Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
GR-SK er en dansk-græsk virksomhed, der importerer Grækenlands fineste produkter til Danmark – med et særligt fokus på prisvindende, premium olivenolie af højeste kvalitet. Bag GR-SK står Dimos og Josefine, et dansk-græsk par med en fælles passion for autentiske græske madoplevelser. Vi ønsker at gøre det lettere for danskerne at opdage den ægte smag af Grækenland, og vi specialiserer os i at importere græske kvalitetsprodukter, særligt ekstra jomfruolivenolie. Vi arbejder tæt sammen med lokale producenter i Grækenland, der deler vores værdier om bæredygtighed, autenticitet og håndværk. Vores koldpressede olivenolie er produceret med fokus på kvalitet og friskhed, så dens naturlige smag og næringsstoffer bevares. Den er ideel til både madlavning og som et sidste touch til salater, brød eller andre retter. Hos GR-SK tror vi på, at en god olivenolie ikke bare er en ingrediens – det er en oplevelse. Derfor deler vi inspiration, opskrifter og tips via vores sociale medier og live events, hvor vi viser, hvordan du kan bruge olivenolie i dit køkken. Vores vision er at skabe en bro mellem Danmark og Grækenland, hvor vi bringer unikke, autentiske smagsoplevelser til danske hjem. Vi brænder for at udbrede kendskabet til ægte græske kvalitetsprodukter og skabe et fællesskab af madelskere. Tak fordi du støtter GR-SK! Vi glæder os til at dele Grækenlands bedste olivenolie med dig.
Informações de contato
Lindevej 3, 4180, Sorø, Dinamarca
- 50195389
- grskcontact@gmail.com
- gr-sk.com
Best olive oil ever 😃
Mega lækker olie
Mega lækker olie, som jeg er blevet ret afhængig af til at pifte alle salater og italienske retter op med. Man kan mærke, at de gør sig umage med kvalitet og kundeservice.

Highly recommend!
Highly recommend! Not only is it a beautiful bottle to have displayed on your kitchen table, it also (and more importantly) contains the most delicious olive oil. So if you are looking for that extra touch and attention to detail, then try it out. You won't regret it!

Resposta da GR-SK
Det er en af de bedst olivenolier jeg…
Det er en af de bedst olivenolier jeg nogen sinde har købt/prøvet. Og helt sikkert noget jeg gør igen!! :D

Resposta da GR-SK
Fantastisk hurtig levering og yderst…
Fantastisk hurtig levering og yderst lækkert produkt.
Og en sød håndskrevet besked

Frisk og smagfuld olivenolie
Super lækker olivenolie fra Grækenland! Indtil videre brugt i salater, og jeg glæder mig til at bruge den i mange flere retter.

Resposta da GR-SK
GR-SK - my taste of summer, even in the coldest winter
GR-SK olive oil is a true flavor game-changer for me. I bought a small bottle to try, and within a week, it was gone—I absolutely love it! It’s the perfect addition to my meals, rich in flavor, and elevates everything I eat. Now that I’ve discovered GR-SK, there’s no going back! I recommend it to my friends at every chance I get and even bring it as a gift for my closest ones. But the best part? Its taste instantly transports me to the warm Mediterranean sea, making me forget about the cold Scandinavian weather, even if just for a moment.

Resposta da GR-SK
The quality of this olive oil is truly…
The quality of this olive oil is truly outstanding, and the packaging is both appealing and durable. It’s clear that this product is made with love and great attention to detail. Highly recommended!

Resposta da GR-SK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.