Ik zou hier nooit meer wat bestellen. Wat een oplichters. 1 dag voor het feestje alles binnen gekregen. Chips zakjes zo goedkoop en platgedrukt zodat er een goedkoop zakje van jumbo inpast. De sti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wat een triest bedrijf is dit zeg bahbah.. Bijna 20 euro extra betaald voor een spoed levering zodat het de volgende dag in huis is maar nee pas 4 dagen laten kwam het binnen en vraag niet wat we had... Ver mais
Hele slechte service. Ik heb een spoedbestelling nodig. Wordt geadverteerd met ‘ Wil je een (spoed)bestelling zelf afhalen te Zoetermeer ? Neem dan contact op en dan kunnen we samen kijken naar de m... Ver mais
Detalhes da empresa
Webwinkel voor gepersonaliseerde feestartikelen en traktaties voor elk gewenst thema
Informações de contato
Holanda
- info@goxxo.nl
- goxxo.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 30% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Bestel hier niks mensen!!
Bestel hier niks mensen!!
Is allemaal troep en wat je besteld is niet waard. Je betaald er veel voor!
Ik had gepersonaliseerde zak chipsjes besteld, ruim de helft van de zakjes waren plat en de chips helemaal verkruimeld!
Vond dit echt niet kunnen en heb ze gemaild en geappt.
Als antwoord krijg je het hoord zo en dat het misschien wel meevalt enz.....😡
Ze doen niks met je klacht en schuiven het op de fabrikant!
Dus bij deze bestel hier niks!!
Bestelling verjaardag
In februari een aantal dingen voor de verjaardag van mijn zoon besteld. Wij hadden een Boss Baby thema. Heel erg tevreden, kwaliteit was goed en mooi! De cut out set was perfect en heeft het thema op ons feestje afgemaakt. Contact verliep goed via whatsapp en kregen duidelijke antwoorden. Levering duurde een paar dagen was vrij snel wel in 2 delen geleverd. Kortom heel erg blij mee en tot de volgende bestelling!
OPLICHTING!!!!!
OPLICHTING!!!!!
BESTEL HIER NIET!! Je krijgt niet wat je besteld en betaald een hoop geld! Ik ben misleid en krijg geen reacties of contact met iemand! Meerdere mails verstuurd en via whatsapp.. Wat een slechte zaak!!
Veel te duur voor wat je krijgt.
De stickers zijn erg prijzig en onscherp. Ook lijkt het alsof je de producten erbij ontvangt, maar dat is niet zo. In mijn mail stond namelijk dat ik alles in 2 delen zou ontvangen, maar het bleken alleen stickers te zijn. Daarna hebben ze het wel veranderd op hun website dus ik hoop dat mensen het nu wel goed kunnen lezen dat je er dus NIET het product erbij krijgt, alleen de stickers. Ik voel me een beetje opgelicht. Voor een schrijn van de prijs had ik ze bij een andere site kunnen laten drukken.
Geen reactie op e-mails
Geen reactie op klacht e-mails. Bij klacht krijg ik na 2 e-mails geen antwoord meer. Heel jammer. Verder vind ik het heel prijzig voor wat je krijgt. Levertijden zijn lang en voor een brievenbuspakket betaal je de verzendkosten van een gewone pakket. Ik zou niet nog een keer bestellen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.