Groendrecht B.V. Avaliações 58

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs zijn bij ons nieuwe airco’s geplaatst en we zijn meer dan tevreden over het hele traject! Vanaf het eerste contact werd er een keurige offerte afgegeven, duidelijk en professioneel advies geg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op donderdag kwam Remco langs, op maandag zou de offerte klaar zijn. We zijn inmiddels 2 weken verder, er wordt niet gereageerd op mijn mail. Geen professionele ervaring. Naar aanleiding van deze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn bedrijf. Duidelijke uitleg en offerte vooraf. Monteurs vriendelijk en technisch zeer bekwaam. Plaatsing airco kon niet op de vooraf bedachte plek, maar in goed overleg een alternatief gevond... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na aanvraag voor een offerte kreeg ik binnen een week een reactie van Remco om even langs te komen voor een persoonlijk gesprek over wat mijn wensen voor een airco zijn. Dit was een prettig gespre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteira
  2. Fornecedor de Ar Condicionado
  3. Empreiteira de serviços de isolamento
  4. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Wij helpen jou met het duurzaam maken van je huis en/of bedrijf. Voor zowel zonnepanelen, airco's als isolatie ben je bij Groendrecht aan het juiste adres!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

58 avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Remco was behulpzaam en legde de…

Remco was behulpzaam en legde de maatregel goed uit. De 2 werkjongens werkte goed door,ook toen er wat tegenzat( kleine lekkage ontdekt)Zonder morren kwamen ze een dag later terug en maakte de klus netjes af.

6 de março de 2024

Beste Joop,

Hartelijk dank voor het schrijven van de mooie review. Doordat u de geconstateerde lekkage snel heeft laten verhelpen konden wij het gelukkig op snelle termijn afmaken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring met dit bedrijf!

Goede ervaring met dit bedrijf!
Goede communicatie en alles is verlopen volgens afspraak.

21 de fevereiro de 2024

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hebben op een heel prettige en…

We hebben op een heel prettige en vlotte manier met Groendrecht samengewerkt. We zijn goed geïnformeerd over de isolatie en de subsidie. De aanvraag voor subsidie is inmiddels met goede ondersteuning ingestuurd. De werkzaamheden zijn goed en tijdig uitgevoerd.

4 de março de 2024

Beste Leon en Riet,

Bedankt voor het schrijven van de mooie review. Wij zijn blij dat jullie tevreden zijn!

Goede uitleg

Goede uitleg
Snelle afhandeling
Voor vragen bereikbaar
Vriendelijk

27 de fevereiro de 2024

Beste heer den Uil,

Wij zullen de kwestie van de sigaretten meenemen in onze evaluatie, onze excuses voor dit ongemak. Dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Verder danken wij u voor het schrijven van de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Groendrecht denkt goed mee met de…

Groendrecht denkt goed mee met de klant.
Het personeel dat de werkzaamheden heeft uitgevoerd was vriendelijk en beschaafd

22 de janeiro de 2024

Beste Cees,

Goed gesprek

Na bezoek van Remco Prins hebben we goede informatie gehad over diverse vormen van isoleren en besloten om de klus te laten doen

9 de janeiro de 2024

Duidelijk en persoonlijk

Snel contact, duidelijke afspraken en oplossingsgericht. Nog geen maand geleden afspraak gemaakt en vandaag geïnstalleerd naar volle tevredenheid met pif isolatie 60. En dat in een kruipruimte van iets meer dan 30cm. Top.

4 de janeiro de 2024

Beste Wilco,

Hartelijk dank voor het schrijven van de mooie review.

Duidelijke voorlichting

Duidelijke voorlichting
Vriendelijke communicatie
Vlotte levering

21 de dezembro de 2023

Beste familie van Zeeland,

Hartelijk dank voor het schrijven van de mooie review.

Mijn ervaring met Groendtecht.nl

Groendrecht was snel met reageren kwamen snel om te kijken en deden een nette offerte. Ook was het mogelijk om op korte termijn de vloer te isoleren met parels alls was binnen 1 maand afgerond.
Keurig

15 de dezembro de 2023

Beste Wouter,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maken waar wat ze zeggen

Maken waar wat ze zeggen, goede snelle communicatie goed advies

17 de dezembro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de aanschaf van zonnepanelen komt…

Voor de aanschaf van zonnepanelen komt er een verkoper langs om de situatie en de wensen te bespreken. Ook uitleg over de systemen en gelijk antwoord op de vragen.
Na accoord offerte kwam er een vakkundige technische schouw. De plaatsing werd netjes uitgevoerd op de afgesproken dag.

18 de outubro de 2023

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Bedankt Peter en Mario

17 de setembro de 2023

Bedankt!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.