Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.
Veja o que dizem as avaliações
Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Ver mais
Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Ver mais
Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Ver mais
Detalhes da empresa
Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!
Informações de contato
Van Nelleweg 1, 3044 BC, Rotterdam, Holanda
- info@goedebuursilentdisco.nl
- goedebuursilentdisco.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top disco!
Lekker op tijd, alles werkte goed en eenvoudig In gebruik. Topdisco gehad!!
Zorgeloos huren
Alle materialen zijn netjes verpakt. Retoursticker zit er al bij. Alles netjes verzorgd om het retourneren ook makkelijk te maken. Duidelijke communicatie. Super fijn om hier te huren!
Aanrader!
Duidelijke communicatie, gemakkelijk in gebruik (zowel om de koptelefoons te gebruiken als om ze weer terug te sturen) en gegarandeerd een leuke avond!
Echt een aanrader
Echt een aanrader, heel erg leuk feestje gehad! En het ontvangen en retourneren is echt gemakkelijk.
Pakket was mooi op tijd
Pakket was mooi op tijd. Kinderen hebben een topavond gehad met de silent disco spullen. Service achteraf met onderdeeltje dat niet werkte was super. Ik kom zeker nog eens terug!
Fantastisch
Fantastisch! Wij huurden het voor een kinderfeest en dat was een mega succes! Verzending is makkelijk en de gebruiksaanwijzing ook. Dikke aanrader!
Een aanrader!
Makkelijke site om te bestellen. Koptelefoons werden op tijd en netjes bezorgd. Hele leuk middag gehad! Top service en goed kwaliteit van de koptelefoons! Kortom; een aanrader!

Betrouwbaar en makkelijk
Aan het einde van het jaar was het tijd voor een feestje en met deze silent disco was dat een succes. Al ruim een week van te voren kreeg ik alles opgestuurd, dus tijd genoeg om uit te vinden hoe het werkt. Bediening was echt heel simpel en retour sturen was ook zo gedaan. Al met al een aanrader. Ik zou hier volgende keer ook zo weer huren.
Hoofdtelefoons werken prima
Hoofdtelefoons werken prima ! Wij hadden drie zenders makkelijk te schakelen tussen de zenders .
Ook hadden we een discolicht .
Mijn hoofdtelefoons werden een dag te laat geleverd door de kerst drukte .Goede buur kwam smiddags zelf de spullen brengen hele goede service !!
Perfect geleverd.
Spullen werden te laat door de post geleverd. Geen probleem. Ze komen gewoon de spullen brengen. Super service.
Alles kwam ruim optijd binnen met…
Alles kwam ruim optijd binnen met heldere instructies.
Top ervaring!!
Top ervaring! Koptelefoons zijn schoon en zitten goed en netjes verpakt. Alles werkt fantastisch en het geluid is super. De karoke is een aanrader om erbij te bestellen. Plezier en succes gegarandeerd!
Goede en duidelijke service
Goede en duidelijke service, makkelijk te gebruiken, schoon. Aanrader!
Nu 2x besteld en heel tevreden over de…
Nu 2x besteld en heel tevreden over de levering en het geluid. Zeker aan te bevelen!
Goed en voor herhaling vatbaar
De koptelefoons arriveerden ruim van te voren, netjes in een kist. Op de avond zelf bleek dat van een paar koptelefoons maar 1 kant werkte. Was gelukkig niet heel storend. Verder was alles perfect en hebben we een top feestje gehad. Zou ze zeker opnieuw hier reserveren.

Resposta da Goede Buur Silent Disco
Goede buur levert goede service.
Goede buur levert goede service.
Makkelijk in gebruik en ideaal systeem om het weer terug te sturen. Bij een volgend feestje weten we waar we weer gaan huren!
Fantastische avond
Heel tof en duidelijk gebruiksaanwijzing. Enigste rare was dat telefoon aangaf dat de zenders bijna leeg waren terwijl ze groen waren en op stroom stonden.

Leuk voor kinderfeestje
Wij hadden, voor een kinderfeestje, de silent disco headsets en een discolamp en blacklight gehuurd. Dit was prima verzorgd en de box kwam op tijd aan. De kinderen vonden het erg leuk en de buren waren ook blij 😀.
Prima dienstverlening
Prima dienstverlening. Makkelijke uitleg, simpel te bestellen en te gebruiken, ook makkelijk te retourneren.
Enorm leuke ervaring
Enorm leuke ervaring, prima apparatuur en duidelijke uitleg hoe te “installeren”