Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
'green raft' is the coziest, greenest, most socializing and memorable sailing experience in Copenhagen enjoyed by locals, tourists and companies. Up to 12 passengers is sailed by our captain through the picturesque city of Copenhagen. green raft is a wooden boat decorated with real plants and bushes, cozy lanterns and comfortable cushions. There is long table and benches with enough space to eat and drink on board. In collaboration with Green Island CPH - a floating café in the city center and the base for green raft - guests can enjoy delicious drinks and sandwiches before, during or after sailing. CPH Raft owns and operates green raft. For more experiences by CHP RAFT go to www.cphraft.dk
Informações de contato
Bremensgade 18, 2300, København, Dinamarca
- info@cphraft.com
- greenraft.info
As pessoas também visitaram
Køb ikke gavekort herfra.
1 stjerne, og det er sgu generøst.
Min anmeldelse relaterer sig til Anne S, da det er min mand og jeg, som fik gavekortet til Blue Raft (CPH Raft's flydende shelter) i bryllupsgave.
Vi fik gavekortet i September 2023, og da vi så i 2024 ville booke et ophold til sommeren 2024, virkede booking systemet ikke (bookingen forblev på "ventehjul" efter vi havde indtastet oplysninger). Vi prøvede derfor at både at ringe adskillige gange til CPH Raft, samt skrive en mail til dem, for at bede dem om hjælp til at fuldføre vores booking.
Vi skrev den 17. Maj 2024, og har ALDRIG hørt tilbage fra dem.
Vi prøver så forhåbningsfulde igen her den 20. April 2025 at booke et ophold, og uanset hvilke datoer vi vælger (vi prøver dage i juli, oktober, december, ja sågar dage i 2026) skriver systemet at der ikke er noget ledig uanset hvilken dato vi vælger.
Vi forsøger derfor igen at ringe til CPH Raft, hvor vi lægger en besked og beder dem ringe tilbage til os, samt skriver til deres chat system på både deres hjemmeside samt facebook siden. Og igen intet svar.
Det er simpelthen for dårlig service, det føles som snyd og bedrag, og vi ville ønske vi ikke havde ønsket os et gavekort fra CPH Raft. Så gør jer selv en tjeneste og KØB IKKE GAVEKORT fra CPH Raft.

Resposta da green raft - by CPH RAFT
Hold jer fra CPH Raft!
Jeg købte et gavekort af CPH Raft som bryllupsgave til mine venner i august 2023. Siden da har de adskillige gange forsøgt at booke deres ophold uden held. Man kan ikke vælge nogle datoer i bookingsystemet, og sådan har det været, når de har forsøgt at booke både i 2023, 2024 og nu i 2025. Herefter har de forsøgt at kontakte CPH Raft mange gange via deres infomail, telefon og Facebook - og jeg siger forsøgt, for de har ikke fået noget svar.
Efter at jeg har fået kendskab til problemerne med at indløse gavekortet, har jeg også forsøgt at kontakte CPH Raft. Først for at reagere på mine venners henvendelser - siden for at få pengene tilbage. Desværre har der været total radiotavshed fra CPH Rafts side.
Jeg er ekstremt skuffet over den her svinderagtige adfærd fra CPH Raft og vil på det kraftigste advare alle mod at købe ophold hos dem.

Resposta da green raft - by CPH RAFT
Vi var 12 fra firmaet som sejlede ud…
Vi var 12 fra firmaet som sejlede ud med Cph. Raft. 2 skønne timer i Kbh's havn med alt indenfor forplejning, vin, drinks, chips og hyggelig kaptajn. Bagefter gode pizzaer og drinks på Copenhagen Island. Vejret var også perfekt, så en rigtig dejlig aften .
Mega fed tur
Mega fed tur! Vi var 12 gutter samlet til et sommer arrangement, hvor vi var ude og sejle i 2 timer. Vi havde Minh som kaptajn og selvom turen var god, gjorde han den bare endnu bedre. Green raft kan anbefales og en endnu større anbefaling hvis i får Minh som kaptajn!
Skøn tur gennem København
Vi havde en rigtig god 2 timers tur gennem Københavns havn og Christianshavns kanal, vi havde derudover en fantastisk "kaptajn" ved navn Natasja, hun var sød, smilende og meget imødekommende, det er ikke sidste gang vi bruger green raft.
Green Raft er altid et godt indslag
Green Raft er altid et godt indslag - om det er til polterabend eller firmaevent. Det spiller!
Had such a good time celebrating my…
Had such a good time celebrating my friend's birthday. The skipper was friendly and informative, and we got to see so much of Copenhagen from the water. All 12 of us had a great time and strongly recommend!!
Jeg kan varmt anbefale Green Raft
Jeg kan varmt anbefale Green Raft. Ønsker man at opleve København fra søsiden, med sit eget selskab, og blot "drive" lydløst afsted med skipper der styrer tømmerflåden, mens man hygger med godt til ganen, så er dette klart en oplevelse der bør prøves. Tømmerflåden er af god kvalitet, super hyggeligt udformet med altankasser og planter. Vi sejlede om dagen, men tænker at det også kunne være skønt med en aftentur rundt i kanalerne, med hyggebelysningen tændt Super godt koncept og professionel betjening.
Min første tanke var, at personen der sejlede tømmerflåden sikkert pustede os i nakken, men overhovedet ikke. Man lagde knap nok mærke til denne, da der var rigeligt at opleve og tale om på turen. En tur vi sagtens kunne finde på at tage igen en anden god gang. Hele selskabet nød det, og altså en helt fantastisk oplevelse. Tak til CPH Raft og skipper.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.