Update: na plaatsing van deze review, vrijwel onmiddellijk factuur en attest ontvangen Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had me... Ver mais
Het maken van de afspraak verliep erg vlot. De experten waren vriendelijk en legden het probleem duidelijk uit. Ook lieten ze de werkplek heel netjes achter.
Zelden was ik zo tevreden over de service van een firma. Ik had geen warm water meer, en de oorzaak van het probleem in de ketel leek onvindbaar. Technieker Brecht is in moeilijke omstandigheden blijv... Ver mais
Zeer goede service van de technieker. Correct onderhoud en niet vlug vlug enkel de meting. Zo zag hij gelukkig dat expansievat aan vervanging toe was. Belangrijk voor drukregeling. Na contact met zijn... Ver mais
Goe'Gekeurd is uw partner voor het onderhoud, herstelling en installatie van uw cv ketel op gas.
Rodenbachstraat 80, 8908, Vlamertinge, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 69% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vriendelijke technieker en één die weet wat hij doet

Resposta da Goe'Gekeurd
Prima service. Aangename technieker, onderhoud van de ketel vlot uitgevoerd en meteen het nodige attest ontvangen. Toevallig had ik ook een verstopping van de afvoer in mijn keuken die hij meteen ook heeft aangepakt en opgelost. Helemaal goedgekeurd wat mij betreft!

Vlotte afspraak.
Heeft zich wat aangepast om het ons gemakkelijker te maken. Grondig onderhoud.

Resposta da Goe'Gekeurd
Strikte opvolging en aangename technieker ter plaatste

Resposta da Goe'Gekeurd
Alles was volgens verwachting, qua werk, de administratie loopt echter stroef. Ik had gelijk betaald met debetkaart, maar ik ontving een dikke week later nog eens de rekening. Op het testattest wacht ik nog altijd.

Resposta da Goe'Gekeurd
Onderhoud is vlot verlopen op verschillende plaatsen. Vriendelijke technieker die de nodige uitleg gaf. O.a. uitleg over de te vervangen onderdelen en kostprijs. We nemen zeker deze firma terug
Vlotte service, vriendelijke technieker, duidelijke prijsbepaling zonder onnodige vervanging (kosten).
Heel vriendelijk en proper gewerkt em binnen de tijd dat jullie doorgeven
Aangename ervaring gehad, vriendelijke technieker met kennis van zaken. Alles vlot verlopen. Aanrader +++