede popcorn (bio-menu).
Altså blev ikke hele gavekortets beløb anvendt = penge i lommen på Go Dream.
Min lokale afdeling af Nordisk Films Biografer kunne også oplyse at de havde aflyst samarbejde med Go Dream. Men det giver jeg ikke skylden for den ringe indløsningsprocedure ved Go Dream.
Ringe service
De er umulige at få fat på når man har brug for hjælp, og de ringer ikke tilbage når man udfylder deres kontakt formular.
Ufattelig dårlig service !
Kan ikke anbefales
Så besværligt at indløse
Så besværligt at indløse, og fik det aldrig til at virke. Forstår ikke, at Netto vil være salgskanal og hjælpe sådan et firma ud i verden.
Elendigt hotel på go dreams liste
Havde et “badeferie i Barcelona “ gavekort. Man kunne vælge alle storbyer, 2 overnatninger for 2 personer. Vi valgte Rom, der var ikke så mange hoteller at vælge imellem, men Grand Hotel Colony så rigtig fint ud… men, har aldrig nogensinde været på så forfærdeligt et sted. Der stank af beskidt kattebakke på hele hotellet og i restauranten. Der var en hund i receptionen og også kat.. min kæreste er stærkt allergisk og fik symptomer med det samme… vi valgte at rejse til et andet hotel efter første nat, kunne ikke få turist skat pengene retur for de sidste 2 nætter,
Go Dream bør oplyse at der er dyr på hotellet og at man ikke skal være sart mht dårlig rengøring og heller ikke sulten da maden er af ekstrem ringe kvalitet
ADVARSEL køb ikke hos GoDream
Værste oplevelse. Køb IKKE hos GoDream. Vi har haft 6 gavekort - ekstra oplevelse, om er købt samtidig med en box for godt 1 år siden. Boksen gælder i 2 år, men disse ekstra gavekort gælder åbenbart kun 1 år og er derfor pludselig uden advarsel og uden at der er gjort opmærksom på dette ved køb af boksen udløbet. Har i dag talt med Karoline i kundeservice eller uden service overhovedet og særdeles ligeglad. Mangel på tydelig information og service. Så køb ikke hos GoDream men vælg andre bl.a. SmartBox, hvor de ikke snyder kunderne.
Hold jeg væk fra Go Dream
Ualmindelig dårlig kundeoplevelse med ikkeeksisterende support og uigennemskuelig hjemmeside.
utroligt så mange oplevelser de…
utroligt så mange oplevelser de tilbyder ?
problemet er bare du kan overhovedet ikke kontakte GoDream de skriver godt nok svar ca 7 dage
nu er det så 3 uger siden jeg forventede 1 person gad at give svar spar dine penge køb direkte hos en restaurant - biograf- eller andet
det her med en box fra Go Dream er åbenbar spild af penge jeg gav 1 stjerne kunne jo ikke give 0
Henrik
Mit gavekort til biograftur blev…
Mit gavekort til biograftur blev aktiveret uden jeg havde bedt om det. Jeg har forsøgt at skrive og ringe, men det er umuligt at komme i kontakt med virksomheden. BLIV VÆK
Den fedest hadegave "ever"
Den fedest hadegave "ever" - man kan bruge dage på at finde ud af hvor de kan anvendes, - Alle Hoteller/Rest./Oplevelser der er med har alle mulige undskyldninger for hvorfor du ikke kan bruge "Go'dream" lige i den periode, finde man noget skal deres oftes betals ekstra for besalg ting som burde være incl ... men holdkæft man få den fedeste oplevelse med internet og mail frem og tilbage "kode" til det ene og det andet, det er smart ..
Det er fuldstændig umuligt at anvende…
Det er fuldstændig umuligt at anvende sit gavekort!
Jeg håber aldrig at jeg får en oplevelse fra "go dream" igen!
Verdens dårligste hjemmeside!!!
Spild af penge og miljø spil med æske…
Spild af penge og miljøspild med æske og plastik. Lav selv et gavekort, i stedet for at bruge penge på det firma. Jeg er pænt irriteret over man får et gavekort og det er inaktivt. Alt for besværligt!!!
Magen til dårllig hjemmeside skal man…
Magen til dårllig hjemmeside skal man lede længe efter.. Det er alt andet end intuitivt når man skal lede efter oplevelser og man kan stå med et åndssvagt restbeløb på gavekort som man ikke kan bruge da de oplevelser man gerne villl have ikke svarer ovens med belløbet man har. Kan ikke anbefales.
Umuligt at komme igennem til en…
Umuligt at komme igennem til en personlig medarbejder.
Jeg blev lovet et gavekort til…
Jeg blev lovet et gavekort til Zoologisk have i København. Da jeg modtager gavekortet er Zoologisk have, samt mange andre, pludselig ikke længere samarbejdspartner. Det er falsk varedeklaration og en virkelig dårlig oplevelse!!!
De sagde mit kort var inaktivt
De sagde mit kort var inaktivt, selv om jeg lige havde åbnet pakken og tilmeldt mig.
Restaurant Vivaldi i Køge kunne ikke få noget ud af den scannet kode.
Go Dream vil kun kikke på det hvis jeg kan sende kvittering, men det er en gave og ombudsmanden har sagt at de ikke kan forlange kvittering på gavekort.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.