Det bedste service, mest stabile teleselskab i Danmark. Og så endda med så godt et formål. Jeg er virkelig glad for Greenspeak!
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Ver mais
Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor p... Ver mais
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Operadora de rede móvel
- Provedor de internet
- Serviço de telefone e internet
- Empresa de telecomunicação
- Companhia telefônica
Escrito pela empresa
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Informações de contato
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dinamarca
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Greenspeaks kundeservice er fantastisk
Greenspeaks kundeservice er fantastisk. Hurtige svar, altid grundige og udførlige, og fleksible i forhold til bl.a. udlandsløsninger. Og så er det et selskab, man kan betale til med god samvittighed. Mine største anbefalinger! Skift til Greenspeak med det samme.
Godt og stabilt mobilselskab
Greenspeak levere god service og har en meget stabilt produkt. Dejligt at vide at en del af overskuddet går til gode formål.
Super god service
Super god service - og et firma med en god mission
Bedste telefonselskab ever
Bedste telefonselskab ever! Fantastisk god service, godt produkt - sublimt koncept! Jeg er så taknemlig for at de findes, så jeg kan have dem som teleselskab. Tak til jer! :D
God kundeservice og god karma
Jeg har været glad kunde i flere år, og ville nu ændre min telepakke for at få en fordelsrabat jeg kan få fordi jeg også er medlem af Dansk Vegetarisk forening. Ringede ind, der var ingen ventetid, og en nem og venlig betjening ventede i den anden ende :-)
Kan kun anbefale GreenSpeak til andre.
God service, gode priser, godt netværk, og god karma!
De donerer overskuddet til grønne velgørenhedsorganisationer i stedet for at bruge dem på reklamer, og høje direktør lønninger.
Bedste abonnement med god samvittighed.
Danmarks bedste teleselskab
Du finder ikke bedre Teleselskab i Danmark.
Gode priser og verdens bedste kundeservice med rigtige mennesker.
Men vigtigst af alt - hjertet på det rigtige sted og det mærker man flyder igennem hele organisationen.
For fællesskabet
Fantastisk måde at drive en virksomhed der er til for fællesskabet.
God service, gode priser, god intention. Det er nemt at skifte abonnement.
Fantastisk kundeservice og hjertet på…
Fantastisk kundeservice og hjertet på det rette sted!
Holistisk mobil firma
Jeg har altid fået god hjælp hvis der var spørgsmål og jeg synes det er fedt at en del af overskuddet går til velgørenhed
Bedste kundeservice NOGENSINDE
Bedste kundeservice NOGENSINDE! Sejeste virksomhed med gode værdier. Skift nu hvis ikke du har greenspeak allerede. Kæmpe anbefaling
Bedste teleselskab
Greenspeak er det bedste teleselskab vi har haft gennem tiderne:
Perfekt dækning
Hurtige løsninger
Eneste selskab der af sig selv fortæller om billigere muligheder
God etik
Nemt at komme i kontakt med.
Kort sagt: skift til Greenspeak!
Glad kunde på 5. år!
Har været kunde hos greenspeak i snart 5 år, og priserne gode samtidig med at man kan mærke at servicen har samme høje niveau som da jeg startede som kunde.
Og at man ved at overskudet går til gode formål som man ovenikøbet selv er med til at vælge! Hvordan kan man være andet end begejstret for at der findes virksomheder som greenspeak!
Yderst hjælpsom service
Yderst hjælpsom service, derudover blev jeg oplyst om, at jeg kunne skifte til en billigere pakke som stadig ville dække mit behov, da medarbejderen kunne se at min daværende pakke var lidt overkill ift. mit forbrug. Så jeg sparer 360,- i året fremover på denne post, det er da også penge. Jeg har været kunde her i mange år, og fortsætter ufortrødent.
Supernemt at skifte pakke
Nemt og overskueligt at skifte pakke når man skal ud og rejse
Alt er godt
Altid god service og ærlighed. Greenspeak sørgerede for alt da jeg skulle skifte abonnement. Forbindelsen er god og de prøver ikke at sælge dig mere end du har brug for. Fantastisk koncept med overskuddet går til velgørenheden. Anbefaler dem varmt til alle.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.