Groupdeal heeft prima aanbiedingen en die zijn volgens mij identiek aan die van de Telegraaf Webshop. De bezorging is meestal snel en op tijd. Ook als achteraf een artikel niet meer leverbaar blijkt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een radiator ventilator gekocht om te proberen, of je inderdaad een comfortabele warmte krijgt. De levering ging prima, keurig berichten van te voren van de leverings tijd. Product was compleet, gelui... Ver mais
Geen mogelijkheid om klacht in te dienen, enkel artikel retourneren en verzendkosten (weer) zelf betalen. Geen contact mogelijk, Jan, de virtuele assistent kent het woord 'klacht' niet. Vragen via ema... Ver mais
Product is buitengewoon goed, en hebben daar veel plezier/genot van. Levering door Post NL was knudde, was op een volledig verkeerd adres afgeleverd. Heb zelf moeten regelen dat pakket boven water k... Ver mais
Detalhes da empresa
Groupdeal biedt dagelijks producten en diensten aan tegen een aantrekkelijke prijs met kortingen die oplopen tot wel 90%. Groupdeal is begin 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden producten en diensten aangeboden uiteenlopend van mode, sieraden, elektronica, beauty & wellness, cursussen, evenementen en weekendjes weg. Alle aanbiedingen zijn slechts tijdelijk en op=op, dus zorg dat je geen aanbieding mist.
Groupdeal
- Uw mening is belangrijk voor ons
- Wij hechten veel waarde aan hoe u de aankoop en onze service heeft ervaren.
Informações de contato
Basisweg 30 (geen retouradres), 1043 AP, Amsterdam, Holanda
- 088 - 824 8595
- info@groupdeal.nl
- groupdeal.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heb mijn bestelling nog steeds niet…
Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en track and trace werkt niet
Informatie
Prima verzorgd ondanks vertraging maar wel met een goede berichtgeving !
Heel makkelijk en snelle levering door…
Heel makkelijk en snelle levering door DHL
Slecht product
Slecht product, slechte specificaties, daar ben ik gewoon in gestonken!
Slechte service – geen terugbetaling en onbereikbaar
Sinds 25 maart wacht ik op een terugbetaling na een retour, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Het product is aantoonbaar geretourneerd, inclusief bewijs van verzending én bevestigde aankomst, maar alsnog blijft de terugbetaling uit.
Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen, blijft Groupdeal volledig onbereikbaar. Er wordt niet gereageerd op berichten en er is geen enkele vorm van opvolging.
Dit is onacceptabel. Je verwacht dat een bedrijf zijn verplichtingen nakomt, zeker wanneer er duidelijk bewijs is dat de retour correct is afgehandeld. Het gebrek aan communicatie en het uitblijven van actie geven een zeer onprofessionele indruk.
Ik raad anderen aan om goed na te denken voordat ze hier bestellen! Mijn ervaring is dat de service zwaar tekortschiet zodra er iets misgaat.
Hopelijk wordt dit alsnog snel en correct opgelost.
Bezorging veel laterBestelling was 4 april gedaan met de…
Bestelling was 4 april gedaan met de mededeling binnen 5 dagen bezorgd. Dat werd 21 april. Bestelling was prima in orde.
Steeds het juiste item
Steeds het juiste item ,
En juiste leverdatum
mooie producten .
heel slecht produkt lijkt niet zelf op…
heel slecht produkt lijkt niet zelf op een kruiwagen
Twee pakketten retour zenden
Twee pakketten retour zenden, een retourbewijs ontvangen,en betalen voor retourzending. Niet voor herhaling vatbaar.....
afgebeelde foto van tas komt niet…
afgebeelde foto van tas komt niet overeen met de beloofde ritsen in tas
Best goede kwaliteit artikelen.
Snel geleverd.
Wat een waardeloze tent is dat
Wat een waardeloze tent is dat. Een bestelling voldeed niet aan de verwachting. Dat kan wel eens. Blijkt het retour sturen 8 euro te kosten. Hoewel meestal gratis vermelden zij rustig in hun voorwaarden dat ze daar niet aan meedoen. Kortom : nooit meer iets kopen !
We hebben een tuinbank besteld en niet…
We hebben een tuinbank besteld en niet ontvangen, daaropvolgend hebben wij een verklaring van niet ontvangst formulier ingevuld. Deze werd teruggestuurd , met de woorden dat het niet goed ingevuld zou zijn, zonder verdere uitleg.
wij hebben dit alles ervaren als zeer klant onvriendelijk
goede en snelle service
Via 'mannersselected' niet geleverd gekregen.
Via 'mannersselected' een Philips TAM4505M2/12 Micromuzieksysteem gekocht met leverdatum ergens in februari 2026. 4 x een update gehad dat de leverancier "logistieke problemen" heeft en de levering weer een aantal dagen later komt. Geen telefoonnummer, geen mailadres. Dus nooit meer kopen bij Mannersselected, noch bij Groupdeal.