Goplug Avaliações 23

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een grote oplichterij, heb iemand geholpen dier erin getrapt is met herroeping. De batterij die voor €3700 geleverd is doet ook niets, er gaan wat led lampjes aan en uit, maar ben bang dat er een... Ver mais

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

23 avaliações

Oplichters!

Oplichters!! Ze hebben meerdere bedrijven naast deze: Noodstroom consult, Groene Keuze en Zonnepaneel consult. NIET vertrouwen!!!!

23 de março de 2026

Oplichters

Oplichters, zie ook de Tros Radar reportage. Geldt ook voor 'batterijcentrale'. Wees gewaarschuwd, ze lichten je op en ze bedreigen je ook nog.

23 de março de 2026

Ook mijn moeder van 81 is opgelicht

Ook mijn moeder van 81 is opgelicht. ze hebben het helemaal niet over geld en dat de batterij 3750 euro kost, helaas is het al geplaatst maar konden we nog wel binnen de 14 dagen annuleren. Nu wachten we op dat deze opgehaald kan worden. Mijn moeder is verschillende keren boos opgebeld door de verkoper dat ze moet gaan betalen. Ze woont in een huurflat en de zonnepanelen zijn niet eens van haar. Echt ongelofelijk dat ze oude mensen zo oplichten. Maar ik ben er nog niet klaar mee, want ze beweren nu dat het opzeggen 20% van de aankoopwaarde is + 250 euro en 150 euro. Dit licht nu bij de rechtsbijstand. Echt belachelijk!!!

2 de março de 2026

OPLICHTING

OPLICHTING
Vandaag is mijn moeder van 86 er ook ingetrapt door mooie verhalen. Meneer zou vanuit zogenaamd vanuit Budget Energie bellen en haar een gratis batterij aanbieden. Er volgde een bevestiging met daarin een link Algemene Voorwaarden van Noodstroomconsult / Energy Grid Store BV handelend onder Go-Plug. Uiteindelijk heeft zij onder de nodige 'dwang' getekend via haar laptop en gelukkig belde zij daarna direct naar mij (haar zoon) om dit verhaal te vertellen waarop ik direct contact heb opgenomen met 0850474594 en toen direct een email naar support(ATT)goplug.nl gestuurd om de offerte /order volgens de wet herroepingsrecht conform Wet koop op afstand (artikel 6:230m e.v. BW) volledig te annuleren. Let op de kleine lettertjes in de aangevinkte voorwaarden waarin O.A. staat dat de order DIRECT wordt uitgeleverd naar een derde adres Duwboot 89 te Houten. Advies: direct contact opnemen en vragen om een annuleringsbevestiging.

25 de fevereiro de 2026

Een grote oplichterij

Een grote oplichterij, heb iemand geholpen dier erin getrapt is met herroeping.

De batterij die voor €3700 geleverd is doet ook niets, er gaan wat led lampjes aan en uit, maar ben bang dat er een paar bakstenen inzitten.

13 de fevereiro de 2026

SCAM!!!!!!!

SCAM!!!!!!!
Via Noodstroomconsult telefonisch benaderd met een verhaal dat ze namens onze energieleverancier belden. We zouden al akkoord zijn gegaan met de plaatsing van een thuisbatterij en hoefden alleen nog even een afspraak te maken. Maar wel binnen 3 dagen want anders zou de installateur zonder afspraak langskomen en zou hij voor een dichte deur komen te staan.
Er werd veel en snel gepraat, terwijl je ondertussen even moet tekenen voor 'een installatieafspraak'. Dit blijkt vervolgens om een bestelling van een thuisbatterij te gaan, ter waarde van 3700euro.
En maar er overheen kletsen, zodat je denkt dat het allemaal zo hoort. Toen ik aangaf het niet te vertrouwen, veranderde de toon van medewerker direct en werd er pissig gereageerd. Ik heb opgehangen. Via de website een herroepingsformulier gedownload, want de mail die ik had gekregen stond vol onzin en was verstuurd zonder de bijlage met de getekende offerte en andere benodigde info.
DIKKE SCAM DUS!!!! Niet intrappen, lekker ophangen!

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service

Het bedrijf is netjes te werk gegaan alles goed geregeld en monteurs hebben tijdig laten weten dat ze kwamen

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelste service ooit

Ben zeer tevreden over het resultaat snellere levering krijg je niet gister opgebeld door hun goed gesprek goed duidelijke uitleg gekregen vandaag geïnstalleerd zo snel zijn ze bedankt !

4 de fevereiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.