Vi har været yderst tilfredse med GoTutor, som vi har brugt i lidt over 1 år til lektiehjælp i matematik til vores datter. Vi var utroligt glade for Neela, som var vores datters tutor. Neela var vir... Ver mais

A empresa respondeu
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Da vi overvejede at få en mentor til vores søn, undersøgte vi flere udbydere og havde også kontakt med et par stykker. Hos GoTutor fik vi hurtigt en rigtig god service – og isæ... Ver mais
Escrito pela empresa
Velkommen til GoTutor – din professionelle partner i lektiehjælp og faglig udvikling. Vi tilbyder 1-til-1 undervisning til folkeskole- og gymnasieelever i hele Danmark, både fysisk og online.
Vores mål er at skabe faglig fremgang, selvtillid og skoleglæde gennem undervisning, der er tilpasset den enkelte elevs niveau og behov.
Hos GoTutor hjælper vi elever med at:
Vi er stolte af vores mange 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser og den tillid, forældre og elever viser os.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.
👉 Kontakt os i dagGoTutor er en del af Egmont via Lindhardt og Ringhof

Vi er stolte af at være en del af Egmont! Ligesom Egmont sætter vi os hos GoTutor høje mål: Det er GoTutors vision at tilbyde lektiehjælp af absolut højeste kvalitet, som øger både faglighed, selvtillid og skoleglæde hos eleverne.
Vores lektiehjælpere har adgang til både digitale læremidler og undervisningsbøger. Alinea, MatematikFessor og Ordblindetræning udvikler undervisningsmateriale til grundskolens, inkl. materialer til undervisning af elever med ordblindhed, mens Praxis udvikler materialer til de gymnasiale uddannelser. Adgangen til de mange gode undervisningsmaterialer øger kvaliteten af GoTutors lektiehjælp
GoTutors lektiehjælpere har adgang til førende eksperter inden for en række områder, bl.a. ordblindhed, dansk og matematik. Eksperterne bidrager med generelle anbefalinger, og de står til rådighed, når underviserne har brug for faglig bistand. De dygtige eksperter styrker kvaliteten af GoTutors lektiehjælp ved at bidrage til:
Vognmagergade 7, 1120, København K, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Neela var virkelig dygtig rent fagligt, og fik med det samme skabt en varm og tillidsfuld rapport til vores datter. Neela var desuden altid glad og positiv, tillidsvækkende og ansvarsfuld, og ikke mindst rigtig dygtig til at forklare tingene på forskellige måder, hvis noget var fagligt svært at forstå. Vi kan på det varmeste anbefale Neela og GoTutor til lektiehjælp og tutoring.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da vi overvejede at få en mentor til vores søn, undersøgte vi flere udbydere og havde også kontakt med et par stykker. Hos GoTutor fik vi hurtigt en rigtig god service – og især fleksibiliteten gjorde en forskel.
Muligheden for at få pengene tilbage, hvis man ikke bruger hele forløbet, gav en stor tryghed, når man går i gang med noget, hvor man ikke helt kender behovet på forhånd. Det oplevede vi ikke på samme måde hos andre.
Selve forløbet har vi været ekstremt glade for. Oliver har ikke kun været fagligt dygtig, men også virkelig god til at forklare og undervise – hvilket jo er det vigtigste.
Derudover har Oliver været meget engageret i opgaven, mødt velforberedt op hver gang og haft en virkelig god tilgang til vores søn. Som han selv siger, har han lært mere her end nogen andre steder, han har fået undervisning.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger herfra.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi har haft en rigtig god oplevelse med lektiehjælp gennem GoTutor. Min datters tutor, Katrine, har været både sød, imødekommende og meget dygtig til at lære fra sig. Hun formår at forklare tingene på en måde, der gør dem lette at forstå, og min datter har følt sig tryg og godt støttet i undervisningen.
Katrine har desuden været utrolig fleksibel i forhold til både mødetider og hvilke emner, der skulle gennemgås. Det har gjort samarbejdet nemt og har betydet, at undervisningen virkelig kunne tilpasses min datters behov.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og vi kan varmt anbefale Katrine som tutor.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
GoTutor slår sig op på at tilbyde skræddersyet lektiehjælp, som er målrettet barnet/den unge. Vores søn er nu i gang med 2. forløb hos GoTutor og endnu en gang, er forløbet fuldstændig tilpasset ham - altså skræddersyet til mindste deltalje.
Tutoren kommer forberedt og har via forældrene, og den dialog man har haft med GoTutor, forinden opstart af forløbet, indsigt i de udfordringer som barnet/den unge har. I vores søns tilfælde matematik. I en hverdag, hvor det er svært at indhente det forsømte ved de blotte undervisningstimer i skolen, gør GoTutor en klar forskel.
Tutorens bagage er fyldt med mere end undervisningsmaterialer - den er fyldt med pædagogik, tålmodighed og adaptive læringsformer. Det betyder helt grundlæggende, at vores søn forstår og kan arbejde meget mere bevidst kompetent med matematikfaget nu end han kunne tidligere.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vores datter har fået hjælp fra GoTutor gennem en længere periode (mener det samlet var 30 timers undervisning) . Det har været en rigtig god oplevelse, og det er vores opfattelse, at hun er blevet løftet fagligt af den undervisning hun modtog. Vi ønskede en erfaren, voksen lærer, hvilke de kunne tilbyde, og han gjorde et rigtig godt stykke arbejde.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Rigtig god oplevelse med GoTutor. Har fem børn med diagnoser og det har været en kæmpe støtte at ha GoTutor til at hjælpe.
En kæmpe anbefaling herfra :-)

