Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Telefonsupport/bestilling fungerte bra. Opplever at personellet har god produkt kunnskap. Jeg fikk et par veggbeslag for mye. Det burde ordre kontoret oppfanget og stilt kontrollspørsmål på. Er også l... Ver mais
A empresa respondeu
Meget fornøyd med mitt kjøp av 4,10 meter skyvedør. Noen dager etter montering oppdager jeg at ene døren pakning i mellom vindu og ramme er de en feil.Tar bilde og sender de om de har en servicemann s... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Grønt Fokus ble grunnlagt av Ragnar Follesøy i 1992. Mange slags produkter har vært innom vårt sortiment siden starten, men hagestuer, skyvedører og drivhus har alltid vært våre kjerneprodukter. I de seneste årene har vi også levert mengder av anneks, redskapsboder, garderober, vinduer, ytterdører med mer, til hus og hager over hele Norge. Firmaet eies nå av Skånska Byggvaror i Sverige og er i tillegg en del av Byggmax-gruppen. Grønt Fokus har butikkutstillinger i Kristiansand, Oslo, Stavanger og Bergen. De to sistnevnte ligger inne hos Plantasjen på Forus og i Os. I våre butikker kan du se et utvalg av vårt sortiment, i tillegg til å kunne prate med våre eksperter. Vi har også et eget kundesenter som kan kontaktes på e-post og telefon, og vi hjelper deg mer enn gjerne. Vi bestreber oss på å kunne tilby alle nordmenn produkter av høy kvalitet til gode priser, slik at vi kan hjelpe deg å skape et drømmehjem der du bor.
Informações de contato
Mjåvannsvegen 54, 4628, Kristiansand, Noruega
- 38 18 18 18
- info@grontfokus.no
- grontfokus.no
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårlig leveringsinfo!
Jeg syntes de har veldig dårlig service på levering. De kan ikke fortelle deg når drivhuset kommer før rett før. Du får uken men ikke noe info om dag, så det blir veldig vanskelig å avtale med snekker om det blir mandag eller fredag. Det burde de kunne gi info om uken før det kommer!
Alt fungerte fra bestilling,bekreftelse…
Alt fungerte fra bestilling,bekreftelse og melding om pakking og sending og fakturering.

Super service!
Sier bare, dette er målestokken på nettbutikk. Enkelt, oversiktlig. Raske svar på spørsmål. Proff hjemmelevering. Her var hele kjeden fra bestilling til levering 100% - Takk!! 🤩 - Ps, en litt bedre bruksanvisning eller film for montering av skyvedør hadde gjort opplevelsen til 110%

Lett og bestille
Lett og bestille , burde vert opplyst at hantak til døra ikke fulgte med

Varene kom som bestilt
Varene kom som bestilt. Rask levering . Godt innpakket. Ser bra ut

Resposta de Grønt Fokus
Rask levering og god support da jeg…
Rask levering og god support da jeg ringte til dere for noen spørsmål om produktet 😄

Resposta de Grønt Fokus
Glassdørene var som forventet.
Glassdørene var som forventet av helt grei kvalitet. Anbefaler å lese bruksanvisningen nøye før en starter monteringen slik at alt blir riktig på første forsøk.

Resposta de Grønt Fokus
God service og lettvint å montere
God service og lettvint å montere. Solid vare.👌

Resposta de Grønt Fokus
Hjelpsom kundestøtte når jeg måtte…
Hjelpsom kundestøtte når jeg måtte bytte isolent dør i utestue.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, med kvalitet og info hele veien til levert vare👍👍

God veiledning ved bestilling
God veiledning ved bestilling
Varen kom som vart lova
Varen var godt pakka
Eg er godt fornøyd

Dårlig løsning
Dere har en dårlig løsning, når bunn profilen blir kuttet 0,5 mm kortere enn lysåpningen for å få plass til endeprofilen. Hvordan skal jeg kunne stoppe vannet fra å renne inn ??
Dere burde hatt noe til å stoppe vannet, og ja hjelper med beslag under. Men det løser ikke problemet med at profilen kuttes for kort.
Har bygget mye for Bøcon hagestuer, så dette kan jeg. Men hva gjør jeg? Det lekker vann inn på sponplatene.

Resposta de Grønt Fokus
Alt levert i henhold til avtale
Alt levert i henhold til avtale, litt dårlig brukerveiledning på enkelte ting som takluke, men god hjelp fra Kundeservice.

Bra kvalitet på varene
Bra kvalitet på varene. Både laminert treverk og skyvedørspartier. Veldig presist tilkappede deler.god informasjon om levering men det var litt lang ventetid med et par måneder.

Resposta de Grønt Fokus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.