Efter att ha beställt fel flamskydd i höstas kunde jag beställa nya efter att haft kontakt med supporten så att allt blev rätt vid den nya beställningen Och fick dessutom tillbaka pengarna när jag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I had difficulties to find the sparepart I was looking for, spent some time searching before landing to grilltorget.se. Thought it still might take some time to receive the part after ordering it, was... Ver mais
En bra leverans med en bra grill, typiskt tyskt ordnat med en tydlig instruktion hur grillen ska monteras, alla delar fanns med och grillen blev mycket bra när den var hopskruvad, rejäla grejor helt e... Ver mais
Snyggt jobbat. Snabbt 0ch enkelt. Bra produkter som passar min grill.Jättefina brännrör som kommer att hålla länge.
Detalhes da empresa
GARE BBQ & Outdoor är en distributör inom grill, eldstäder och grilltillbehör. Vi representerar Landmann i Sverige, Danmark, Norge och Island samt Cobb i Sverige. Vår personal har över 30 års erfarenhet från branschen och har varit verksam i bolag med inköp, försäljning och logistik till samtliga nordiska länder. Vårt mål är att erbjuda våra återförsäljare välkända och lättsålda produkter med högsta servicenivå. Genom att arbeta tillsammans och lära känna varandra kan vi erbjuda er rätt produkt vid rätt tillfälle och nå gemensam och långsiktig framgång. GARE BBQ & Outdoor har huvudkontor i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Våra lager finns i Kungsbacka och Helsingborg. Vi har ett stort utbud av tillbehör och reservdelar även till vissa äldre modeller. Vi hjälper dig med reservdelar till Landmann och kan skicka till Sverige, Norge och Danmark. Kontakta oss på +46 31 389 10 63 eller support@gare.se
Informações de contato
Faktorvägen 17 M, 43437, Kungsbacka, Suécia
- 0313891063
- support@gare.se
- grilltorget.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas

Leverans
Snabb leverans så jag kunde fixa det som var trasigt. Bra med originalproduktioner.

Bra leverans
En bra leverans med en bra grill, typiskt tyskt ordnat med en tydlig instruktion hur grillen ska monteras, alla delar fanns med och grillen blev mycket bra när den var hopskruvad, rejäla grejor helt enkelt.

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Snabb försändelse när varan kommit in…
Snabb försändelse när varan kommit in på lager. Enkel beskrivning och lätt att sätta ihop. Snygg design!
Väntar nu på vårvärmen så vi kan premiärgrilla!

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Snabb leverans och kanon att ni har…
Snabb leverans och kanon att ni har reservdelar!

Resposta da Gare BBQ & Outdoor AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.