Nadat ik voor de eerste keer een bestelling plaatste bij goudencadeau kreeg ik meteen een e-mail met de bevestiging dat ze met de bestelling aan de gang zouden gaan. Tussendoor werd ik ook via de mail... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Levert prachtig werk, erg vriendelijk en hij wilt je graag helpen. Er waren wat problemen met het leveren maar dat was de fout van de bezorgdienst, hij heeft hier erg goed mee gehandeld.
Mooi cadeau! Fraaie geschenk verpakking. Snelle levering. Eén minpuntje: schakel een andere bezorgdienst in. Packs heeft een slecht track record, ook in mijn geval leverden ze zonder mededeling of ex... Ver mais
Wat een fijne ervaring! Ik ben zeer tevreden over Reinaert Vergulders. De service is uitstekend, de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, en de levering was verrassend snel. De vergulde hamer w... Ver mais
Detalhes da empresa
www.goudencadeau.com - 24 kt vergulde cadeaus voor jubileum/ pensioen / relatiegeschenken
Informações de contato
Marhulzenweg 29, 7141CR, Groenlo, Holanda
- 085-7603585
- info@goudencadeau.com
- goudencadeau.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super snelle levering
Super snelle levering !
En wat was het mooi !
Helemaal top!
Wat begon met een idee werd…
Wat begon met een idee werd werkelijkheid door goudencadeau.com. Wat hebben ze een super mooie herinnering gemaakt voor onze pensionado. Het eindresultaat was nog mooier dan verwacht, heel erg bedankt Steven!
gouden hamer
Kort geleden hier een gouden hamer gekocht voor het jubileum van een klant. Zowel de klant als ik zeer tevreden!
Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Het cadeau was afgeleverd met transport schade. 2 dagen later gelijk weer een nieuwe geleverd.
Goede service en prachtig eindresultaat!
Snel en duidelijk antwoord op onze vragen. Doen wat ze zeggen en het eindresultaat is echt heel mooi geworden!
Great product, speedy delivery!
Timely delivery, very cool personalized gift. We ordered the gold plated hammer trophy. Impressive look and feel, quality is even better than on the pictures
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Prijs ziet er mooi uit!
Goede service & snelle levering!
Het is de eerste keer dat ik wat bestel maar het is heel netjes verguld met bladgoud
Het geleverde producten ziet er super mooi uit, het opschrift van het plaatje is netjes met logo goede verdeling. Een snelle levering en heel goed verpakt voor het vervoer. Over het totale product super tevreden.
Bedrijfsjubileum
Snelle én hele nette levering. Beeld ziet er prachtig uit, zoals op de foto's. Echt een aanrader!
Mooie kwaliteit en goede service!
Mooie kwaliteit en goede service!
Er is goed meegedacht over het ontwerpen van het tekstplaatje. Toen het product werd geleverd, zat er helaas een spellingsfout op het tekstplaatje. Direct contact opgenomen en diezelfde dag is nog een nieuwe tekstplaatje verzonden.
Aanrader!
Mijn bestelling is heel snel verzonden en mooi ingepakt, zeker een aanrader!
Fijn persoonlijk contact
Persoonlijk contact met verkoper en goed advies over hoe een goede aankoop te kunnen verkrijgen
Geweldig
Geweldig! Zeer goede service!
Heel blij met het eind resultaat.
Top bedrijf!
Fijn bedrijf! Duidelijke correspondentie indien nodig, snelle levering en prachtige artikelen!
Wij hadden een vergulde verfkwast besteld voor een jubileum, keurig verpakt in een nette doorzichtige box, zodat de persoon hem heel netjes kan bewaren/tentoonstellen.
Geweldige kwaliteit van de producten en…
Geweldige kwaliteit van de producten en snelle levering! Goede service na een spelfout die door eigen fout in de gravering was geslopen, we kregen kosteloos een nieuw plaatje.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.
The gift is fast and good delivered!
The gift is fast and good delivered!
Geweldig!
Geweldige service! We hebben de vergulde Bako bestelt incl gravering. Vragen over de bestelling werden telefonisch uitgebreid beantwoord en het is de volgende dag al geleverd! Het cadeau was met veel zorg verpakt in een mooie transparante plastic vitrine.
De ontvanger was zeer aangenaam verrast met dit bijzondere jubileum cadeau!
Mooie gouden rolmaat besteld
Mooie gouden rolmaat besteld. Was er snel en ziet er top uit! Bijzonder cadeau om aan mn vader te geven.

Resposta da goudencadeau.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.