Super content van hun werk .zeer professioneel te werk gegaan. En alles proper afgewerkt tot in de puntjes. En voor vragen te beantwoorden die wij stelde was niks hem te veel .een echte aanrader .
Veja o que dizem as avaliações
Na een zeer slechte ervaring met een andere firma heeft Jonas ons uit de nood geholpen om de airconditioning te plaatsen en af te werken. Reeds in een ander pand waren we zeer tevreden van deze servic... Ver mais
Niet verstandig om je voertuig met 4 wielen op het trottoir te parkeren (vóór de woonst van een politieman) waardoor voetgangers verplicht op straat moeten lopen. De prijs voor 10 zonnepanelen is o... Ver mais
2 dames van het bedrijf insta green uit Dordrecht hebben de hele ochtend kerstbomen opgehaald bij verzorgingscentrum Tiendhoven in krimpen aan den IJssel, mijn buurvrouw en ik zaten aan de koffie toe... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Ar Condicionado
- Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
- Serviço de Instalação Elétrica
- Empresa de Aquecedores
- Manutenção de Máquinas Industriais
- Empresa de energia solar
Voorheen gekend als JS KLIMA Installateur en onderhoud van: ❄️Airco 🔥Warmtepompen & verwarming ⚡️Laadpalen & thuisbatterijen ☀️Zonnepanelen
Informações de contato
Mechelsesteenweg, 9200, Dendermonde, Bélgica
- 0477331947
- marco@greennrg.be
- greennrg.be
Não respondeu a avaliações negativas
Topbediening
vriendelijke persoon
Heeft ons goed en correct uit de nood geholpen .
Super content van hun werk .zeer…
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Correct bedrijf waar alles vlot verloopt volgens de afspraken.
Alles top geplaatst!
Alles zoals gepland
Alles zoals gepland, vriendelijk en ruimen zelf alles op, kortom toppers!!!
correct in afspraken
correct in afspraken , goede installatie rekening houdend met overleg , top
Snelle en prima service
Snelle en prima service! Ze hebben proper werk geleverd.
Airco
Snelle reactie op offerte aanvraag. Professioneel advies en technische kennis! De installatie liep vlot en heel netjes. Jonas is een vakman zoals het hoort!!
Heel goed en vlot verlopen dankzij de…
Heel goed en vlot verlopen dankzij de heer Jonas Segers. Pluim
Zeer goed geholpen
Na een zeer slechte ervaring met een andere firma heeft Jonas ons uit de nood geholpen om de airconditioning te plaatsen en af te werken. Reeds in een ander pand waren we zeer tevreden van deze service.
????
Ik weet niet wat ik moet beoordelen. Ik heb dit jaar niemand gezien en kreeg enkel de factuur van het jaarlijks onderhoudscontract.
Correcte vervanging van de ventilator…
Correcte vervanging van de ventilator in de airco buitenunit. Betalingstermijn aanvaardbaar. Na bezoek bleek nodig voor instelling van de afstandsbediening. Is intussen gebeurd.
Zeer tevreden,echt een aanrader,en een…
Zeer tevreden,echt een aanrader,en een goede en duidelijke prijseffecten,snelle en propere werkers 👍
Snelle reacties
Vlotte communicatie
Vlotte communicatie
Vriendelijke en goede service
Stipt en komen hun afspraken na
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.