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Skuffende oplevelse og manglende gennemsigtighed
Vi havde endelig fået overtalt vores 14-årige dreng til at tage imod hjælp fra en tutor – både fagligt og for at styrke hans selvtillid. Derfor oprettede vi et forløb på 60 timer og var villige til at betale ekstra transport for at finde det rette match.
I starten virkede det meget lovende. Vi fik daglige beskeder om, at der blev søgt, og at de snart ville vende tilbage. Efterhånden blev kommunikationen mere sparsom, og pludselig blev de eneste muligheder for videre søgning enten online undervisning eller at vi selv skulle køre til en anden lokation. Det var ikke det, vi havde sagt ja til.
Da vi spurgte direkte ind til, hvorfor der ikke kunne findes en fysisk underviser – på trods af at Gotutor reklamerer med et stort netværk af undervisere – fik vi at vide, at vores ønsker var helt realistiske, og at de blot skulle finde det rette match. Alligevel skete der intet.
Efter flere dage spurgte vi direkte, om det overhovedet var muligt, og her ændrede forklaringen sig pludseligt til, at underviserne var “meget pressede”, og at man derfor ikke kunne finde nogen. Det fremstod som en bortforklaring.
Det mest ærgerlige er, at det gik ud over vores dreng, som havde taget et stort skridt ved at sige ja til hjælp – og endte med en stor skuffelse.
Vores klare indtryk er, at onlineundervisning prioriteres højest, og at man som kunde hurtigt kommer i anden række, hvis ens behov ikke passer ind i den mest rentable løsning. Jeg ville derfor kraftigt overveje, om Gotutor er den rette samarbejdspartner for andre. De virker jo til at være meget "pressede" deres undervisere.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi har været super glade for hjælpen, som Cecilie har fået fra Signe Karmann Larsen. Hver gang har hun glædet sig til timerne, som ifølge hende gik alt for hurtigt i forhold til, når hun var i skole. Hun siger også stadig, at hun savner Signe.
Cecilie fik hjælp i matematik og tysk, og vi kunne hurtigt mærke en tydelig forandring på andre parametre også. Især fik hun meget mere selvtillid tilbage. Ikke kun i skolen, men også i fritiden og i forbindelse med opstart på efterskole, ja selv venner og familie kunne mærke en stor forskel på hende.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi har haft/har et fantastisk forløb hos Gotutor. Der blev hurtig fundet en dygtig tutor til vores datter med Asperger. Hun er startet på HF og havde brug for ekstra læring til biologi, som hun aldrig har haft pga. manglende skolegang.
Tutor Katharina fik hjulpet vores datter så meget, så vores datter går ud fra biologi eksamen med et 12 tal og en besked om, at hun er over pensum.
Katharina har været helt fantastisk. Hun har kunne støtte i at få et overblik, struktur og selvfølgelig viden på en virkelig pædagogisk måde.
Vi kan varmt anbefale Katharina🍀

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi kontaktede GoTutor for at få lidt hjælp til matematik og løfte niveau til matematik A.
Vi fik tilknyttet Frederik, som vi har været meget tilfredse med i hele forløbet.
Han er meget kompetent og en rolig fyr, som forstod at tackle opgaven på den helt rigtige måde og gjorde undervisningen / forløbet interessant.
Så vi har kun de varmeste anbefalinger på Frederik.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi kontaktede GoTutor og forelagde dem hvilken faglig støtte vores søn havde brug for.
Få dage efter havde de fundet en underviser og forløbet blev sat i gang.
Vi har været utrolig tilfredse med den hjælp vores søn har modtaget fra GoTutor.
Vi skal samtidig sende de varmeste anbefalinger til Niels, der var underviser i forløbet. Niels har undervist online og formår at få kedelig undervisning vendt til noget spændende. Ikke en eneste gang har vores søn brokket sig over at skulle til 2 timers undervisning med Niels. Niels møder eleven i øjenhøjde og motiverer med ros og anerkendelse.
Det er tydeligt at mærke at Niels har stor erfaring med ordblindhed og tilrettelægger undervisningen, så hver undervisning bliver en god oplevelse, med følelsen af succes

