Det bedste service, mest stabile teleselskab i Danmark. Og så endda med så godt et formål. Jeg er virkelig glad for Greenspeak!
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Ver mais
Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor p... Ver mais
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Operadora de rede móvel
- Provedor de internet
- Serviço de telefone e internet
- Empresa de telecomunicação
- Companhia telefônica
Escrito pela empresa
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Informações de contato
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dinamarca
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste teleselskab! 💚
Jeg kunne ikke tænke mig et andet teleselskab! Jeg elsker hvor dejligt simpelt det er, hvor transparent det er og min mavefornemmelse er god når overskuddet går til bæredygtige tiltag.
Har nu haft greenspeak i mange år
Har nu haft greenspeak i mange år, det har været en fornøjelse, stabilt, billigt og så støtter det vigtige formål.
Jeg savner intet, tvært imod er det fantastisk at kunne komme igennem til kundeservice på få minutter og samtidigt få venlig og kompetent betjening
Der fås ikke bedre kundeservice hverken…
Der fås ikke bedre kundeservice hverken i denne branche eller andre brancher.
Kvik og hurtig betjening af venlig…
Kvik og hurtig betjening af venlig medarbejder. Ingen lang kø før man kommer igennem.
Green speak fungere godt såvel i…
Green speak fungere godt såvel i udlandet som i Danmark. Jeg værdsætter at deres overskud går til gode formål
God kundeservice og dejlig…
God kundeservice og dejlig forretningsmodel
I går valgte jeg at skifte fra Telia
I går valgte jeg at skifte fra Telia, men var i tvivl om jeg skulle vælge greentel eller greenspeak da prisen var bedst ved greentel, men jeg endte med greenspeak da jeg synes de virker mere gennemskuelige og de sænker en hastighed hvis nu man skulle komme til at bruge for meget data, i stedet for at lukke helt for forbindelsen.
I dag har jeg fået en mail om at jeg er opgraderet til 30 GB for 89 kr.! bum så var prisen oveni købet matchende. sikke en herlig start! er glad for jeg kommer tilbage til greenspeak, jeg indrømmer gerne at jeg kun havde skiftet væk for at få et godt tilbud på en ny telefon i sin tid, forhåbentlig går der nogle år før jeg får brug for det igen, og så vil jeg overveje refurbed.
Den bedste service og virkelig gode…
Den bedste service og virkelig gode priser. Som kunde stemmer man om hvilke grønne projekter overskuddet skal gå til, hvilket er helt genialt.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, gode priser og så støtter de velgørenhed også. What´s not to like?
Fantastisk teleselskab på alle måder
Fantastisk teleselskab på mange måder. Nem selvbetjening, sødt personale og gode produkter til gode priser.
Klart anbefalelsesværdigt!
Jeg kom på et tidspunkt til at blive lokket over hos et andet selskab. Det gør jeg aldrig igen. Der havde de ingen hjælp at hente, og det virkede bare ikke. Greenspeak er bare bedst.

Bedste mobilselskab
Bedste mobilselskab - ever!
Altid søde og behjælpelig når man ringer - altid tjenestevillige.
Ventetiden på at komme igennem er næsten lig 0 - hvem andre kan levere så kort en ventetid?
Desuden er prisen på mobilabonnementet ikke højt i forhold til hvad du får - også når man er pensionist!

Resposta da Greenspeak
Fantastisk telefoni med god samvittighed
Det absolut bedste teleselskab på markedet. Fantastisk dækning, billige abonnementer, hvor man får meget for pengene, socialansvarlig virksomhed med max-løn, hvor overskuddet doneres til velgørenhed og bestemmes af abonnenterne. Og så ovenikøbet en fantastisk service. What's not to like?
Brændende varm anbefaling. 🔥

Resposta da Greenspeak
Nem hurtig og serviceminded telefon med…
Nem hurtig og serviceminded telefon med god samvittighed

Resposta da Greenspeak
Fremragende idé og endnu bedre udførsel
Greenspeak leverer ikke bare glimrende dækning og god service: Deres velgørende virke hjælper også en masse gode projekter. Og fordi overskuddet går til velgørenhed, så har man som kunde hus Greenspeak den kæmpe fordel at sælgere fra andre telefonselskaber giver op med det samme, så man sparer adskillige timer på årsplan.

Alt spiller
Altid god vejledning når man ringer. Har aldrig problemer. Elsker muligheden for at tilkøbe sporadisk, når jeg er i udlandet. Gode, lave priser. Moralsk virksomhed, der lader os kunder bestemme hvad overskuddet går til. Har været kunde i flere år nu!

Resposta da Greenspeak
Det bedste mobil abonnement jeg har haft.
Aldrig nogle problemer. Altid god support. Gode priser. Støtter endda velgørenhed. Kæmpe win på alle fronter.

Resposta da Greenspeak
Det eneste rigtige mobilselskab at vælge
Har været kunde i flere år hos GreenSpeak og kan faktisk ikke fatte at alle andre ikke skifter til dem. Det fungerer max og overskuddet går til grønne formål, som du selv vælger. Jeg er fan!

Resposta da Greenspeak
Virker godt. Let at finde rundt i deres system.
Virker godt. Let og nemt at skifte abom. efter behov og nemt at se mit forbrug. Så går overskuddet til en god sag, som du selv er med til at vælge gennem afstemning.

Resposta da Greenspeak
Alt virker, og de er flinke
?? Hmm- alting virker, og de er flinke når jeg vil have nyt, så en stor femtal herfra.

Fantastisk teleselskab!
Fantastisk teleselskab med god service og gode værdier! Har aldrig haft problemer med noget som helst, der har altid været god service, og jeg får det samme som ved andre selskaber, men til en bedre pris, og støtter samtidig noget, jeg bedre kan stå inde for.

Resposta da Greenspeak
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.