Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin og hurtig service. Et par dage efter bestilling blev min plæne tromlet. Det er ikke sidste gang at Græstromlen kommer forbi.

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flinker mand, tilbød at tromle græsstykket foran huset også - nu han var her - uden umiddelbar merpris. Haven var slemt blød og knoldet, resultatet er blevet langt bedre end vi havde turde håbe på.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og venlig service - lidt ærgerligt at I havde overset, at jeg i kommentaren også havde bedt om at få tromlet stykket ud mod vejen. Derfor kun 4 stjerner.

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fremragende service

Fremragende service

12 de abril de 2026

Hej Heninng

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service. Et par dage efter bestilling blev min plæne tromlet.
Det er ikke sidste gang at Græstromlen kommer forbi.

5 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Peter

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og god service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut ikke tilfredsstillende

Kørte ikke over det hele og kom det ud til kanten, absolut ikke tilfreds

12 de abril de 2026

Hej Kim

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at resultatet ikke levede op til dine forventninger, og at arbejdet ikke blev udført helt ud til kanterne som ønsket.

Vi har efterfølgende været i dialog og er glade for, at vi sammen fandt en løsning, som begge parter er tilfredse med.

Skulle du mod forventning stadig ikke være helt tilfreds, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen Jimmi Larsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ujævn tromling med mange heldigdage…

Måtte løse opgaven 2 gange før det blev som ønsket.
Men ingen bøvl og ballade så gode anmeldelser herfra

Hej Jesper

Vi beklager, at arbejdet i første omgang ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi har efterfølgende været forbi og tromlet græsplænen igen, og vi håber, at resultatet nu er blevet bedre, og at du er tilfreds.

Hvis der stadig er noget, du ikke er helt tilfreds med, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan få det helt på plads.

Skulle der fortsat være noget, du ikke er helt tilfreds med, er du altid velkommen til at kontakte os.

jimmi larsen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og venlig service

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service – det sætter vi stor pris på.

Beklager forvirringen omkring stykket ud mod vejen. Det var en fejl fra vores side, at det ikke blev noteret på arbejdskortet, så tromleføreren ikke havde det med fra start.

Godt at høre, at I fik talt sammen på dagen og fandt en løsning, så det blev ordnet.

Tak for din forståelse – og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget fremadrettet.

Kom til tiden

Kom til tiden. Godt arbejde

Hej Bjarne

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og at vi kom til tiden.

hurtig og godt arbejde

Hej Connie

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både tempoet og kvaliteten af arbejdet.

flot arbejde til god pris

flot arbejde til god pris

Hej Johnny

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både resultatet og prisen.

Fint arbejde

Hurtig reaktion på vores henvendelse, og efter 5 dage blev plænen tromlet.

6 de março de 2026

Hej Egon

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige reaktion og arbejdet med plænen.

Jimmi Larsen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais