Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb onlangs een heater bestelde op basis van een nieuwe product,helaas heb ik een gebruikt model gekregen zat overal vlekken en krassen... Heb ik twee keer e-mail gestuurd naar de klantservice.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht een (aroma) diffuser en kwam uiteindelijk bij gologi terecht. Uit enthousiasme heb ik er meteen 2 gekocht.. en TERECHT! Wat ben ik blij met deze aroma diffuser! Super makkelijk te installeren... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldig voerautomaat! Hij geeft automatisch porties voer en aangezien onze hond meerdere porties per dag moet is het zeer handig! Ook kan er worden meegekeken of foto’s en filmpjes worden gem... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Sobre Gologi

Bij Gologi vind je de ultieme alles-in-één smart oplossing in de vorm van onze innovatieve app. Wij bieden niet alleen de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde technologie, maar ook unieke producten die jouw dagelijkse leven eenvoudiger en efficiënter maken.
Onze app is ontworpen om lichtgewicht en makkelijk te hanteren te zijn, en biedt een breed scala aan functies van slimme huishoudelijke apparaten tot persoonlijke assistent diensten, allemaal binnen handbereik. Al meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je voor. Bij Gologi ben je verzekerd van snelle installatie, uitstekende ondersteuning en een naadloze ervaring.
Bij ons sta jij als klant centraal. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden en eventuele opmerkingen met veel zorg en aandacht te behandelen. Mail ons op: support@gologi.com
Ervaar de toekomst vandaag, vereenvoudig je leven en geniet meer! Gologi is de oplossing voor jouw slimme levensstijl!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

874 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb onlangs een heater bestelde op…

Heb ik twee keer e-mail gestuurd naar de klantservice.
Maar nog geen reactie.

Ik heb dat mijn probleem opgelost wordt!!!

8 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een perfect voorbeeld van een sterke klantenservice!

Al een jaar tevreden met de slimme stekkers. Nu werkte er ineens eentje niet meer. Zonder moeite werd er een nieuwe slimme stekker opgestuurd en was binnen een paar dagen in huis en gebruik. Echt een perfect voorbeeld van een sterke klantenservice! Complimenten!

30 de março de 2026

Gemakkelijk te installeren

Gemakkelijk te installeren in nog geen 5 minuten was het gepiept.
Nu kan ik zien wat aan mijn voordeur gebeurd .
En zo der kabels te moeten leggen met de solar is het toppie.

9 de abril de 2026

Gologi Videodeurbel

Ik heb een maand geleden een videodeurbel gekocht.
Maar als je aanbelt, kwam er geen melding op mijn telefoon.
Ik gebeld, stuur maar terug dan gaan we er naar kijken,3 weken later krijg je een mailtje dat ze zomaar het geld terug gaan storten

25 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Garantie afhandeling Gologi is matig

Heb 3 solar cameras waarvan er 1 een maandag morgen model blijkbaar is. Kan gebeuren.
Netjes een retour label ontvangen en opgestuurd. 27 januari is de camera afgeleverd en toen.......bleef het stil. Na 2 weken mail gestuurd wanneer ik de terug betaling kon verwachten en heb het sterke gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden. Bijna 2 maanden verder en nog steeds geen terug betaling ondanks toezeggingen dat binnen 5-10 dagen verwerkt zou worden wat ook niet echt van deze tijd is. Erg jammer maar ik twijfel of bij Gologi opnieuw zou kopen als de garantie afhandeling zo matig is. Ik wacht nog paar dagen en dan helaas vervolgstappen. Rubriek stekeligheden van Consumenten bond bv. Erg jammer.....

27 de janeiro de 2026

Vlotte levering

Vlotte levering,
Gemakkelijk te installeren.
Vriendelijk in gebruik.
Duidelijk beeld en geen extra kosten.

8 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.