Jag heter Katarina och jag jobbade här som telefonförsäljare 2016 och ångrar att jag jobbade här på detta företag kan jag säga blev kritiserad på sättet jag jobbade på och fick tom rasta chefens hund... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bra med leveransen, bra med beställning och utbud av produkter. Dålig kvalité på handskar från senaste leveransen, handskar sitter ihop i varje separat förpackning, går inte att separera från varand... Ver mais
Kul att handla hos er, ni har fin kundservice! Ser framemot leveransen. Gott nytt på er! Uppdatering; stryk det jag skrev ovan. Varor finns inte trots att de går att beställa. De smsar att spårni... Ver mais
Jag skrev våning 10 men transportören lämnade det nere vid huvudingången. Denne försökte ringa mig 5 gånger först då jag satt upptagen i telefon (eftersom hon hävdade att det stod bara en adress ingen... Ver mais
Detalhes da empresa
Green Spruce sortiment är brett och våra största kunder finns inom privat sjukvård, hemtjänst, personlig assistans, skolor, städföretag och restaurangbranschen. En stor kundgrupp är privatpersoner, som också har insett fördelen med att få våra produkter direkt hem till dörren. Vårt mål är enkelhet, bredd och god service. Välkommen att handla du också – du hittar dina miljövänliga hygienartiklar hos oss och vi levererar direkt hem till dig eller din arbetsplats.
Informações de contato
Hagavägen 12 , 169 69 , Solna, Suécia
- 08 730 20 30
- info@greenspruce.se
- greenspruce.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Jag fick fel varor och har mailat om…
Jag fick fel varor och har mailat om detta men inte fått svar
Har 2 veckor efter beställningen inte…
Har 2 veckor efter beställningen inte fått varorna och omöjligt att få kontakt med kundtjänst.
super enkelt att beställa och trevligt…
super enkelt att beställa och trevligt när jag blir uppringd
Bra kontakt med Kundtjänsten
Bra kontakt med Kundtjänsten, snabb och smidig leverans, bra kvalitet på produkterna och bra pris
Produkten är fantstisk
Klockrent
Klockrent. Enkel beställning och varorna levererades långt ute i skogen på rätt plats. Gästriklands minsta by 3 fastigheter.
Bra kundbemötande och smidig leverans
Bra kundbemötande och smidig leverans. Var rekommendera!
Bedrövlig kundservice med ett…
Bedrövlig kundservice med ett fruktansvärt otrevligt bemötande! Det gör mig otroligt ledsen att man väljer att behandla sina kunder på det viset.
Bra leverans
Jag fick leverans av en helt annan…
Jag fick leverans av en helt annan produkt än vad jag hade beställt. Jag mailade och påpekade detta, men har ännu inte fått någon återkoppling.
Tack för bra grejer
Sen och okomplett leverans. Urdålig service.
Sen leverans, viktiga produkter saknades. Ingen information om rest leverans eller när det kommer levereras. Faktura skickas ut med hela beloppet utan information om rest. När jag ringer kontaktpersonen på fakturan får jag ur-usel service, han vet ingenting om när resten ska levereras eller om det saknas i lagret. dessutom är han så otrevlig i telefon att hela dagen blir förstörd. Betalar hellre lite mer och beställer från andra mer pålitliga leverantörer!
Er hemsida är oklar
Er hemsida är oklar. Det gick inte att handla med kredikort, vilket är gammaldags. Att betal först via BG och sedan vänta i flera dagar på leverans känns otroligt fel. Varorna var dock helt OK när de väl kom...
Återkoppla ej varken på mail eller…
Återkoppla ej varken på mail eller samtal.
Otrevlig kundtjänst och ej säljande om en produkt har utgått så försöker man ej sälja in en ny produkt, så jag inte makuleras hela ordern.
Långsam leverans !!!
Beställde en vara 26/6 och enligt säljaren fanns den i lager i Sverige. Den 1/8 blev den levererad dvs 36 dagar senare. Uselt.
I samma veva beställde jag en vara från Tyskland (finns ej tillgänglig i Sverige. På måndag em beställde jag varan och på torsdag fm levererades den till min dörr.
Snabb leverans med andra ord.