PowerPoint en praktijk waren duidelijk. Hele fijne trainer. Er word extra ondersteund en geholpen waar nodig is. Op een leuke manier overgebracht
Veja o que dizem as avaliações
Wij hebben een hele fijne BHV cursus gehad via GOED. We hebben het als interessant en leerzaam ervaren en gaan met goede kennis de deur uit.
Vandaag de cursus Tripple C en Weerbaarheid gevolgd, gegeven door Marian. Het was een zeer fijne ervaring. Marian luisterde goed naar de groep en wist de stof op een prettige manier aan te passen aan... Ver mais
Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een dui... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Ik heb een goed ervaring en ik raad aan…
Ik heb een goed ervaring en ik raad aan iedereen die ADL interssant vind om te gaan weren.
Ik vond het leerzaam om adl weer te…
Ik vond het leerzaam om adl weer te herhalen en het is fijn om het te herhalen voor mijn opleiding.
Goede curses veel nieuwe dingen geleerd
Goede curses veel nieuwe dingen geleerd
Ik heb een heel goede ervaring gehad
Ik heb een heel goede ervaring gehad
En ik raad echt iedereen die ADL interessant vindt en leuk vind om te werken.
Top cursus en top leraar
Ik heb de cursus helpende plus gevolgd. Het was heel leerzaam en je krijgt een hele duidelijke en uitgebreid uitleg van Emilio. Zeker een aanrader om een cursus van te volgen!
Het was duidelijk in zijn uitleg en aan…
Het was duidelijk in zijn uitleg en aan het einde nog mensen vragen of ze het wel begrijpen.
Nuttige informatie
Was een leerzame cursus
Was een leerzame cursus, ik heb veel geleerd over de ziekte beelden en dat communicatie erg belangrijk is!
Ik ben blij met de aangereikte handvatten.
Leerzaam
Goede inhoudelijke training met een trainer die zelf veel praktijkervaring heeft een meebrengt.
Goede cursus en duidelijke uitleg en…
Goede cursus en duidelijke uitleg en voorbeelden gehad.
Bhv cursus gevolgd
Bhv cursus gevolgd. Het was super goed en leerzaam!
Review
Review – Cursus Helpende Plus
Ik heb onlangs met veel plezier de cursus tot Helpende Plus gevolgd, samen met Oumaima. De lessen waren duidelijk, praktijkgericht en erg motiverend. Dankzij de goede begeleiding en het leerzame programma voel ik me zelfverzekerd in mijn nieuwe rol als Helpende Plus.
Wat ik vooral fijn vond, was hoe de cursus verdieping gaf aan de taken die ik als Helpende al kende. Denk aan medicatie verstrekken, werken volgens protocollen en beter omgaan met complexe zorgsituaties. Samen met Oumaima hebben we veel geleerd en elkaar ondersteund tijdens de lessen.
Ik ben dankbaar voor deze kans om mij verder te ontwikkelen in de zorg en kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.
Rosaline sesay
Duidelijke uitleg en er word goed…
Duidelijke uitleg en er word goed geanticipeerd op behoeften van cursist. Echt aan te raden!
Agressie training
Agressie training gehad. Veel mondelinge informatie ontvangen en praktische tips gekregen voor bij een fysieke aanval. De mondelinge informatie meer interactief gemogen dmv een oefen gesprek oid, dat was voor mijn werk toepasselijker geweest.
Fijne stappen om verbaal te…
Fijne stappen om verbaal te de-escaleren en afweertechnieken voor zelfbescherming.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.