Vi holdte julefrokost for firmaet med Grunk Event på Radisson Blu. Der var ikke en finger at sætte på eventet. Hyggeligt arrangement med gode kunstnere og god mad. Personalet var også super søde og im... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har benyttet os af Grunk Events firmajulefrokoster de sidste mange år, og det har været en succes hver gang. Det er så dejligt nemt, at man bare skal finde en dato og tilmelde sig arrangementet, så... Ver mais
fint arrangement som vi benyttet os af de siste 4 år julefrokosten 2025 var ikke de bedste, da der var alt for mange mennesker, føltes som en pengemaskine, jo flere jo bedre. vi vælger at prøve kræft... Ver mais
I 2024 deltog vi i julefrokost arrangement på Marriott Hotellet- et event som Grunk Event stod for. Det var samlet set en rigtig god oplevelse, med dejlig mad, søde tjenere, fantastisk underholdning o... Ver mais
Hvad du ønsker skal du få.....
Lige fra første kontakt (fra Grunkevent) henvendte sig, og til kontrakten blev underskrevet, var der styr på tingene. 📜
Der var også hurtigt tilbage svar på spørgsmålene ❓
Vi fik alt hvad vi ønskede - alt fra bordopstilling, baren i festlokalet, pølsevognen, drikkevarer, mad til personer med allergier, veganere mm. 🍾
Der var kontaktpersoner fra Grunk ved ankomst til feststedet, de havde styr på det hele og blev under hele arrangementet 🤩følte os i rigtig trygge hænder 🙏
Vi har igen i år 2025 booket gennem GRUNK 🎄og vi glæder os til et brag af en julefrokost 🕺💃
Enormt kedelig mad
Enormt kedelig mad, som var yderst smagsløst. Tør flæskesteg og åben buffet for 600 mennesker er bare ekstrem uhygiejnisk. Musikken var al for høj, og vinen virkelig dårlig. 1875 kr. pr. Billet. Det må have været musikken der kostede.
En skøn aften og fantastik location
Vi var i fredags til julefrokost på Hotel d’angletere, og hold nu op en fest!
Hele oplevelsen var fantastisk. Der var mindst 20-30 tjenere som konstant servicerede, og maden var helt fantastisk og hjemmelavet. Desværre formået jeg (og kollegaer) ikke at opleve alle 38 retter før vi var mætte, men det var i hvert fald godt!
Jeg var lidt i tvivl om de besøgende var til at feste med, når nu det var et fint sted som d’angleretere, men de slap alle hæmninger da første kunstner gik på.
Det kan klart anbefales, og vi vil igen næste år, se mod Grunk Event, men om det bliver d’angletere eller en anden lokation… ja, det må tiden vise :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.