Jeg var i et langt forløb med mit kørekort, da jeg startede lidt før corona tid og endte ud I en lang pause desværre. Da jeg fik startet op igen, tog jeg til Gofast pga. min brors anbefaling, og det... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk kørelærer, kan varmt anbefales! Jeg bestod min køreprøve i dag, og det skyldes i høj grad min kørelærer. Fra første køretime har jeg følt mig tryg, godt vejledt og motiveret. Han... Ver mais
Jeg skiftede til gofast køreskole, da jeg havde brug for en kørelærer der kunne være mere fleksibel ift. job osv. Her var Addil enormt hjælpsom og tog sig tid med mig selvom de skæve tider. Jeg bestod... Ver mais
Bedste køreskole nogensinde, jeg har været på 3 forskellige og det her var klart den bedste, han er meget præcis med hvad han siger og har gode forklaringer på alt du overhovedet tænker på at spørger... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Danmarks bedste køreskole
Danmarks bedste køreskole, kan 100% anbefales
Virkelig god køreskole hurtigt, nemt og billigt
Virkelig god køreskole hurtigt, nemt og billigt, kørelæreren meget indforståede og hjælpsom virkelig glad for at have valgt den her køreskole
Bedste kørelære i københavn klar…
Bedste kørelære i københavn klar anbefaling
Bedste køreskole i Kbh!
Super fedt forløb, hvor der er plads til at kunne passe sine ting ved siden af, og stadig på opfyldt alt man har brug for. Addil har været en tålmodig og sjov kørelærer der har hjulpet mig igennem alt. Nu står jeg med et kørekort og har bestået begge prøver i første hug, det siger en del for en jyde der kører første gang i København 😆
Meget god, fleksibel og billig køreskole
Kan kun anbefale Go Fast køreskole. Min kørelære Addil har været god, fleksibel og støttende under hele forløbet, hvilket resulterede i teori og køreprøve bestået i første forsøg. Stor anbefaling!!
Bedste kørelære nogensinde
Bedste kørelære nogensinde. Generhvervelse af kørekort under 10 dage. Super hurtig og hjælpsom person ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God køreskole
God køreskole, nemt og hurtigt forløb. Gode kørelærere. Kan klart anbefales:)
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, gode og brugbare teori timer de har. Kan klart anbefales da jeg nemlig bestod begge prøver første gang🤩
rigtig god køreskole
rigtig god køreskole, kan klart anbefales
Super køreskole
Super køre Lære, super sted. De er rigtig imødekommende så længe man er seriøs, og holder sine aftaler. Kan klart anbefale stedet de har gode priser osv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.