We waren opzoek naar glazen flessen Pellegrino en goedkoopdranken.nl heeft deze. Besteld met andere producten, na 2 dagen even gebeld want is onze eerste keer. Werd me verteld dat er nog 1 ding niet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gewoon prima. Een product was niet beschikbaar, maar hier hebben ze mij over benaderd. Nadat we samen een alternatief hadden gekozen werd het pakketje netjes verstuurd. Alles kwam snel aan en het was... Ver mais
Vorige week een bestelling ontvangen, helaas beschadigd en het verkeerde product. Al 2x een mail gestuurd, geen reactie. 3x gebeld, niemand neemt op. Dan rest er niks anders dan een 1 ster revi... Ver mais
Na bestelling en betaling meteen een bevestiging in m’n mailbox. Twee dagen later kreeg ik nog een mailtje dat de bestelling was verzonden. Volgende dag keurig afgeleverd op de afgesproken plek. Bet... Ver mais
Detalhes da empresa
Over Goedkoopdrank.nl Goedkoopdrank.nl is een familiebedrijf én een betrouwbare online drankengroothandel met meer dan 23 jaar ervaring. Wij staan bekend om de laagste prijzen van Nederland en leveren een zeer breed assortiment: van biervaten en kratten tot wijn, frisdrank, sterke drank en kantinebenodigdheden (non-food). Bestellingen worden snel en zorgvuldig verwerkt — vaak al binnen 1 werkdag geleverd. Zowel horeca, bedrijven en evenementorganisatoren als particulieren bestellen voordelig bij ons en profiteren van scherpe prijzen, uitstekende service en ruime voorraad die direct beschikbaar is.
Informações de contato
Hogeweg 56b, 2042GJ, Zandvoort, Holanda
- 0851118820
- mike@goedkoopdrank.nl
- goedkoopdrank.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Highly not recommended.
Highly not recommended.
Ordered 12 bottles of ginger beer for Christmas soft drinks for a person who extremely appreciates this beverage and it's not always easy to find it in Belgium.
Recieved 12 bottles of some unwanted and finally not tasty rose limonade instead.
I sent very polite and friendly email asking if it's a mistake and how we can arrange that. Saying nothing that their mistake (or intentional getting rid of the stock) kinda screwed the christmas dinner.
No answer.
I send a reminder.
No reaction.
I call. The guy says if it's a mistake, i should have already been automatically reimbursed.
Nothing.
Calling again in couple of weeks. They say they will
come back to me in couple of days.
It's been more than a month. Still nothing.
Do not order here. U will not just be most probably screwed up but they will keep bullsh**ing or ghosting you.
Prijzen exclusief BTW!
Misleidende informatie op site. Prijs is exclusief BTW. Dat mag niet als je aan consumenten levert.
Prima ervaring!!
Afgelopen dinsdag voor het eerst een bestelling geplaatst., levering de volgende dag. Ik ontving toen een email dat er een manco was alleen niet wat... het product zou echter vrijdag binnenkomen. De vraag was of ik hiermee akoord ging, zoniet dan zou mij het geld worden teruggestort en de overige bestelling alsnog worden verzonden. Omdat ik geen haast had, heb ik gemaild te wachten op de volledige bestelling.
Donderdagmiddag kreeg ik echter een email dat de bestelling al was verzonden. Ik dacht dat is raar... zeker toch een niet complete bestelling dan... track en trace zou volgen. Die heb ik echter niet ontvangen maar ik kreeg vrijdag wel plots een mail dat ik de bestelling af kon halen bij een post nl afhaalpunt in de buurt.
Dat vond ik vreemd aangezien ik daar niet voor heb gekozen en post nl ook niet tevergeefs aan de deur heeft gestaan...
Maar goed! Mijn bestelling is keurig aangekomen. En het manco product (een 1,5 liter fles) is kosteloos vervangen door een fles van 1,0 ltr én 0,7 ltr.. Dit is niet van te voren overlegd maar dat maakte mij niet uit!
Kortom, een tevreden klant!
Mijn advies zou zijn communiceer beter. Vertel om welk product het gaat als er ergens over wordt gemaild, laat weten dat de bestelling wordt afgeleverd op een afhaalpunt en vraag of het oké is dat je ipv een 1,5 ltr 1 fles van 1ltr en 1 fles van 0,7ltr geeft...
Niet bestellen bij dit bedrijf, oplichters.
Meerdere keren een bestelling proberen te doen van Monster Energy drank, de website geeft aan dat het op voorraad is dus alles lijkt in orde. De bestelling volgt het normale traject, en na één dag staat er ineens "Manco Vertraging" zonder dat wij hier nog iets over gehoord hebben. Wanneer wij de volgende dag telefonisch contact opnemen (telefonisch bereikbaar alleen tot 12 uur 's middags) wordt er telefonisch aangegeven dat de bestelling inderdaad op is maar dat meneer het niet van zijn website wil afhalen of aanpassen omdat hij momenteel goed 'scoort' ermee in Google. Echt absoluut absurd. Maar goed, ik als nog een andere bestelling doen, die vervolgens beschadigt aankomt wat meneer op Post.nl probeert af te schuiven terwijl de buitenkant van de doos niet beschadigt is. Ik krijg vervolgens 5% korting op een 'volgende' bestelling en verder moet ik het maar uitzoeken.
Bestel niet bij dit bedrijf, er zijn betere, en goedkopere opties beschikbaar door even verder te zoeken in Google met daarnaast ook veel betere service.
Prima
Een palletje cola zero besteld voor de zaak..
Ging allemaal zoals het hoort. Goede prijs en ook een goede smaak van de cola (Duitse cola zero).
Slechte service
Goedkope webshop, maar zeer slechte service.
Op vrijdag iets besteld, wat op zaterdag geleverd zou worden. De levering werd uiteindelijk woensdag. Zonder dat hierover contact met mij is opgenomen.
Bij het uitpakken bleek de geschenkverpakking (Jack Daniëls 3 liter fles + geschenkverpakking) ook nog eens beschadigd. Dus daar sta je dan, 2 dagen na iemands verjaardag met een beschadigde geschenkverpakking.
Uiteraard contact opgenomen met Goedkoopdrank.nl. Hier kreeg ik de reactie dat dat toch maar de buitendoos is en de fles toch nog wel onbeschadigd was. Om het goed te maken kan ik eenmalig 5% korting krijgen op een volgende bestelling.
Dit is natuurlijk een slecht excuus en totaal geen oplossing. De 5% korting krijg ik niet eens op deze order, maar ik zou nog een keer iets moeten bestellen om een tegemoetkoming te krijgen. Dit heb ik ze terug gemaild en hier heb ik al meer dan een week geen reactie op gekregen. Ik denk dat ze me liever negeren dan hun verantwoording te nemen en een passende oplossing te bieden.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Week voor de kerst bestelling geplaatst maar doordat er 1 fles niet voorradig was kon de bestelling niet worden geleverd. Vrijdag gemaild dat ik ze voor de kerst nodig had en gevraagd of ze de flessen die wel voorradig waren met spoed konden opsturen. Zaterdag netjes per TNT bezorgd en een vervangende fles voor de fles die niet voorradig was. Goede service. Ik ga de volgende keer zeker weer bij dit bedrijf bestellen.