Personlig service via chatt på kvällen. Snabb leverans o mycket fin kvalitet på bollarna. Köpte blandade dambollar C vita o rosa & A-B vita. Hade hoppats på 50/50 vita o rosa bollar men fick typ vit... Ver mais
Riktigt bra service, snabb leverans. Av 24 st bollar så var 18 st bra som ändå är helt ok med tanke på att det är begagnade bollar man köper. Jag påpekade detta och golfbollskungen var snabba med... Ver mais
Varit nöjd innan men vid detta köp köpte jag vice pro plus, dessa var till viss del fortfarande skitiga och en hel del riktigt missfärgade bollar. Sådant som inte A-B klass bollar ska vara. Update,... Ver mais
Bra utbud och vettiga priser som passar min nivå vad gäller golfande och framför allt snabb leverans! Jag har beställt från er tidigare och det har fungerat klockrent varje gång!
Vi har sveriges billigaste golfbollar!
Kvarngatan 79, 69235, Kumla, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Allt enligt beställningen, snabb leverans samt blev kontaktad av säljaren då han trodde det blivet fel vid beställning på nätet.
Bra kvalité på bollarna, snabb och smidig service
För många gula bollat, alltså missfärgningar på vita.

Resposta da Golfbollskungen
Mycket fin kvalitet på bollarna.
Bra och snabb service.
Helnöjd med allt. Bra pris, snabb leverans och en stor påse peggar med i paketet. Handla här!
Snabb leverans. Bra kvalla på bollarna. Enkelt. Kommer använda Igen.
Bollarna kom fram o jag blev jätteglad för bra leverans

Resposta da Golfbollskungen
Jättefina bollar och riktigt snabb leverans.
Bra att man kunde välja hur många per st man ville köpa.

Resposta da Golfbollskungen
Beställde 50 truefeel bollar och fick dom på 2 dagar. Ser ut som nya. Betalade strax under 600kr för 50st
Beställt flera gånger då jag tydligen siktar på vattnet. Alltid lika snabb leverans och bra priser!