mooie sortering van producten die niet altijd makkelijk te vinden zijn. Een aanrader voor liefhebbers van Aziatische en "tropische" keuken
Veja o que dizem as avaliações
Bestelling is uiteindelijk goed verzorgd. Wel een opmerking. Als jullie in verband met vakantie sluiten, dit vermelden hoelang jullie gesloten zijn ivm het bestellen en bezorgen. Ik heb dit op julli... Ver mais
Jeugd sentiment voor mij echte rietsuiker, groot mee geworden - knippa ook. Groente om gezond te blijven een zakje chips uit vriendelijkheid wat willen we nog meer👍😍
Tot nu toe vind ik het een hele goede webshop alleen jammer dat ik de laatste keer slechte / bedorven producten heb ontvangen. Voor de rest een prima winkel qua prijs en kwaliteit en de producten word... Ver mais
Detalhes da empresa
Uw online toko voor verse exotische groente en fruit!
Informações de contato
Groothandelsmarkt 86, 3044 HC, Rotterdam, Holanda
- 085 002 8970
- info@goodexoticfood.nl
- goodexoticfood.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Snel ingeleverd…
Snel ingeleverd…. Alleen jammer voor post nl. slechte zaak. Niet ingeleverd waar het moet!
Uitstekend
Uitstekend, werd gebeld dat de jamoon later zou komen en dat vond ik heel fijn dus kon ik daar rekening mee houden.
1 kilo kurkuma was uit de bestelling…
1 kilo kurkuma was uit de bestelling gehaald en stond de dag erna nog wel leverbaar op de site. Bestelling eigenlijk alleen voor kurkuma gedaan. Kreeg alleen melding dat ik een bedrag teruggestort kreeg, niet van welk product.
Love it
Ik heb mijn bestelling gehad en het was perfect...ga zo door .ik bestel zekker nog meer.
Goede producten, goede service
Goede producten, goede service!
Wordt alsmaar zeldzamer.
Doe zo voort!
Keurig en netjes ingepakt en snel…
Keurig en netjes ingepakt en snel verzonden zodat we snel konden genieten deze heerlijke kruidenpasta
Knippa's waren niet rijp en klein.
Knippa's waren niet rijp en klein.
Vind het een kwalijke zaak dat je dit alsnog verkoopt!
Lekker makkelijk verdient, maar een vervolg komt er voor mij zeker niet!
Altijd netjes optijd
Goed verpakt en goed spul
Goede kwaliteit snel geleverd.
De fruit (knippa) super zoet en vers
De fruit (knippa) super zoet en vers. Jullie hebben mijn kindertijd in Cuba terug levend gemaakt!!!!
Bedankt voor deze fijne ervaring!!!!
Een vaste klant geworden!
Producten waren goed ingepakt en de…
Producten waren goed ingepakt en de kwaliteit was goed.
Knippa,s komen elk keer bedorven
Bestelingwn gaan meestal snel ik heb in totaal 6x bij food exotic besteld 2x keer ginger het laaste 4x enkelt bedorven knippa,s ontvangen volgend keer a.u.b verse knippa.s anders anuleer de bestelling
Goede kwaliteit en service!!
Super kwaliteit van bakbananen en okra en een fantastische service..
Het duurde al twee weken voor me…
Het duurde al twee weken voor me pakketje werd verzonden en daarna verzenden jullie het zonder mij een bericht te sturen. Eindstand na 3 weken krijg ik bericht van post nl dat ik mijn pakketje kan ophalen die al bedorven was.
Wil simple weg gewoon me geld terug.
Top service en snelle levering!