Goe'Gekeurd Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het maken van de afspraak verliep erg vlot. De experten waren vriendelijk en legden het probleem duidelijk uit. Ook lieten ze de werkplek heel netjes achter.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Update: na plaatsing van deze review, vrijwel onmiddellijk factuur en attest ontvangen Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelden was ik zo tevreden over de service van een firma. Ik had geen warm water meer, en de oorzaak van het probleem in de ketel leek onvindbaar. Technieker Brecht is in moeilijke omstandigheden blijv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede service van de technieker. Correct onderhoud en niet vlug vlug enkel de meting. Zo zag hij gelukkig dat expansievat aan vervanging toe was. Belangrijk voor drukregeling. Na contact met zijn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de aquecimento

Goe'Gekeurd is uw partner voor het onderhoud, herstelling en installatie van uw cv ketel op gas.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

215 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Correcte en vlotte service

Het inplannen verliep vlot. Op de dag van de afspraak werd er zoals beloofd een halfuur voor aankomst telefonisch contact opgenomen.

Werkzaamheden werden vlot afgehandeld en werd er de nodige uitleg gegeven

Correcte en vlotte service. Zeer tevreden.

3 de abril de 2025

Onbekwaam

Onbekwaam, herstelling niet uitgevoerd, 139 euro verplaatsingskosten moeten betalen.

27 de março de 2025

Beste

U had een offerte getekend voor de plaatsing van een externe vulset. Eenmaal onze technieker ter plaatse was om dit uit te voeren veranderd u plots van gedacht en is dit niet meer nodig.. verplaatsingsvergoeding + 1e werkuren werd zeer terecht en conform de getekende offerte aangerekend!

Brecht

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vlotte service. Transparant. Behulpzaam.

Onze gasketel viel in panne en was niet meer te repareren. Na diverse offertes bekeken te hebben viel onze keuze op Goe'Gekeurd. Reeds de volgende dag hebben zij een nieuwe ketel geplaatst. Zeer vlotte service door vriendelijke mensen. Goede communicatie. Zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

10 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Transparantie!!!

1 de março de 2025

Dag Freddy

We zijn heel de weg 100% transparant geweest!
- Al onze tarieven staan openbaar op internet
- Werden per email bevestigd
- Werden telefonisch bevestigd verwezen naar email
- Werden voorafgaandelijk aan het onderhoud nog eens gezegd!

Het is niet onze fout dat u verzaakt heeft aan de wettelijke verplichting om uw cv-ketel 2-jaarlijks te onderhouden en daarmee dus een inbreuk maakt op de milieuwetgeving. Uw ketel werd volledig terecht voor 21 maand gekeurd ipv 2 jaar omdat u reeds geruime tijd te laat was met uw keuring. Dit is wettelijk zo bepaald in het stooktoestellenbesluit van december 2006 zoals we u reeds meerdere malen hebben meegedeeld en verwezen naar de websites van officiele instanties waar u dit kan raadplegen.

Uw chantage technieken en dreigementen zullen hier niets aan veranderen.

Correct

Gebeld afspraak gemaakt.. Zoals steeds op tijd. Hele vriendelijke man. Attesten direct per mail .
Correcte prijzen.
Een aanrader.

12 de fevereiro de 2025

Onbetrouwbaar

We maakten 2 afspraken met dit bedrijf en tweemaal kwam er niemand langs. Bovendien werd het geld van de voucher onmiddellijk na aankoop geïnd. We werden verplicht het nummer van de voucher door te geven zoniet konden we geen afspraak krijgen. Onbetrouwbare firma!!!!!!!

13 de dezembro de 2024

Beste
We hebben inderdaad onze afspraak 2x moeten annuleren wegens onvoorziene omstandigheden. We hebben wel onmiddelijk een creditnota aangemaakt en uw geld teruggestort 5 min nadat we u telefonisch lieten weten dat we de afspraak niet zouden halen en u vroeg om terugbetaling.

Hulpzaam

Waren hulpzaam,vriendelijke oplossing vinden,tips given,maken tijd om langskomen

27 de janeiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service, maar lang wachten op att

Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had met Payconiq. Op zijn vraag een week later Goe'Gekeurd via email gecontacteerd ivm factuur en attest. Toen was hun reactie dat alles nog opgestuurd ging worden.
Na 6 weken nog steeds geen post noch email ontvangen.

16 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Beste

Kunt u contact met ons opnemen via info@GoeGekeurd.be aub?
Ons bedrijf ligt niet in de Kempen maar in het West-Vlaamse Vlamertinge (Ieper).
Wij bezorgen de attesten meteen ter plaatse als u betaald aan de technieker. (Indien u achteraf betaald op factuur dan krijgt u die attesten na betaling van de factuur). Wij werken enkel met gecertifieerde gastechnici die een geldig GV-nummer hebben. Als u deze niet hebt ontvangen kunnen we u uiteraard een kopie bezorgen als je ons contacteert via bovenstaand emailadres. Op onze stickers staat er geen 'DV-nummer'. (Op het attest kunt u dit uiteraard wel terugvinden). Ik begrijp ook niet goed wat u bedoeld met DV nummer, een GV nummer is een erkenning voor gas, TV voor stookolie. (Wij doen enkel gasketels door technici die in het bezit zijn van een geldig GV nummer). Neem aub vlug contact met ons op zodat we kunnen uitzoeken wat er is misgelopen. Nogmaals: als u een onderhoud door ons liet uitvoeren krijgt u altijd een geldig certificaat toegestuurd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het bedrijf was open en transparant…

Het bedrijf was open en transparant over de nodige reparaties en bijhorende kosten. Geen verassingen of bijkomende kosten. Vragen of informatie werden duidelijk beantwoord. Werken netjes uitgevoerd. Prima ervaring voor mij

8 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.