GrowCampAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Efter nogle vanskeligheder og misforståelser i forbindelse med leverancen, har GrowCamp efterfølgende, ydet den fineste service, man kunne ønske sig. Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I have built it yesterday. Unfortunately 1 piece FC2527 is missing in the delivery (package FC3050). Please, can you send me this part free of charge asap. Thank you! Best regards, Reinhard... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtigt levering også her i juletiden, bestilte varen søndag d. 21 dec, fik besked mandag d. 22 dec om eftermiddagen at varen var afsendt og modtog den d. 23 dec. Vel afmærket i Holbæk området p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem
  2. Estufas

Escrito pela empresa

Med en GrowCamp kan du ikke bare beskytte din afgrøder i løbet af sommeren, men også kan forlænge sæsonen, så du har frisk salat og grøntsager til langt ud på efteråret – og fra det MEGET tidlige forår.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilt varen før jul ( julegave) og…

Bestilt varen før jul ( julegave) og den er ikke ankommet endnu, 30 december. Enten er det et fupfirma, ellers kommer varen først frem næste år?

23 de dezembro de 2024

Hej Martin,

Jeg har lige undersøgt med vores lager, og vi har haft utroligt travlt. Din ordre blev lagt d. 19/12 sent om aften, og blev derfor først sendt afsted d. 23/12. Hvilket er beklageligt.

Jeg kan se at din pakke ligger klar til afhentning i en pakkeshop. Du skulle gerne have modtaget en mail med T&T link, ellers skriv gerne en mail på info@growcamp.dk, så hjælper vi dig selvfølgelig.

Mvh. Team Growcamp

I love GrowCamp's products

I love GrowCamp's products. I have used them for my backyard garden for over 15 years. My first GrowCamp bed is still in good operation. GrowCamp has been excellent at providing replacement parts when I need them. The system and how the parts all fit together is truly ingenious.

I just bought 2 more grow beds with the new built-in irrigation system. I will try to rig mine up with a foot valve that automatically opens when the water level gets too low. I will attach tubing from the foot valve to a cistern which I will keep full of water. My plants will always have the perfect amount of moisture with very little attention.

I have a total of 5-1.22m x 2.44m beds now. My friends and neighbors are amazed by the yield and neat appearance of my beautiful vegetable gardens growing in the beds.

I am in the US, and I wish GrowCamp still distributed their products here, but I have nothing to complain about GrowCamp DK service, and the landed price for an entire GrowCamp system is very reasonable. Shipping on a few parts can be pretty pricey, however.

13 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ser fint ud

Bestilte et tunnelhøjbed 30x120x240 Post Nord rodede lidt ned at levere, så det kom en dag senere end lovet.
Vejledningen er god, men der er brug for mere udførlige tegninger af de allerførste trin af samlingen af rammen.
Vi fandt dog ud af det efter meget grublen.
Vi har ikke sat nettet på endnu, men grundstammen virker ok.
Sympatisk at pengene først trækkes efter levering.
Jeg glæder mig til at bruge det nye bed.
Helle Malling

26 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul respons på klage

Højbedet var fint - men de 10 galvaniserede espalierer var rustne og ikke en acceptabel kvalitet. Tog billeder og sendte med e-mail - men har endnu ikke modtaget svar på min klage. Det er for dårligt!

29 de julho de 2024

Hej Marianne,
Tak for din anmeldelse. Du har bestilt 10 2. sorterings espalier og som vi skriver på produktsiden, så kan der forekomme rustpletter. Vi besvarede din mail i mandags, hvor du efterfølgende går ind og laver denne anmeldelse.
- Team GrowCamp

Varen kommer meget hurtigt

Varen kommer meget hurtigt. Dagen efter bestilling.
Fik bestilt forkert vare og måtte bestille nyt og returnere. Retur penge blev indsat på konto dagen efter afsending af pakke.
Det var effektivt.

15 de julho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Client-support is great.

Client-support is great. But in the webshop I could not pay, because my payment kept being denied for no apparent reason.

17 de junho de 2024

Hi Sake,
Thanks for your feedback. If you have any problems with the payment, please contact our support at info@growcamp.dk, and we can help. We have added more security to our payment system, which might be the issue.
Best regards,
Team Growcamp

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt at tale med jer og få hjælp…

Hyggeligt at tale med jer og få hjælp Kan klart anbefale at handle deres varer. Der er så et problem for mig, da de bruger Post Nord for selv om vi har bokse her I byen sender de det ca 8 km til et udleveringssted, selv om der står det skal i boksen, men tror desværre de er ligeglad med os

8 de abril de 2024

fik god hjælp.

jeg er meget glad for jeres hjælp,jeg kludrede meget denne gang, kunne ikke finde betaling ,men i hjalp mig.Jeg har ikke fået pakken op endnu men jeg kontakter jer hvis det ikke passer,så er det jo ikke jeres skyld men min egen. Tak for nu. med venlig hilsen Anne-Lise

9 de abril de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Plasticoverdækningen krymper

Deres tunnel til pallerammer er fed. Prisen lidt i den tunge ende. Specielt når man hvert år skal købe ny overdækning. Folien krymper efter en halv sæson. 800kr for plasticoverdækning hvert år er mange penge, når der ikke informeres om, at den ikke kan holde til hverken varme eller kulde.

Lidt skuffet over personalet, som i stedet for at erkende problemet bare spiser en af med en undskyldning om at solen udvider den. Hvad gør man så de første og sidste måneder af sæsonen? Man reklamerer jo i teksten med, at overdækningen kan forlænge sæsonen, men dette er altså ikke korrekt, da den ifølge GrowCamp ikke kan holde til store temperaturforskellen.

Jeg havde mit på fra maj til oktober. På intet tidspunkt fik den i nærheden at frost, og alligevel er den krympet 5-7 cm, og er nu ubrugelig.

26 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais