Hade problem med kod vid köp online, visade sig att den endast var giltig i butik. Ringde butiken på Sveavägen och fick prata med Mario som var otroligt trevlig, hjälpsam och aktivt hjälpte mig lösa... Ver mais
Personalen hos Golden athlete i Helsingborg har alltid varit extra trevliga. Oavsett vad man undrar så har de svaren, de kan produkterna de säljer, vad som är bra, och varför. Vill även nämna Filip... Ver mais
Handlar numera alltid på Golden Athlete på Södermalm där butikschefen är otroligt kunnig inom området och ger grymt bra rådgivning. Mycket trevlig personal överlag och bra och prisvärt sortiment. He... Ver mais
Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.
Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.
Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.
Stockholm, 11234, Sankt Eriksgatan 53, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Bra utbud av både vitaminer och övriga kosttillskott. Viterna som varumärke är dessutom riktigt bra👍

Resposta da Golden Athlete
Jag hade beställt utav er via hemsidan. Det stod att det fanns 2 st kvar av produkten jag ville ha i min smak, men det visade dig att det bara fanns 1 smak kvar så golven athleets personal ringde upp mig , jag kunde tyvärr inte svara så han skickade sms och förklarade och frågade vad jag ville ha för smak istället , väldigt uppskattat ❤️ Stort tack

Resposta da Golden Athlete
Fantastiskt bemötande och kunnig personal som hjälper dig med fina rekommendationer som passar dig för att nå dina mål. Rekommenderar starkt!

Resposta da Golden Athlete
Mycket trevligt bemötande när jag råkat få en feleverans det byttes snabbt till rätt vara.

Resposta da Golden Athlete
Träffade på en trevlig och kunnig säljare som hjälpte mig att hitta rätt produkt. Fick även hjälp med att testa olika typer av lifting straps!

Resposta da Golden Athlete
Trevlig personal, förklarar väldigt bra och utförligt hur saker fungerar så du vet vad som passar dig bäst. Prisvärda produkter!

Resposta da Golden Athlete
Mycket trevlig personal, ingen press för att köpa varor. Har alltid kvalitet på varorna och säkerställer att kunderna känner sig trygga. Mycket bra!

Resposta da Golden Athlete
Bra information om varor och Butiksa

Resposta da Golden Athlete
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.