Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Ver mais
Dette virker som lite seriøst opplegg. Fikk gavekort som jeg ville innløse 26.12, ble oppgitt at det tok 2-3 dager. Venter enda 04.01… Pøvde å ringe tlf som er oppgitt, men det er jo ute av drift.... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Informações de contato
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Dinamarca
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Go Dream er det rene scamnummer
Go Dream er det rene scamnummer. Deres gavekort er så godt som umulige at undløse eller bruge, fordi websiden er konstrueret på sådan en måde, at man bliver vildledt hen til at købe nye gavekort, eller at man simpelthen køre i ring mellem de samme undersider hele tiden.
"KUNDEOMSORG" nej vel?!
"KUNDEOMSORG" - jeg har aldrig hørt om noget så åndssvagt!
Fik overdraget gavekortet af min mor - da hun havde opgivet at få det til at virke! Så prøvede jeg - efter sindsygt mange mails frem og tilbage kan det stadig ikke bruges!
Det er bundefangeri af værste skuffe!! SKAM JER!
Snydt - fik ikke 3 retter men blot kortets værdi
Jeg forstår ikke, at når jeg køber 2 stk 3 retters menu, så får jeg ikke de tre retter. Madklubben fratrak beløbet jeg havde betalt for gavekortet istedet. Hvad er så hele ideen med gavekortet? Jeg gav 499 kr. som jeg gav til min kæreste. Så skulle jeg registrere mig. Huske at bestille korrekt. Og så får jeg intet ud af det? Jeg kunne lige så godt have givet ham 499 kr i hånden og sparet processen med tilmelding mv.
Endvidere står der på gavekortet, at det gælder 3 retter. Det gjorde det ikke. Snydt.
Og når jeg så skriver til Go Dream, så svarer de ikke (og jeg har tjekket spam).
Veldig fornøyd med servicen jeg fikk
Veldig fornøyd med servicen jeg fikk. Men litt lang ventetid på telefonen.
Fuldstændig umuligt at bruge
Fuldstændig umuligt at bruge, hold dig væk for dette produkt, svindel
Helt ubrukelig
Ventet 2 måneder (til nå) på kinobilletter, og forsatt ikke fått dem. Har snakket med 2 ulike ansette på mail, som skrev til meg en gang, men svarer ikke når jeg skriver tilbake. Ingen problem med gavekortet mitt eller noe, bare helt ubrukelig bedrift. Prøvde å ringe telefonnummeret til kundeservice. Det er vist ikke i bruk, selv om det står på nettsiden med åpningstider og alt.
Jeg fik et tivolikort til Go dream
Jeg fik et tivolikort til Go dream, og da Tivoli først åbner 8 april pakkede jeg ikke dette ud før jeg skulle i Tivoli, og så opdager jeg der ligger et tilbud i på et brev som skal registreres senest 28.02.22, og dette ksn jeg jo så ikke gøre nu, det gælder til Tivoli for 1 person el kaffe og kage et sted. Det er noget værre fup og vil aldrig ønske mig det mere og heller ikke købe det til andre
Havde problemer mad at indløse…
Havde problemer mad at indløse gavekortet, ringede til Godream og fik det hurtigt ordnet.
Super service
Helt umuligt at indløse gavekort og…
Helt umuligt at indløse gavekort og ingen kontakt pr tlf til kunde service samt mail... :-(
For 3 uger siden skrev jeg en mail og…
For 3 uger siden skrev jeg en mail og udfyldte deres kontaktformular, har ej hørt noget siden hen.
Har endda løbende kontaktet deres tlf. support, intet held. Når de ikke engang kan give det mest basis kundesupport, er min anbefaling at holde jer langt væk.
Det mest besværlige og tåbelige system…
Det mest besværlige og tåbelige system at aktivere, Lige til et mavesår.
Man får et gavekort i julegave 2021
Man får et gavekort i julegave 2021. Vi aktiveret kortet, og troede vi gjorde det rigtige, men nej nej, restauranten fortalte, vi ikke kunne bruge det, kortet var forældet, vi skulle bestille et nyt. Jeg ringede til go dream, ja det var rigtig nok, vi skulle have et nyt.
Brug aldrig penge på sådan et dårligt koncept, mange mennesker oggiver, go dream score kassen.
Det er den værste oplevelse ...ikke eksisterende kundeservice!
Har flere gange forsøgt at aktivere gavekort, men får fejlsvar. Derfor har jeg som anvist skrevet email, nu to gange med 6 dages mellemrum, uden at få svar eller hjælp.
Deres telefon er lukket!!!
Det er den værste oplevelse ...ikke eksisterende kundeservice!
Svært at reg og indløse
Jeg har købt en boks til julegave til…
Jeg har købt en boks til julegave til et familiemedlem 21/12-21.
Idag bliver jeg så ringet op da de var inde og ville bruge den og fortæller at boksen er udløbet og derfor ugyldig.
Det synes jeg godt nok er under alt kritik!
Falsk markedsføring
Fik 2 x bio gavekort men angivelse af bio med billede af den lokale biograf i Næstved samt angivelse på kortet over dk. Men men men biografen har trukket sig fra samarbejdet så falsk markedsføring at sælge æskerne stadigvæk
det er jo helt umulig å få tak i dere!!
det er jo helt umulig å få tak i dere!!
jeg må sende mail for å få kinobiletter, og dere SVARER JO IKKE! det er gått to uker??!
Beskyldt for at have stjålet :(
Jeg købte godream til kæresten 3 måneder senere vil vi bruge den på brunch og så indløser jeg den på siden så står der ugyldig og så står der dato 01/01-0001 … så ringer jeg så siger han til mig den ikke er købt i butikken og bliver nærmest beskyldt for at have stjålet -,,- er så skuffet over jer.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Jeg bestilte et gavekort i god tid før…
Jeg bestilte et gavekort i god tid før jul, bestilte dette i gaveeske. Jeg fikk hverken gavekort eller eske. Jeg forsøkte å sende flere mail, uten å få svar. Jeg prøvde også å ringe, men fikk beskjed om at nummeret ikke er i bruk. Først en måned senere fikk jeg svar på mail om at pakken med gavekort var sendt, men har fortsatt ikke fått den. Fikk tilslutt tilsendt en bekreftelse på mail, med en halvkvedende beklagelse. IKKE BESTILL noe herfra.
Gavekort + egen betaling
Gavekort på 2 biobilletter ???
Da jeg går til betalingen skal jeg betale 45,00. Ja, ja - det er ikke meget... men Så skal man ikke prale med det er to billetter....
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.