Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
På vegne af min Mor Kirsten Rosholm ctr Norwegian lab, for banditter går jo kun efter gamle og svage mennesker I burde skamme jer i ved at norwegian lab er et snyde virksomhed som logger især ældre d... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er desværre pga af en fyring endt i noget økonomisk bøvl og riverty er en af dem der har fået til job at skrabe penge ind hos mig. Og må sige det er samarbejds villige og behjælpelig med at finde... Ver mais
Informações de contato
Havnegade 25, 2.tv, 1058, København K, Dinamarca
- info@riverty.dk
- gothia.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er et svindel firma som har så lav…
Det er et svindel firma som har så lav moral at de samarbejder med Norwegian Lab som har snydt masser af mennesker på nettet, de ligger og opkræver folk for penge. Begge firmaer er politianmeldt. Prøv at gå ind og søg på Norwegian Lab og se hvor mange der har en dårlig histore det er over 400 personer.
Mobilsag.
Venlig betjening og hurtig behandling af sag. Meget tilfredsstllende.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Dårlig medarbejder hjælper ingenting…
Dårlig medarbejder hjælper ingenting meget dårlig service

Høflig og imødekommende selv under tryk
Høflig og imødekommende selv under tryk

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Jeg har flere gange forklaret at jeg…
Jeg har flere gange forklaret at jeg har modtaget 1. forsendelse , som jeg har betalt. Jeg har ikke modtaget mere og jeg har opsagt mit abonnement ifølge telefonisk henvendelse til firmaet.
Hvor svært kan det lige være at forstå?

Problemer med Norwegian Lab AS
Har netop været i forbindelse med Riverty angående et krav fra Norwegian Lab AS for en vare som ikke har modtaget og en ordre som jeg slettede umiddelbart efter ordreafgivelse da firmaet havde dårlige anmelserser på Trustpilot. Stephanie fra Riverty var meget forstående vedrørende den rykker jeg har modtaget, og vil forfølge sagen hos Norwegian Lab AS. Derfor 5 grønne stjerner.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Altid hurtig svar på beskeder
Altid hurtig svar på beskeder.
Og høflig tone
Tak for jer 😄
Go dag

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
På vegne af min Mor Kirsten Rosholm ctr…
I burde skamme jer i ved at norwegian lab er et snyde virksomhed som logger især ældre dansker i en fælle de ikke kan komme ud af og i ved det!! De har været i medierne og hundredvis af ældre dansker bliver snydt og automatisk trukket mange tusinde af kroner for noget de aldrig har bestilt eller fået og alligevel truer i de gamle med inkasso og retssager fy for s... hvor er det ulækkert!!! Har meldt jer til Forbruger Europa - for man bør advares imod banditter i Habitter

Særligt tak til Henriette
Særligt tak til Henriette, som ik kun svarede hurtigt men også gav en god fleksibel løsning.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Dårligt og fup for det virker ikke
Hejsa jeg har kun accepter den første pakker og ikke tag imod den næster pakker. Jeg har afleveret alle kommer pakker med det samer som det kommer til mig, og nu det siger at de ikke modtage pakker retur . Det viser ikke fra start og ikke fortale om det . Jeg snydt at de firma er fup og bedrage for kærve til betaler når det sig ja til prøver pakker .Det er Alt for dårligt.

Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling
med et godt resultat.👍
Hilsen Jørgen Kryger

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Meget dårlig for har sendt alt retur…
Meget dårlig for har sendt alt retur med det same som det bare kommer , og har ikke modtage den som koster 79.- Når men retur og retur når det bare kommer fra Norge så kan man ikke hæfte for at betp

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Super sød og hjælpsom 😍 kundeservice…
Telmore Super sød og hjælpsom kundeservice har hjulpet mig med den bedste service og aftaler og jeg følge meget tryg med deres service tak for hjælpen 😍🙏❤️

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Det er så dårlig service
Det er så dårlig service. De trækker to gange om måneden og når man så skal have den ene betaling tilbage, så kan de ikke give pengene retur. Det er virkelig for dårligt

Rykkerbreve igen og igen
Firmaet sender besked om at der ikke er betalt på en sag, selvom man har betalt et beløb. Det er ligesom om at de tror man har penge der vælter ud af skuffer og skabe. , selvom man er pensionist på 75 år
Nogle gange fortæller de at der skal betales 900,- i afdrag, betaler 350,- nu, men sådan foregår det hver anden måned.
Jeg har ikke meget til overs for inkassofirmaer.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
de er fulde af løgn de kan ikke…
de er fulde af løgn de kan ikke dekomentere deres fakturer man får en masse af numre uden bevis

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Ikke noget jeg kan ikke få noget ud af…
Ikke noget jeg kan ikke få noget ud af det

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.