Veja o que dizem as avaliações
Hele toffe manier om snel je de theorie te leren. Dankzij deze website heb ik een 49/50 gehaald!
Hele toffe manier om snel je de theorie…
49/50 door gratisrijbewijsonline
Door deze site was ik super goed voorbereid om mijn theoretisch rijexamen af te leggen. De afwisseling van filmpjes met tekst en oefeningen hielden mij super gemotiveerd en maakten het leren vlotjes en plezant. Ik raad deze site aan iedereen aan!!
Deze site is dus duidelijk niet mee
Deze site is dus duidelijk niet mee, een voorbeeld volgens hun is een nationale weg een gewone weg???🧐 en ik kan daar nog meer dingen aan toevoegen maar daar steek ik mijn tijd nu niet in. Kon ik nu een screen achterlaten dan hadden jullie ze gezien.
Zeer tevreden over Rijbewijsonline!
Dankzij Rijbewijsonline heb ik voor mijn theorie-examen van de eerste keer 49/50 behaald. De leermethode is duidelijk, overzichtelijk en veel beter dan die van andere sites die ik heb geprobeerd. Er is een overvloed aan oefenvragen die perfect bij het echte examen aansluiten. Ik kan Rijbewijsonline absoluut aanraden aan iedereen die efficiënt en met vertrouwen wil slagen!
49/50 in 3 dagen! (met code)
Dankzij de website ben ik geslaagd voor mijn theorie examen rijbewijs B van de eerste keer, met 49/50. In 3 dagen gestudeerd. Goede opbouw, niets van buiten te leren komt van zelf via de methode. Sommige oefeningen komen staan op de plek waar de theorie niet werd besproken, maar eerder in een andere les. Initeel verwarrend, maar daar leer je ook uit!
Oefenen voor praktijkexamen?
Ik vond de website gratis rijbewijs online een goede site om te oefenen als voorbereiding van het theorie examen. Bij het aankopen van de testen en het proefexamen kan je al snel zien of je de leerstof onder de knie hebt of niet. Ze stromen je dus helemaal klaar voor het echte examen!
Geslaagd!
De uitleg is superduidelijk en de filmpjes maken het leren echt leuk, ook de proefexamens waren heel gelijkaardig aan het echte examen! Ik ging met een goed gevoel naar examen, en met succes: geslaagd met 49/50!!
Gratisrijbewijsonline.be is echt een aanrader!!
Ik ben geslaagd met een score van 48 op 50
Ik ben geslaagd met een score van 48 op 50! Als je twijfelt: gewoon doen. Het is de investering meer dan waard en het bespaart je een hoop stress. Ik kan deze website aan iedereen aanraden die op een snelle en efficiënte manier zijn theorie wil halen. Dankzij de oefenexamens op dit platform voelde het echte examen bij het examencentrum super gemakkelijk aan.
Tope site
Tope site, handige werk methode met de oefeningen en proefexamens ik vond het nooit saai ik vond het altijd leuk om meer en meer oefeningen te maken daardoor ben ik er door met een 45/50
Bendankt!!!!!!!!!
Theorie examen rijbewijs B
De oefeningen voor rijbewijs B zijn heel erg handig, ze hebben mij enorm veel geholpen en heb uiteindelijk 48/50 gehaald op mijn theorie examen. Het is zeker je geld waard vind ik!
Enorm goede website vandaag 50/50…
Enorm goede website vandaag 50/50 behaald! Ben er 100% zeker van als je deze website gebruikt en leert dat je minstens 41/50 behaald Mvg, M
Ik had 50/50
Ik had 50/50.
De website heeft mij geholpen, de korte filmpjes waren zeer goed.
De site was ook gebaseerd op herhaling. Ik ben dus zeer content.
Met overschot geslaagd!
Met overschot geslaagd dankzij de site en studiemethode van gratisrijbewijsonline.be!
Wat mij echt heeft geholpen waren een paar concrete dingen:
De korte oefentoetsen die ik tussendoor kon doen, ideaal om telkens even te testen zonder dat het veel tijd kost. Daardoor bleef ik dagelijks bezig, in plaats van in één keer alles te blokken.
De directe uitleg bij elk fout antwoord. Niet alleen “dat is fout”, maar duidelijk waarom het fout is en welke situatie je anders moet inschatten. Dat heeft mijn inzicht in voorrangsregels en gevaarherkenning sterk verbeterd.
De realistische examenvragen en de timerfunctie. Ik oefende steeds onder tijdsdruk, waardoor het echte examen minder stressvol aanvoelde en ik mijn tempo goed kon inschatten.
De duidelijke samenvattingen per hoofdstuk en de foutenanalyse. Daardoor kon ik mijn zwakke punten snel terugvinden en gericht verbeteren.
Kortom, de methode is praktisch, doelgericht en realistisch. Precies wat je nodig hebt om vertrouwen op te bouwen vóór het echte examen. Ik raad de site zeker aan aan vrienden en familie die binnenkort voor hun theorie examen gaan studeren.
Top site!
Door deze site heb ik van de eerste keer 50/50 gehaald! De proefexamens en de oefeningen per onderdeel zijn een fantastisch hulpmiddel!! Ik raad dit zeker aan!
Een echte aanrader!
Dankzij gratis rijbewijs online kon ik op een vlotte manier studeren en kreeg ik voldoende zelfvertrouwen om voor mijn rijbewijs te gaan!
Aanrader!
Ik ben zeer tevreden over deze site. De uitleg is duidelijk en goed gestructureerd, zowel in de video’s als in de teksten. De oefeningen en proefexamens komen goed overeen met het echte examen en zorgen voor een goede voorbereiding en een grote kans op slagen. Het onbeperkt kunnen oefenen (met code) is een groot pluspunt. Ik raad deze site 100% aan!
Echt zeer tevreden!
Ik heb hier echt enorm veel aan gehad. Eerst de theorie doornemen en daarna per onderdeel oefenen werkte perfect voor mij. De dag voor het examen nog proefexamens gemaakt en alles zat goed. Resultaat: 48/50! Die €6 was het dubbel en dik waard. Echt kei content!
10/10
Ik geloofde eerst niet dat de site me zou helpen, maar nadat ik progressie zag in mijn kennis wist ik het zeker… This is THE site!!!
Geslaagd, TOP website
Ik heb drie dagen gestudeerd via GratisRijbewijsonline en ben meteen de eerste keer geslaagd voor mijn theorie-examen met 46/50. De lessen zijn duidelijk per onderdeel uitgelegd, met voorbeeldvragen en uitleg bij fouten zodat je de leerstof echt begrijpt. Zo leer je de theorie op een degelijke manier en ga je veilig en zelfzeker de baan op.
Het beste platform om gemakkelijk te…
Het beste platform om gemakkelijk te slagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.