Så sköna och bra handskar. En handske var lite trasig när jag skulle använda den. Reklamerade och fick en ny så snabbt. Jättebra service samt bra handskar i många varianter.Så kan varmt rekommendera d... Ver mais
Superbra! Köpte 5 standard handskar under en kampanj för 99kr styck. Supersköna, dock så gick handsken sönder i en söm efter bara några slag. Jag hörde av mig till kundtjänst och fick svar efter bara... Ver mais
Jag har spelat med flera olika varianter och är supernöjd. Deras premiumhandskar är fantastiska, men standard är tillräckligt bra och passar min plånbok bättre i långa loppet. Just nu nöter jag på me... Ver mais
Som en kund som köpt massvis med handskar och verkligen gillar kvaliteten man får av så billigt pris så tycker jag det är perfekt. Finns inget fel. Att jag kan byta handske direkt när min handske är... Ver mais
Golfvante utvecklar golfhandskar i premiumkvalitet för herr, dam och junior – från prispressade modeller till tourklass i cabrettaskinn. Designade i Skåne och tillverkade i Asiens främsta fabriker skapar vi modeller för alla väder och nivåer. Vi gör ett stort avtryck på svenska golfbanor – från granne till granne, golfkompis till golfkompis sprids våra handskar snabbt. Våra kunder väljer Golfvante för bra grepp, snygg design och perfekt passform.
Camarero är vår exklusiva tourmodell tillverkad i 100 % indonesiskt cabrettaskinn. Den kombinerar lyx, grepp och känsla för spelare som kräver det bästa. En riktig favorit bland kräsna golfare.
Se våra Premiumhandskar
TG XXV är vår mest exklusiva golfhandske – framtagen för krävande spelare som söker AAA-cabrettaskinn med tourkänsla och precision. En handske i absolut toppklass.
Estándar är vår mest sålda golfhandske – tillverkad i äkta cabrettaskinn. Den erbjuder bra grepp, snygg passform och en stilren look till ett fantastiskt pris. Passar både nybörjare och erfarna golfare.
Köp EstándarVi erbjuder även specialmodeller som Rain för regniga rundor, Frost för höst och vår, samt WinterMate – vår varmaste täckvante för riktigt kalla golfdagar.
Golfvante – det svenska varumärket som utmanar!
Svedala , Suécia
Respondeu a 92% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Köpte som ny kund 3st. standardhanske.
gillade att lädret var lite tjockare så jag slipper ha den extra påsydda kudden

Resposta de Golfvante
Köpte Estandárd, använd i 4 ronder och en del på range.
Väldigt nöjd 👍

Resposta de Golfvante
Jag har använt dessa handskar i ca 2 år nu och är väldigt nöjd både med kvalité och passform.

Resposta de Golfvante
Enkelt att beställa och snabb leverans. Produkten har bra kvalitet.

Resposta de Golfvante
Supernöjd med alla deras produkter och de håller superbra kvalité till rimliga priser!

Resposta de Golfvante
Great products with high quality. Priceworth and fast delivery. Recommended!

Resposta de Golfvante
Har bara bra saker att säga. Spelat med flera modeller och handskarna håller klart bra kvalitet för pengarna. Vissa gör sig bra som träningshandskar och de finare modellerna är väldigt sköna att spela med och ger bra komfort och känsla.

Totally satisfied
Very nice gloves in fantastic colours. So happy to be able to shine on the course with my red, yellow and white gloves. Bought gloves in different categories and they all lived up to expectations with supreme leather. Sizes were according to the guide

Resposta de Golfvante
Känns som bättre kvalitet än den tidigare jag köpt då denna är förstärkt i handflatan så greppet inte gör hål i handsken, vilket hände ganska snabbt i den tidigare. Känns riktigt bra..

Resposta de Golfvante
Jag valde golfhandske för dom passar mej och man får mycket bra handskar för ett mycket bra pris.

Resposta de Golfvante
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.