Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bedrijf. Echt hele mooie houten jaloezieën geleverd. Ze staan echt super mooi in mijn huis. 1 jaloezie hadden we verkeerd gemeten waarschijnlijk maar ze hebben deze vandaag keurig aangepast.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb mooie Jaloezieeen en een deurhor besteld bij het bedrijf Gordijnenxl, heb ik via fcbook benaderd waar ik tevreden en blij mee ben. De service is goed, Ayoub is bij mij thuis alles komen o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf krijgt van mij 5 sterren hadden het er 10 geweest hadden ze die ook gekregen. Goed luisterend naar wat de klant wilt en meedenkend in zoeken naar meesterlijke oplossingen. Zo enorm tevrede... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cortinas e persianas

GordijnenXL maakt jaloeziën, rolgordijnen, duogordijnen, horren, plisségordijnen op maat.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

59 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zeer tevreden over GordijnenXL

Zeer tevreden over GordijnenXL! De kwaliteit van de gordijnen is echt super hoog en ze werden bovendien snel geleverd. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd, alles hangt perfect. Ook de prijs was zeer goed in verhouding tot de kwaliteit. Daarnaast is de service uitstekend: vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Al met al een top ervaring. Absoluut een aanrader!

4 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strak en netjes geplaatst.

Mijn broer had het als eerst laten doen bij hun en ik kwam kijken hoe het was geworden en ik vond het heel mooi. Het was strak en netjes gedaan. Ik had zelf een hordeur nodig voor de tuindeur en heb contact gezocht. Ze kwamen snel en netjes opmeten. Ik wilde het eigenlijk in het wit maar dan zou ik 3 weken langer moeten wachten. Ze hadden wel een zwarte hordeur die snel geleverd kon worden. Omdat wij zelf zwarte meubels hebben gingen wij uiteindelijk toch voor de kleur zwart. Vandaag is het geplaatst en ik moet zeggen, het staat echt mooi. Geweldig zelfs. Het is strak en heel netjes geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Echt een goeie keus geweest. De jongeman die het kwam plaatsen werkt heel netjes en snel. Heeft ook een vlotte babbel en is heel aardig. Ik raad het bedrijf zeker aan.

28 de agosto de 2025

Top service!

Komen aan huis om te meten! Netjes op tijd geleverd en ook zelf gemonteerd. Prachtige gordijnen en mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

4 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader voor goede betaalbare producten en topservice.

Al ruim 1,5 jaar lang bestellen wij bij dit bedrijf onze jaloezieën.We begonnen met de ramen boven.Het bestellen is erg makkelijk op de site.De bezorging is door een fijn bedrijf.En vooral, wanneer je een whattsapp stuur met een vraag;gelijk antwoord en hulp.Recent een bestelling ontvangen in de verkeerde kleur.Gelijk opgelost en inmiddels de juiste kleur ontvangen.Wij zijn erg blij met dit bedrijf.Absoluut een aanrader.Ieder raam in ons huis heeft inmiddels jaloezieën van hun.

15 de março de 2025

Zeer tevreden!

Na wat offertes kwamen wij terecht bij GordijnenXL. Zij hebben bij 2 bedrijfspanden van ons op kantoor Jaloeziën geplaatst voor een hele mooie prijs! Heren waren zeer professioneel en hebben uitstekende service geleverd.

7 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle service binnen een week is…

Super snelle service binnen een week is alles ingemeten en hangt alles.
Dit was al de tweede keer dat ik ze heb benaderd voor een klus en beide keren super blij met het resultaat.
Buiten dat is het de allervriendelijkste man en super spontaan.
Keep up the good work !

17 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een bestelling geplaatst…

Wij hebben een bestelling geplaatst voor vouwgordijnen en zijn meer dan tevreden. Duim omhoog voor het klantencontact, keuze-aantal, service en kwaliteit van de gordijnen. Hadden in onze praktijk haast, maar de eigenaar heeft (kosteloos) een versnelde levering mogelijk gemaakt, bedankt!

11 de novembro de 2023

Top Service!!!

Voor ons nieuwe huis nogmaals gekozen voor GordijnenXL. Weer topservice geleverd zoals gewoonlijk. Er wordt goed meegedacht over de raamdecoratie in de woning en de communicatie loopt soepel hierover. Afspraken worden ook zeer zeker nagekomen. Zeker een aanrader om bij dot bedrijf jullie raamdecoratie te bestellen!!

17 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige bedrijf ! Uitstekende service.

Wat een geweldige bedrijf is dit. Ze hebben voor een aantal ramen thuis horren geplaatst. Keurig netjes aan de afspraken gehouden en hebben vakkundig de horren geplaatst. Super blij mee. Ik zou ze zeker aanraden!

20 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.