Fantastische BBQ en tot in de puntjes verzorgd
Wij hebben samen met 3 vrienden onze 60e verjaardagen gevierd. Voor deze bijzondere gelegenheid verzorgde Daniel de BBQ, en wat was dat een succes! We hadden gekozen voor het Summer 26-arrangement met onder andere malse kippendij, steak, zalm en een heerlijke hamburger op een broodje, aangevuld met lekkere salades, stokbrood, smeersels en sauzen. Alles was heerlijk bereid en viel ontzettend goed in de smaak bij onze gasten. Maar wat het voor ons extra geslaagd maakte, was de complete verzorging. Daniel kwam aanrijden met zijn prachtige houtgestookte BBQ en bouwde vrijwel ongemerkt een gezellige en professionele opstelling op. Wij hoefden werkelijk nergens naar om te kijken: van de bereiding en presentatie tot borden en bestek, alles was geregeld. Al snel stond iedereen enthousiast bij de BBQ om te zien wat er werd bereid en natuurlijk om ervan te genieten. Ook na afloop werd alles weer rustig en geruisloos opgeruimd. Een heerlijke BBQ, een geweldige entourage en een vlekkeloze organisatie. Absoluut een aanrader!