Banner for Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd goed geinformeerd over de prijs en mogelijke prijsevolutie van goud. Er was ruimte om over de verkoopprijs te onderhandelen. De geboden prijs was wel lager dan bij enkele ander kopers, maa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke info gekregen. Ik denk ook wel dat alles eerlijk verlopen is. Ik heb daar niet zoveel ervaring mee maar was zeer tevreden over de afhandeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De persoon (jonge man)die ons verder heeft geholpen heeft ons een zeer goede uitleg en informatie gegeven over hoe en wat over goud. Hier zijn we goed over ingelicht. Hopelijk was de eindafrekeni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich bin seit 42 Jahren beruflich in der Diamant-, Gold- und Schmuckbranche tätig – mit Sitz in meiner Heimat Schweiz – und kenne das Geschäft daher sehr gut. Ich muss sagen, dass mein Ansprechpartner... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comerciante de ouro de prata
  2. Agência de câmbio
  3. Comprador de jóias
  4. Leilões online
  5. Negociante de Ouro
  6. Revendedor de Moedas

Sobre Goudwisselkantoor

Wij gaan voor jouw gouden ervaring!

Bij Goudwisselkantoor werken we al meer dan 40 jaar met goud, zilver, munten en sieraden. In die tijd hebben we ontzettend veel klanten geholpen, en wat we steeds teruglezen in reviews, is dat mensen vooral onze rust, uitleg en persoonlijke benadering waarderen.

We weten dat het kopen of verkopen van edelmetalen vaak gevoelig ligt. Soms gaat het om een grote financiële beslissing, soms om iets met emotionele betekenis. Daarom nemen we de tijd. We luisteren, leggen duidelijk uit wat we doen en doen een bod waar iemand rustig over na kan denken. Zonder druk.

Wij gaan voor jouw gemak. We willen dat je je bij ons prettig voelt, je niet gehaast voelt in het maken van een beslissing en behandelen we jouw edelmetalen met alle zorg. Besluit je geen gebruik te maken van ons bod? Dat vinden we geen enkel probleem, zolang jij nog steeds maar met een prettig gevoel de deur uitloopt.

Als familiebedrijf vinden we persoonlijk contact belangrijk. Met meer dan 175 locaties in België, Nederland en Duitsland streven we er elke dag naar dezelfde manier van werken: professioneel, betrokken en toegankelijk. De feedback die we via onze klanten krijgen, nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Voor ons zijn reviews geen cijfers, maar verhalen van mensen die we hebben mogen helpen. En daar doen we het voor.

Alles op één plek

Elke dag streven we ernaar om het kopen en verkopen van goud en zilver toegankelijk en veilig te maken voor iedereen.

Binnen Goudwisselkantoor bieden we meerdere diensten rondom edelmetalen. Van het kopen en verkopen van goud en zilver tot veilingen via ons eigen veilinghuis.

Meer weten over onze diensten

Met meer dan 40 jaar ervaring en 175+ fysieke locaties hebben we in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Die kennis zit niet bij één persoon, maar bij meerdere specialisten die zich dagelijks bezighouden met onze diensten en producten. Voor klanten levert dat overzicht, duidelijkheid en continuïteit op. Alles komt samen onder één dak, ondersteund door mensen die weten waar ze het over hebben. Door de combinatie van een breed dienstenaanbod, een groot netwerk en jarenlange ervaring heeft Goudwisselkantoor een duidelijke positie in de markt.
Goud kopen Goud verkopen
Veiling

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

241 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

241 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Werd vriendelijk ontvangen

Werd vriendelijk ontvangen, wat ik wilde laten schatten en eventueel verkopen werd in mijn aanwezigheid gewogen en getest, degelijk getest. Prijs viel echt wel mee en ik hou er een goed gevoel van over.

