Ik ben erg blij met Goedkoopbenelux. De prijzen zijn echt het laagst in de Benelux en de laagsteprijsgarantie geeft veel vertrouwen bij het bestellen.
Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Ver mais
iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze m... Ver mais
Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Ver mais
Betmatch is een online gaming platform dat spelers helpt om snel een spel te vinden dat aansluit bij hun voorkeuren en gewenste tempo. De interface verdeelt nieuwe releases, opgeslagen favorieten, promoties en accountfuncties over herkenbare secties. Daardoor blijft de route van vergelijken naar spelen kort, terwijl iedere categorie voldoende ruimte krijgt om duidelijk herkenbaar te blijven. De collectie bestaat uit high-RTP videoslots, spellen met hoge volatiliteit, crashgames en progressieve jackpots. RTP geeft het theoretische rendement over langdurig spel weer, terwijl volatiliteit beschrijft hoe mogelijke uitkomsten worden verdeeld. Bij crashgames moet een stijgende multiplier vóór het eindpunt worden vastgezet. Progressieve jackpotpotten groeien via geldige inzetten totdat aan de vermelde activeringsvoorwaarden wordt voldaan. Spelers die daarvoor in aanmerking komen, kunnen een Betmatch welkomstpakket met een stortingsbonus en free spins ontvangen. De wagering requirements, rollovergrondslag, spelbijdragen, maximale inzet en vervaldatum bepalen hoe deze promotie werkt. Wie de voorwaarden vooraf bekijkt, weet hoe het bonustegoed inzetbaar is en wanneer gekoppelde winsten voor opname beschikbaar kunnen komen. Betmatch brengt stortingen, opnameverzoeken en transactiegegevens samen in een overzichtelijke betaalomgeving. Na indiening kan de verwerking afhangen van accountverificatie, de gekozen betaalmethode en nog openstaande promotievoorwaarden. Zichtbare statusfasen tonen of het verzoek normaal wordt behandeld of op aanvullende informatie wacht. De mobiele indeling past zich aan smartphones en tablets aan en houdt RTP-gegevens, jackpotregels, bonusvoorwaarden en betaalfuncties bereikbaar. Spelers kunnen slots vergelijken, een crashgame openen of een opname volgen op een kleiner scherm. Bezoek Betmatch, controleer de voorwaarden en vind een spelvorm die echt bij jouw tempo past.
Barbizonlaan 104, 2908 ME, Capelle aan den IJssel, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze is de volgende dag zonder problemen thuis geleverd via PostNL.
De lamp hangt inmiddels en werkt zoals verwacht.
Ik heb op zondag een bestelling geplaatst en op maandag ontvangen.
Ze doen dus precies wat ze beloven.
Ik had een bestelling gedaan en netjes betaald.
Toen bleek dat het artikel niet leverbaar was zou het geld worden teruggestort.
Na drie weken het bedrag terug ontvangen.
The website is a scam. They never sent me the order and the customer support is just trying to make you forget about your order and money. Its about one month that they keep refusing to refund my money. They've asked my IBAN 3 times!
I reviewed their info, the physical address is fake and belongs to a residential house and not a business. The receiver bank account is not under their name.
Do not believe the fake 5 Star reviews as they are all fake. Never risk your money and time by purchasing from their website.
Mijn IPhone 16 pro is binnen de gestelde tijd geleverd.
Ben zeer tevreden over de communicatie en levering
De levering gaf wat problemen. Het duurde wat langer dan verwacht. Uiteindelijk de spullen in goede orde ontvangen. In prima staat
Ik bestelde 2,5 liter Sikkens buitenlak voor € 89,99. Werd bezorgd door post.nl met een duidelijke vermelding van de dag van bezorging en de bezorgtijd. Het werd door Goedkoopbenelux binnen de afgesproken termijn geleverd, snelle, vriendelijke respons bij email contact en prima product.
Snelle levering met goede info over tijdstip van levering.
Het duurde veel te lang allemaal
Zeer snel geleverd en zeer behulpzame klantedienst wanneer ik belde aangezien ik mijn huisnummer vergat door te geven voor de levering.
Ik bestelde een garmin venu 3 die elders 400€ kost en hier 375€ heb betaalt. Hij is via postnl binnen de 2-3dagen geleverd en perfect aangekomen.

Resposta da Betmatch
Ik heb hier de grote bosatlas besteld. Buiten dat de prijs hier beter was dan in andere webshops, had ik de atlas meteen de volgende dag al in huis.
Super service!

Resposta da Betmatch
Een meer dan redelijke prijs. De wandelgids van Rother Vogezen goedkoper dan waar ook. De bezorging liet even op zich wachten, maar als je geen haast hebt is dat bijzaak.
Ik heb een boek gekocht. Ik had een probleem met de vervoerder dus had contact met hum klant service en hij heeft mij zo snel geholpen en de problemen behandeld
Goede prijs en mooi op tijd geleverd.Ondanks de sneeuw.
Het was erg simpel en snel besteld en ook nog eens voor de laagste prijs 👌🏻
Mijn vriendin was erg blij met dit geurtje van Hugo Boss deep red

Resposta da Betmatch
Producten snel geleverd zoals afgesproken en ook mooi geprijsde producten. Erg blij mee, bedankt.