Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met mijn gevoelige huid is het altijd lastig geweest om een product te vinden waarbij geen irritatie ontstaat. Toen ik voor het eerst Golden Glow gebruikte, was ik erg verrast. Geen bultjes of roodhei... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne volledige set! Ik gebruik de producten nu enkele weken en ze bevallen mij heel erg goed, met name het serum en de crème. De producten hydrateren mijn huid goed, trekken snel in en mijn huid ziet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos

Golden Glow | Ontdek de kracht van slakkenslijm! 100% Natuurlijk & Cruelty Free Het unieke regenererende en verzachtende vermogen en de verstevigende eigenschappen, zorgen voor een uitstekende onderhuidse hydratatie. Door de unieke samenstelling, dringen de producten door in alle huidlagen en zijn deze geschikt voor alle huidtypes. Een gehydrateerde en stralende huid zou geen geheim moeten zijn. Golden Glow dompelt je onder in een bad van zachtheid en laat je van jezelf houden. Golden Glow is een jong huidverzorgingsmerk met 100% natuurlijke producten welke zijn verrijkt met Italiaans slakkenslijm extract, wat op unieke wijze wordt verkregen zonder de slak schade toe te brengen. Het is speciaal gecreëerd om alle huidtypes te herstellen en te voeden.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

34 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super fijne skincare

Super fijne skincare! Ik heb een gevoelige huid, maar kan het goed verdragen. De huid voelt heel zacht aan en het voelt ook heel voedend.

23 de fevereiro de 2023

Met een woord WOWWW

Met een woord WOWWW! Face Serum en Face Care zijn echt fantastische producten. Ik wil niets anders. Ik had schrale huid op mijn jukbeen en roodheid. Na 1 maand van gebruik Golden Glow is mijn gezicht minder rood en zo zijde zacht. Heel erg bedankt daar voor. Mensen zegen ook tegen mij dat ik jonger er uit ziet. hahah fantastisch! . Als je de product nog niet ken dan is het tijd dat je een aanschaf!! Bedankt dat jullie er zijn. Gr. Danijela

10 de maio de 2022

Super fijne producten!

Super fijne producten! Fijne structuur, trekt lekker in in je huid en het geeft echt resultaat! Mijn huid voelt zoveel zachter en is meer gehydrateerd! Heerlijk!

17 de abril de 2022

Ik ben FAN

Ik ben vooral fan van het face serum, deze smeert lekker uit en herstelt de huid gelijk. Rode plekjes vervagen en mijn gezicht krijgt een mooie glow. De face care gebruik ik 's avonds aangezien ik een iets vettere huid heb, en zorgt voor een goede hydratatie tijdens de nacht waardoor je 's morgens je huid er mooi uitziet. Persoonlijk ben ik van de body care iets minder fan, hij voelt wel smeuig en zacht aan op de huid maar het uitsmeren gaat iets minder vlot, maar dat is maar een klein detail.

29 de março de 2022

Leuke producten,

Leuke producten,

Ik hou van de verpakking.. goud en wit.
Ze ruiken lekker en mijn gezicht voelt instant zachter aan!!

Love it !!!

23 de março de 2022

Perfect

Perfect! Deze producten kan ik iedereen aanraden. Heerlijk in gebruik! Mijn huid voelt zacht aan, is gehydrateerd en gevoed. Trekt snel in en is absoluut niet plakkerig!

17 de março de 2022

Fantastische producten

Fantastische producten! Ik gebruik ze nu enkele dagen en merk al verschil aan mijn huid. Super fijn om aan te brengen en daarnaast nog een fijne geur! Levering was ook super goed in orde.

Ik heb de perfecte verzorgingsproducten gevonden!

25 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.