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Super sød og meget forbedret hver gang. Og en meget stor tålmodighed.
Vi vil helt klart bruge GoTutor hvis behovet kommer igen.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
God service hele vejen igennem! Nem bruger flade i go tutor til at læse opdateringerne!
En helt igennem fantastisk og dygtig tutor som gik lige i hjertet på både vores søn og os som familie! Hun har hjulpet vores søn på bedste vis! Og mødte ham lige der hvor han havde behov for og tilpassede indholdet hvis nødvendigt!

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Tutoren var skarp, satte sig ind i eksamen omfang, kom til tiden, sikret en følelse i at nu er jeg klar, jeg har forstået det, og jeg har styr på det.
Gotutor var ærlige, hjælpsom, opfølgende

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Fra start til slut en god oplevelse. Der blev gjort en indsats for at finde den rigtige tutor til min datter, og både faglighed og medmenneskeligheden var helt i top.
Tutoren formåede at få min datters energi i forhold til matematik helt op, og fordi der var plads til at justere efter dagsformen og også var tid til en smule hyggesnak, fik min datter tillid til at tutoren kunne hjælpe hende.
Så fra at være tæt på at give op på det hele, endte hun med at bestå sin studentereksamen, og endda med fine karakterer.
Der for kæmpe ros til GoTutor, og især til tutor Mohamed.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi anbefaler GoTutor til alle!
Vi har haft en kanon oplevelse med både tutor og firma.
Stor effekt og acceptable priser.
Tak og anbefaling herfra.

Min søn skriver:
Jeg kan varmt anbefale Malthe som matematik-tutor. Gennem hele 2.g har han været en uvurderlig hjælp for mig – både med de skriftlige afleveringer og med at forstå det faglige indhold på en måde, der gav mening for mig.
Malthe har en rigtig god evne til at forklare svære emner på en rolig og pædagogisk måde, og han tilpasser sin undervisning efter mit tempo og niveau. Før jeg begyndte hos Malthe, lå jeg på et 4-tal til mundtlig matematik. Med hans støtte og tålmodighed fik jeg både styr på teorien og selvtillid til at præsentere mine løsninger – og endte med at gå op og få et 10-tal til eksamen

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
De varmeste anbefalinger med STORT TAK for et meget kompetent mentorforløb. Vores søn blev teamet op med fagligt dygtige Yasmin i biologi A ifm sit SRP forløb på gymnasiet. Ønsket var at have en ekstra faglig ressource at trække på, hvis behovet for hjælp opstod i skriveprocessen. Det var det perfekte match – Yasmin er tillidvækkende, imødekommende, kompetent og meget dygtig til at formidle og forstå vores søns behov. Da han ramte muren i SRP-perioden og blev usikker på nogle universitetsforsøg, gik der ikke lang tid inden Yasmin var klar til at gennemgå dem med ham, ligesom hun altid var klar på at sparre med ham, hvis behovet opstod. Det var lige præcis hvad vi søgte hjælp til hos GoTutor. Det er anden gang vi benytter GoTutor ifm et SRP-forløb til vores unge mennesker og begge gange med lige stor succes. Vi er imponerede over deres evne til hurtigt at teame en Mentor op med en elev og har oplevet et professionelt serviceniveau gennem hele forløbet. Vi vil til enhver tid anbefale GoTutour – og Yasmin – til alle der har behov for hjælp også i gymnasiet.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Vi har oplevet et yderst professionelt forløb med Go tutor.
Efter bestilling af matematikforløb blev “vi” matched med Viktor, som har været et perfekt match med vores søn. Viktor har udvist stor ro og tålmodighed, altid mødt op som aftalt og har skabt tillid og tryghed i relationen til vores søn. Viktor er meget dedikeret, engageret og er god til at lære fra sig.
På mindre end 30 timer, har Viktor formået at få samlet op på et års pensum i matematik, og han har gjort undervisningen interessant og spændende.
Vi kan varmt anbefale Viktor og Go tutor til andre.

Resposta de GoTutor | Lektiehjælp
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.