24 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Fijn om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Bedankt voor uw positieve terugkoppeling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijke ontvangst en…

Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg hoe prijs bepaald wordt. Er werd geen druk uitgevoerd om de aangeboden goederen te verkopen.
Geld werd gestort op vooropgestelde data. Top ervaring

24 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u een positieve ervaring had! We zijn blij te horen dat u de ontvangst vriendelijk vond en de uitleg duidelijk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel vriendelijk ontvangen en goed…

Heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen geen op of aanmerkingen👌🏾

23 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen en goed bent geholpen. We zijn blij met uw positieve feedback!

Correct !

Vriendelijk onthaal en snelle correcte afhandeling

19 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat onze vriendelijke ontvangst en snelle service zo goed bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet bevestigd, gaat toch door.

Ik maakte een online bestelling voor 5 gram. In de mail staat letterlijk in dat je telefonisch moet bevestigen of langsgaan in het kantoor binnen de 48 uur, anders vervalt de bestelling.
Ik doe dit niet en toch krijg ik een mail dat de bestelling bevestigd is.

21 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

We komen graag met u in contact om uit te zoeken wat er is gebeurd. Zou u uw contactgegevens en ordernummer willen mailen naar review@goudwisselkantoor.nl ?

Snel handelen, eerlijke prijs

Heel goed ontvangen , zeer vriendelijk, uitleg gekregen hoe alles in elkaar zit . Snelle afhandeling. Eerlijk .Top ervaring

17 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo goed ontvangen bent en dat alles duidelijk was. We zijn blij met uw positieve ervaring en snelle afhandeling. Dank voor uw eerlijke feedback!

Service Top

Vite, bien et professionnel ! Service Top !!!

16 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Nous vous remercions pour votre avis positif.

Professioneel

Vriendelijk onthaal. Gedegen toelichting bij de schatting van de munten. Onmiddellijke overschrijving als betalingsmiddel.

12 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u tevreden bent met de vriendelijke ontvangst, de duidelijke uitleg en de snelle betaling. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super eerlijke en vakkundige bediening…

Super eerlijke en vakkundige bediening en uitbetaling binnen de 48u. Kortom goede combo van vriendelijkheid en vakkundigheid. Precies wat je wilt als je edelmetalen wilt verkopen

11 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service! Dank voor uw feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mimoun is een top gast die de tijd…

Mimoun is een top gast die de tijd neemt om bij te kopen maar ook om terug in te kopen.

13 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de service en de tijd die genomen wordt. Dank voor je feedback!

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Professionele zaak. Duidelijke uitleg gekregen en het bedrag stond de volgende dag al op onze rekening.

10 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u een vriendelijke ontvangst en professionele service heeft ervaren. We zijn blij met uw positieve feedback over de duidelijke uitleg en snelle uitbetaling. Dank u wel!

Enkel positieve ervaringen

Een hele behulpzame en vriendelijke man die me te woord stond en vrijblijvend alles uitlegde.

10 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en dat de uitleg helder was. We zijn blij met uw positieve ervaring en danken u hartelijk voor de feedback!

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, zeer goede informatie en correcte afhandeling Super!!! Doe zo verder

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! Bedankt voor de positieve feedback!

Geweldig ontvangst

Geweldig ontvangst, super professioneel en uitermate tevreden met de verkoopprijs

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo'n geweldige ervaring had! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze professionele service en de verkoopprijs. Dank voor uw feedback.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was heel vriendelijk ontvangen en heel…

Was heel vriendelijk ontvangen en heel beleefd. Had ietsje meer verwacht maar toch een best gedaan. Dank u Met vriendelijke groeten.

7 de março de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Fijn om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen. We waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent. Dank u wel!

Heel tevreden.

Heel vriendelijke ontvangst en vlugge correcte afhandeling van de zaken. Ik ben heel tevreden.

Resposta da Goudwisselkantoor

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de vriendelijke ontvangst en snelle service. We zijn blij te horen dat alles correct is afgehandeld. Dank u wel voor uw feedback!

Was eerlijke prijs

Was eerlijke prijs
Prima afhandeling

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Goudwisselkantoor

Fijn dat u tevreden bent met de eerlijke prijs en correcte afhandeling. Dank u voor uw feedback!